Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου – o Βασίλης όσων τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια – έρχεται στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα,  την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στήνοντας μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση.
 Επιλέγοντας τραγούδια που σημάδεψαν την σαραπεντάχρονη πορεία του, αλλά και με αφορμή τον καινούριο του δίσκο «Όλα είναι για μας» σε μουσικές ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου. Είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Οδυσσέα Ιωάννου και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Θέμη Καραμουρατίδη. Ένας ιδιαίτερος δίσκος που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το, έτσι κι αλλιώς,  ισχυρό στίγμα του μεγάλου ερμηνευτή στην ελληνική δισκογραφία και στην σύγχρονη πραγματικότητα.
 Ακούραστος, ρομαντικός, αιώνιος έφηβος, ο Βασίλης, ετοιμάζει ένα μουσικό ταξίδι, με τραγούδια για τον έρωτα, για τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, όσα αγαπάμε και όσα φοβόμαστε, όσα μας προβληματίζουν και όσα ελπίζουμε. Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του, που ανήκουν πια σε τέσσερις γενιές, ενώ η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.

Ελένη Πέτα - "Ανοίγω πανιά"

Η Ελένη Πέτα μετά από το "Δώρο" που μας χάρισε, μας ταξιδεύει σε καινούργιες θάλασσες με το νέο της τραγούδι
 "Ανοίγω πανιά"!
Το "Ανοίγω πανιά" υπογράφει στιχουργικά η Ρεβέκκα Ρούσση 
και συνθετικά ο Κώστας Μηλιωτάκης, 
ο οποίος έχει κάνει και την παραγωγή.
Πρόκειται για  ένα εξωστρεφές τραγούδι, 
ιδανικό να μας συνοδεύει στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!
 
"Ανοίγω πανιά, φυσάει η καρδιά, καινούργια εποχή,
στο φως ξυπνάει ο Θεός!"

Idra Kane «If I were a boy» 30/6 στον Κήπο του Μεγάρου

Idra Kane
«If I were a boy»
Παρασκευή 30 Ιουνίου │ 21:00
 στον Κήπο του Μεγάρου
Η Idra Kayne, η πιο σόουλ-φανκ φωνή της πόλης, φαντάζεται τη ζωή σε «ανδρικά παπούτσια» και επιλέγει να παρουσιάσει στον Κήπο του Μεγάρου αγαπημένα της κομμάτια που έχουν σφραγιστεί από ανδρικές ερμηνείες, την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική βραδιά με Κηλαηδόνη αλλά και Nirvana, Michael Jackson, Take That, που συνδυάζει τον κομψό ήχο των εγχόρδων με γερές δόσεις ροκ αλλά και χορευτικής ποπ. Μια πρόσκληση σε ένα πάρτι με επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και χορέψαμε! Η ενορχήστρωση και οι διασκευές για δύο βιολιά, δύο βιολοντσέλα, κοντραμπάσο, πιάνο, ντραμς και κιθάρα είναι του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου.


Idra Kayne
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από ουγκαντέζο πατέρα και ελληνίδα μητέρα. Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2000, οπότε άρχισε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Το 2007
συμμετείχε ως support act των De La Soul στο Φεστιβάλ «Meet The Streets» (Ρόττερνταμ) και από το 2008 έως σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες σε live εμφανίσεις αλλά και σε ηχογραφήσεις.
Tον Ιανουάριο 2012 κυκλοφ
όρησε το πρώτο της άλμπουμ «Don’t Walk Away» με το ομότιτλο πρώτο σινγκλ της να επιλέγεται ως τραγούδι τριμήνου από το Jumping Fish. Το 2012 έλαβε μέρος ως opening act στη συναυλία των The Heavy και το 2013 της Hannah Williams στο FUZZ Club. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, τραγούδησε στον Κήπο, όπου επέστρεψε τον Ιούλιο του 2015 με το project «Painted Black». Δίνει συχνά live συναυλίες σε συναυλιακούς χώρους εντός και εκτός Αθηνών.
Από το 2011 ασχολείται επίσης με το θέατρο. Συμμετείχε στην οπερέτα «Η κόρη της καταιγίδος» (2011), στα μιούζικαλ «Rent» (2012), «Fame» (2013), «Αnnie» (2013), «Priscilla» (2014) και «Sweet Charity» (2016) και στην παιδική παράσταση «Το βιβλίο των θρύλων».

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον του για την κλασική μουσική εκδηλώθηκε σε πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε πιάνο, σύνθεση, κινηματογραφική μουσική, τζαζ και πλήκτρα, θητεύοντας δίπλα σε αναγνωρισμένους έλληνες μουσικούς και καθηγητές του Ωδείου Αθηνών. Το εύρος των μουσικών ειδών που εξερευνά ο Α. Λιβιτσάνος ως συνθέτης, ενορχηστρωτής και μουσικός είναι μεγάλο. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής όπως, μεταξύ άλλων, οι Alexandre Desplat, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Κατερίνα Ντουσκ, Leon of Athens και Μαρίνα Σάττι.
Το 2016 κυκλοφόρησε από την Decca Classics το πρώτο του άλμπουμ «Circular Argument» με σουίτες για κουιντέτο χάλκινων που ερμηνεύει το Ventus Ensemble.

Idra Kayne (φωνή)
Μιχάλης Πορφύρης, Γιώργος Ταμιολάκης (τσέλο)
Κώστας Καριτζής, Μπάμπης Καρασαββίδης (βιολί)
Γιώργος Κωστελέτος (ντραμς)
Γιώργος Κωστόπουλος (κοντραμπάσο)
Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο)
Δημήτρης Σχίζας (κιθάρα)



Τιμές εισιτηρίων: 10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις Ιουνίου-Ιουλίου στον Κήπο έχει ήδη αρχίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες
210 72 82 333

Διεκόπη λόγω καταιγίδας η συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Θέατρο Πέτρας η επόμενη ημερομηνία είναι η 1η Σεπτεμβρίου!



 
Διεκόπη λόγω καταιγίδας, λίγο μετά την έναρξή της, η  επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη Καρρά, στο Θέατρο Πέτρας το Σάββατο 17 Ιουνίου, για λόγους ασφαλείας του κοινού και των καλλιτεχνών.
H συναυλία θα  μεταφερθεί την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία που είναι η 1η Σεπτεμβρίου!
Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 11876
Δείτε (φωτο)



O Stan 23 Ιουνίου στη Χαλκίδα


O Stan έρχεται στη Χαλκίδα!
Παρασκευή 23 Ιουνίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα γεμίσει το βράδυ σας  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!
"Τώρα Λείπω", "Χτύπα", "Όταν Αγαπάς", "Και ζηλεύω που σ'έχει", "Παράξενο Παιδί", "Δε σου ανήκω", "Με Στεναχωρεί"..
Είσοδος: 10€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22210 88110
Παρασκευή 23 Ιουνίου, ζήσε το καλοκαίρι σου στο Stavento!
Με την υποστήριξη του Sok FM 104.8

«Το Μόνον Της Ζωής Του Ταξείδιον» με την Ιωάννα Παππά -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ


Ο Δήμος Αβδελιώδης     παρουσιάζει

«Το Μόνον Της Ζωής Του Ταξείδιον»

  του Γ. ΒΙΖΥΗΝΟΥ

με την Ιωάννα Παππά

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2017

 σε επιλεγμένους χώρους ανά την Ελλάδα

Ο Δ. Αβδελιώδης μετά τη συγκλονιστική «Πλάτωνα Απολογία Σωκράτη», υπό την Αιγίδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, επανέρχεται με μια νέα σκηνοθεσία, του  αριστουργήματος  του μεγάλου Θρακιώτη πεζογράφου και ποιητή, με ερμηνεύτρια την Ιωάννα Παππά.


Πρόκειται για τη βιωματική ιστορία του ίδιου του Βιζυηνού, όταν  πριν κλείσει ακόμα τα δέκα του χρόνια και μετά τον πρόωρο θάνατο του Πατέρα, η Μητέρα του τον στέλνει στην Κωνσταντινούπολη για να μάθει την τέχνη του ράπτη, στο εργαστήριο Ραπτικής ενός γέροντος συγγενούς τους,  ο οποίος του συμπεριφέρθηκε με μεγάλη σκληρότητα, ενώπιον όλων των κατά πολύ μεγαλύτερών του μαθητευομένων ραπτών, κάνοντας το μικρό ραφτόπουλο να ζήσει απροετοίμαστο και ανυπεράσπιστο μια βάναυση φυλακή.

Ο δραματικός αυτός εγκλεισμός του, γίνεται η αιτία να γράψει ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, όχι μόνο γιατί είναι ένα δραματουργικό επίτευγμα πιστό στο πανανθρώπινο πνεύμα και τον παιγνιώδη χαρακτήρα του ελληνικού πολιτισμού, αλλά και γιατί είναι το πιο ευφυές και γοητευτικό έργο που γράφτηκε ποτέ για να κατανοήσουμε την αιτία, τον σκοπό και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κάθε Τέχνης, όσο και για τον χαρακτήρα αυτών που φιλοδοξούν να την υπηρετούν. 



Πληροφορίες Παράστασης:

Διάρκεια: 80’

Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος / 12 ευρώ προπώληση και μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, άτομα άνω των 65 και ΑΜΕΑ)



Συντελεστές:

Διδασκαλία ερμηνείας,

σκηνική όψη, κίνηση, σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης

Ερμηνεία: Ιωάννα Παππά

Κοστούμι: Αριστείδης Πατσόγλου

Μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης

Live Πιάνο: Αλέξανδρος Αβδελιώδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Βοσκοπούλου

Διεύθυνση Παραγωγής: Αθηνά Ζώτου

Επικοινωνία: BrainCo S.A.

Παραγωγή: Anagnorisis Εταιρεία Θεάτρου Κινηματογράφου



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

07/07 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΑΝΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

08/07  ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

09/07  ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΦΟΡΤΕΤΖΑ

14/07  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΙΓΙΟ - ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

15/07  ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ»

17/07  ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

19/07  ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΟΛΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

20/07  ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΦΡΟΥΡΙΟ

24/07  ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΣΑ - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

26/07  ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ»

27/07  ΠΕΜΠΤΗ ΒΕΡΟΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

28/07  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΒΑΛΑ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΑΣΤΡΟ

29/07  ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ - ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

31/07 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ - ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

02/08 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΟΝ ΡΕΠΟ



ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

6/09 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

7/09 ΠΕΜΠΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

10/09 ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

11/09 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ

13/09 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

17/09 ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Το Σαλόνι των Ανεξαρτήτων από το Grand Palais των Ηλυσίων Πεδίων στις Κάννες με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων εικαστικών



Έχοντας αποκτήσει διεθνής κύρος μέσα από επιμέλειες και παρουσιάσεις εκθέσεων καταξιωμένων Ελλήνων εικαστικών στο εξωτερικό κι έχοντας αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας από το Σαλόνι των Ανεξαρτήτων στο Παρίσι, η οποία διαρκεί εδώ και 7 συνεχόμενα χρόνια, η τεχνοκριτικός και ιστορικός τέχνης κ. Έμμυ Βαρουξάκη παρουσιάζει καταξιωμένους αλλά και νεότερους Έλληνες εικαστικούς στο Σαλόνι Ανεξαρτήτων το οποίο μεταφέρεται για πρώτη φορά στις Κάννες μετά το Παρίσι όπου παραδοσιακά έλαβε και λαμβάνει χώρα κάθε Φεβρουάριο στο Grand Palais στα Ηλύσια Πεδία.

Η Κ.  Έμμυ Βαρουξάκη σημειώνει

«Για πρώτη φορά φέτος, στις 23 Ιουνίου, παρουσιάζεται στις Κάννες μια έκθεση από το Σαλόνι των Ανεξαρτήτων του Παρισιού. Η πόλη των Καννών, όντας έδρα του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου και πολλών άλλων γεγονότων, πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για τα εικαστικά, αφού ήταν ο προσφιλής τόπος επίσκεψης και διαμονής μεγάλων καλλιτεχνών της Γαλλίας μαζί με τις γειτονικές Αντίμπ, Σεν Πωλ ντε Βανς, Μπωλιέ κ.ά. Ο Πικάσο, ο Ματίς, ο Βαν Γκονγκ, ο Γκωγκέν και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες περνούσαν μήνες ολόκληρους στη Γαλλική Κυανή Ακτή και είχαν ατελιέ, στα οποία δημιουργήθηκαν πλήθος ιστορικά έργα τους. Αξιόλογα και πολύ όμορφα μουσεία υπάρχουν σε κάθε μέρος των Καννών, αλλά και πάρκα γλυπτικής. Οι Γάλλοι θέλουν να τονίζουν το καλλιτεχνικό ύφος της Κυανής Ακτής και για το λόγο αυτό ευνοούν τα φεστιβάλ και τις εκθέσεις.»


Η έκθεση πραγματοποιείται στο παλαιό λιμάνι των Καννών (Gare maritimecroisette) σε ένα κτίριο σύγχρονο και ταυτόχρονα πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής και συμμετέχουν υπό την επιμέλεια της κ. Έμμυς Βαρουξάκη οι εικαστικοί:

Μαρία Φιλοπούλου // Παναγιώτης Μπελντέκος // Ράνια Καπελιάρη // Νίκη Μιχαηλίδου // Μαρία Μουριάδου // Βούλα Ζάννη // Ντένη Θεοχαράκη // Λίζα Μέρλιν Βασιλάτου // Σάσα Παπαλέξη // Κατερίνα Πολυζωίδη Μαυρολέων // Ελένη Βαρουξάκη // Οδυσσέας Θεοδωράτος

Οι παραπάνω εικαστικοί ετοίμασαν ειδικά έργα για την έκθεση με θέματα που αφορούν το μεσογειακό περιβάλλον.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρες 18:00 – 22:00 (με πρόσκληση), ενώ την ίδια μέρα καθώς και την επόμενη, δηλαδή το  Σάββατο 24 Ιουνίου  θα είναι ανοιχτή για το κοινό 11:00 – 22:00. Η διάρκειά της είναι μέχρι το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου. 

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία Γιώργου Χατζηνάσιου – Γιώργου Θεοφάνους στο ΒΕΑΚΕΙΟ


Νέα ημερομηνία για τη συναυλία Γιώργου Χατζηνάσιου – Γιώργου Θεοφάνους
μετά την ακύρωσή της λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ
πάει .... Ελλάδα
Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους,
ΒΕΑΚΕΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
   9.ΟΟ Μ.Μ
Δυο συνθέτες, δυο πιάνα,
μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας
Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και  επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι, με πρώτο σταθμό το Βεάκειο στον Πειραιά, την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.
Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών,  η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους,  Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
Στη σκηνή του Βεάκειου, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.
Επόμενοι σταθμοί αυτού του υπέροχου μουσικού ταξιδιού που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα από το Baraonda συνεχίζεται.... Μετά το Βεάκειο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί  τον  Γιώργο Χατζηνάσιο και τον  Γιώργο Θεοφάνους, στο Βόλο 18 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου, στη Λάρισα 20 Ιουλίου. Επίσης ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ  θα φέρει τον  Γιώργο Χατζηνάσιο και τον  Γιώργο Θεοφάνους,  στην Κύπρο  2/7  Κούριο Λεμεσός   και 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.


Επόμενοι σταθμοί:
** Βόλος 18 Ιουλίου
** Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου
** Λάρισα 20 Ιουλίου.
** ΚΥΠΡΟΣ:  2/7  Κούριο - Λεμεσός   / 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς   Λευκωσία.

Info

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

 Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΒΕΑΚΕΙΟ / ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ / / 9.ΟΟ Μ.Μ
Τραγουδούν οι: Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής.
Συμμετέχει η Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Τιμή εισιτηρίου:  13€ προπώληση & 15€ ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr , τηλεφωνικό κέντρο 11876 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.