Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ - LIVE στο “Σταυρό του Νότου +Plus” μαζί της, η συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου


΄

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ - LIVE
στο “Σταυρό του Νότου +Plus”
Mαζί της, η συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου


Η τραγουδοποιός Δήμητρα Μαστορίδου κορυφώνει τις ζωντανές εμφανίσεις της με μία συναυλία-σταθμό στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus την Κυριακή 7 Μαΐου.
Εκεί συναντά τη συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου και μαζί δημιουργούν ένα «πρόγραμμα απεξάρτησης» από τα συνηθισμένα, γεμάτο εκπλήξεις και αναπάντεχες μουσικές αποδράσεις.
Οι δύο καλλιτέχνιδες πατούν γερά στη βάση, που δεν είναι άλλη από τα δικά τους τραγούδια και εκτινάσσονται με φόρα σε τραγούδια άλλων από το ελληνικό και διεθνές μουσικό ρεπερτόριο.
Τα «Ετών 30», «Άνοιξη θα μπει» και «Κόκκινα Δάκρυα» της Δήμητρας και τα «Άνεμε», «Έχει η αγάπη ξεχαστεί» της Αρετής  απεκδύονται τον ηλεκτρικό ήχο και παρουσιάζονται σε ακουστικές, αφαιρετικές φόρμες, που τους προσθέτουν αισθαντικότητα και λυρισμό.

Τραγούδια των Bowie, U2, Cohen, αλλά και της εγχώριας γυναικείας τραγουδοποιΐας των Μάνου, Τανάγρη, Βουμβάκη, Παπαδοπούλου μετατρέπονται από ορόσημα σε οδονύμια χαρτογραφώντας έτσι μια μουσική διαδρομή με σαφή αφετηρία και απρόβλεπτο προορισμό!
Η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στην Δήμητρα Μαστορίδου και οι ενορχηστρώσεις στην Αρετή Κοκκίνου.
Για μία και μοναδική βραδιά στον Σταυρό του Νότου Plus την Κυριακή 7 Μαΐου!
Να είστε εκεί! 

Παίζουν οι μουσικοί:
Αρετή Κοκκίνου- κιθάρες
Ilirjan Mehilli- βιολί
Σταύρος Παργινός- βιολοντσέλο
Απόστολος Καλτσάς- μπάσο
Βαγγέλης Μπαλιούσης- τύμπανα

Χρήσιμα links:

Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα Art http://formiggart.gr/

Σταυρός Του Νότου Plus
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109226975
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 12€ με μπύρα ή κρασί

Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας γιορτάζει τα 20 χρόνια της στο Ηρώδειο

Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας
γιορτάζει τα 20 χρόνια της
Στο Ηρώδειο
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια μελέτης και δημιουργίας στα μουσικά ηχοχρώματα της Μεσογείου και παρουσιάζει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μια μουσική παράσταση που δίνει το μήνυμα της ενότητας, της ειρήνης και της προσφοράς σε όλους όσους βιώνουν τη μετανάστευση και την προσφυγιά.

 Ένα σπαρακτικό μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια για τον ξεριζωμό, από λαούς της νότιας Ευρώπης και της Μεσογείου που τον βίωσαν έντονα – Έλληνες, Ιταλούς, Πορτογάλους και Άραβες. Στην παράσταση η Εστουδιαντίνα, που αναβίωσε το 1998 έναν τύπο ορχήστρας του 19ου αιώνα δημιουργώντας και προτείνοντας νέες φόρμες στην ελληνική μουσική, συμπράττει επί σκηνής με σημαντικούς καλλιτέχνες και ορχήστρες, ξεκινώντας από τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος συνεργάζεται με την ορχήστρα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν παραγωγός στους πρώτους δίσκους της. Συμμετέχουν ακόμα: το μουσικό συγκρότημα Χαΐνηδες, τους Encardia, μουσική κολεκτίβα που μελετά τη μουσική της Κάτω Ιταλίας, τον τραγουδοποιό Λεωνίδα Μπαλάφα, την ερμηνεύτρια του παραδοσιακού και του ρεμπέτικου τραγουδιού Ασπασία Στρατηγού και την ανερχόμενη Μαρίνα Σάττι.
Τραγουδούν: Γιώργος Νταλάρας, Χαΐνηδες, Encardia, Ασπασία Στρατηγού, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μαρίνα Σάττι
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

Μουσικοί Εστουδιαντίνας:
Ανδρέας Κατσιγιάννης - σαντούρι
Κυριάκος Γκουβέντας - βιολί
Απόστολος Βαλαρούτσος - κιθάρα
Σταύρος Κουσκουρίδας - κλαρίνο
Κώστας Κωνσταντίνου - κοντραμπάσο
Φίλιππος Ρέτσιος - πιάνο
Μιχάλης Μπακάλης - κρουστά
Θάνος Σταυρίδης - ακκορντεόν
Νίκος Μέρμηγκας - μπουζούκι
Κώστας Γεδίκης - μπουζούκι
Νίκος Σαμαράς - πνευστά
Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου - κανονάκι


Διέυθυνση: Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3241807

Η Ραλλία Χρηστίδου επιστρέφει με το άκρως ερωτικό "Ως το φεγγάρι να με πας"

 ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
ΩΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΣ 
Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΑΛΛΙΑΣ
Η Ραλλία Χρηστίδου επιστρέφει με ένα άκρως ερωτικό κομμάτι και καλοκαιρινή διάθεση!
"Ως το φεγγάρι να με πας" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ραλλίας, ένα τραγούδι που θα αγαπήσουμε όλοι από το πρώτο άκουσμα, να συνοδεύεται πάντα με την ζεστή και ιδιαίτερη φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου. Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου και κυκλοφορεί από την Panik Platinum και την RMC.
Τη νέα επιτυχία έρχεται να σφραγίσει ο δημιουργός των πετυχημένων video clip, Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με την Ραλλία Χρηστίδου όπως δεν την έχουμε ξαναδει!
Ως το φεγγάρι να με πας - Ραλλία Χρηστίδου
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

EROTIC ART FESTIVAL 2017 26 – 27 – 28 - 29 Μαΐου

EROTIC ART FESTIVAL 2017
26 – 27 – 28 - 29 Μαΐου 2017
Gazi Music Hall - Acro – Φως
Εntertainment Center | Γκάζι
Iερά Οδός 7-13
Το EROTIC ART FESTIVAL 2017 επιστρέφει ακόμη πιο ανανεωμένο σε νέα τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας.
Το Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ (Iερά Οδός 7-13), είναι τελικά η τοποθεσία που θα διεξαχθεί το Erotic Art Festival 2017.
Τρεις από τους ωραιότερους χώρους ψυχαγωγίας της πρωτεύουσας μεταμορφώνονται σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα «λαβύρινθο» μέσα στο ίδιο συγκρότημα!
Το Gazi Music Hall, το Acro και το Φως ανοίγουν ταυτόχρονα τις πόρτες τους για να υποδεχτούν, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου, το πιο ερωτικό κοινό της πόλης των Αθηνών!

Με θεά την Ακρόπολη... 40.000 τ.μ αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα των Αθηναίων και όχι μόνο, σε περιμένουν να ζήσεις από κοντά μια πρωτόγνωρη εμπειρία!
H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά, σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από τη σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με Guest Stars τα κορυφαία Sex Models ανά την υφήλιο.
Έρχεται ξανά να μαγέψει όλους εκείνους για τους οποίους η πανδαισία του έρωτα αποτελεί σκέψη, επιλογή, πράξη και εμπειρία!
Ακόμη πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του, με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

- The Se(x)hibition
Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο. Ένα σέξι μπαζάρ, ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

- Sex Academy (νέο)
Στη φετινή διοργάνωση, από τις 26 έως 29 Μαΐου 2017 στο Εntertainment Center στο ΓΚΑΖΙ παρουσιάζεται η πρώτη ακαδημία sex!
Η κορυφαία Sex Coach Eιρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν στη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά.

- Sex Performing
Tα μεγαλύτερα Εrotic Μodels παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα, έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, καλύπτοντας κάθε απαιτητικό θεατή. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows, «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

BDSM: SPANK Area – Live the experience of a Sex Party
"SPANK": Tα πρώτα διαδραστικά BDSM sex parties που έχουν κάνει θραύση στην Αθηναϊκή νύχτα και έχουν απασχολήσει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, κάνουν απόβαση στο Εntertainment Center στο Γκάζι.
- The Sex Art
Εικαστική έκθεση, με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του "Εrotic Art Festival". Άλλωστε, η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων, ανά τους αιώνες!
Official site
www.erotic-festival.com

EROTIC ART FESTIVAL 2017
26 – 27 – 28 - 29 Μαΐου 2017
Gazi Music Hall - Acro – Φως
Εntertainment Center | Γκάζι
Iερά Οδός 7-13
Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Νέος Δίσκος από τους ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ & ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

ΕΛΕΑΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Κυκλοφόρησε!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΙΟ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ & ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ


Ποιος θα περίμενε ότι δυο από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της νεότερης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας κι ο Μπάμπης Στόκας, θα ένωναν τις μοναδικές φωνές τους, καταρχήν σε μια ιδιαίτερη μπαλάντα, τις «Κλειδαριές», που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016 και έγινε μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους ακροατές διψασμένους για καλό ελληνικό τραγούδι, και τώρα σε έναν σπάνιο δίσκο, το «ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».


 

Καταλύτης για αυτή την ανεπανάληπτη δισκογραφική συνεργασία που ξαφνιάζει ευχάριστα, είναι οι ποιητικοί στίχοι της Ελεάνας Βραχάλη, η οποία ορμώμενη από το βιβλίο της «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», εμπνεύστηκε και έγραψε, μαζί με τον επί πολλά χρόνια ταλαντούχο συνεργάτη και φίλο της συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, έντεκα εκλεκτά τραγούδια για να τα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας & ο Μπάμπης Στόκας, αυτοί οι δύο σύγχρονοι θρύλοι της ελληνικής μουσικής. Πριν λίγους μήνες μάλιστα κυκλοφόρησαν δύο ακόμη τραγούδια-προπομποί, που ήδη διαγράφουν επιτυχημένη μουσική πορεία: «Η Θάλασσα Εντός Μου», ένα γεμάτο δύναμη και συναίσθημα ζεϊμπέκικο από τον Γιώργο Νταλάρα, καθώς και η «Υπομονή» ένα instant-classic με τη ροκ χροιά του Μπάμπη Στόκα.

 

Σήμερα κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία & στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Cobalt Music ολοκληρωμένο το άλμπουμ «ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» με τα 11 μουσικά διαμάντια που αποκαλύπτουν σιγά σιγά τη λάμψη τους…

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ 11 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ

ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ COBALT Eclectic:

 

https://goo.gl/Le0bls

 

Τα πρωτότυπα εικαστικά βίντεο με την υπογραφή αναγνωρισμένων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών έγιναν με τη βοήθεια της Eleftheria Tseliou Gallery για να συμπληρώσουν & να ολοκληρώσουν την εμπειρία αυτής της σπουδαίας μουσικής σύμπραξης.

 

Η Μαρία Ευσταθίου, εικαστική καλλιτέχνης με μεγάλη δραστηριότητα και πολυσήμαντο έργο, δημιουργεί στα δικά της βίντεο με μαγικό τρόπο ένα καινούργιο οπτικό χώρο για τα τραγούδια που ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας. Η καλλιτέχνης μας παρουσιάζει την ίδια τη δημιουργική διαδικασία που οδήγησε στη παραγωγή των videos αυτών, σαν ένα behind the scenes που επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας. Η ιδέα αυτή αποτελεί τον κεντρικό άξονα γύρω απο τον οποίο αναπτύσσονται διαφορετικές αφηγήσεις. Μια σειρά εικόνων μας αποκαλύπτει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που προκύπτουν στο πρώτο άκουσμα των τραγουδιών αυτών.

 

Η Ελεάννα Μαρτίνου, εικαστική καλλιτέχνης με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό της, ασχολείται με τη ζωγραφική και τις εγκαταστάσεις. Το έργο της ερευνά τις έννοιες του δικτύου και του ρυθμού. Στη συγκεκριμένη συνεργασία και με έναυσμα τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών που ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας επεμβαίνει σε αυτά  προσθέτοντας  ένα τρίτο στοιχείο στο τραγούδι, την εικόνα. Δημιουργώντας πρωτότυπα ζωγραφικά έργα που εναλλάσονται σε μορφή video  για κάθε ένα απο τα τραγούδια αυτά, η καλλιτέχνης εικονοποιεί τις μελωδίες και τους στίχους φτιάχνοντας συνδέσεις και κώδικες. Με αυτό, τον δικό της τρόπο