Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστων



ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΟΛΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

Η Γεωργία Νταγάκη  και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, την Δευτέρα 24 Ιουλιου στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστων

Μετά από μία επιτυχημένη  συνεργασία των δυό τους(χειμώνας 2016), αλλά και στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά(άνοιξη-καλοκαίρι 2016) η Γεωργία και ο Σταύρος ξαναβρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η μουσική τους χημεία πάνω στην σκηνή αλλά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που “περνάνε” κάτω στον κόσμο, επιβεβαιώνει κι επεκτείνει την συνέχεια της συνεργασίας τους.    

Την Δευτέρα 24 Ιουλιου η Γεωργία Νταγάκη συναντά τον Σταύρο Σιόλα  στην σκηνή της Μονης Λαζαριστων ενώνοντας τις φωνές τους με μία ομάδα απο εξαιρετικούς μουσικούς.



INFO
Μονή Λαζαριστών

Κολοκοτρωνη 21, Σταυρουπολη

Ώρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλ πληροφοριών: 2310589200

Προπώληση, Ταμειο: 10€

Σημεία Προπώλησης:
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - 2310.589200 (Δευτέρα – Παρασκευη 10:00 – 14:00)
ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)
SPEATY (Εύοσμος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 67 - 2310.707333)

Ηλεκτρονικά www.viva.gr και σε όλα τα φυσικά σημεία, SEVEN SPOT, MEDIA MARKT, RELOAD, MY MARKET

ΟΙ ΕΚΜΕΚ LIVE ΣΤΗΝ AKTH ΡΕΤΖΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΕΠΑΝΩΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙ ΕΚΜΕΚ LIVE
ΣΤΗΝ AKTH ΡΕΤΖΙΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΕΠΑΝΩΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι ΕΚΜΕΚ σε ένα καλοκαιρινό live με ελεύθερη είσοδο που θα μείνει στην ιστορία! Η εξαιρετική τους μουσική παράσταση βασισμένη τόσο στη προσωπική τους δισκογραφία όσο και στα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών φτάνει στον μαγευτικό χώρο της Ακτής Ρετζίκα για να στήσει μια καλοκαιρινή φωτεινή γιορτή με παγωμένα cocktails και έναν έναστρο ουρανό δίπλα στη θάλασσα.
Ωρα Έναρξης: 10 μμ
Τ. κρατήσεων / info: 6937456551
Είσοδος Ελεύθερη

Σημείωμα 
 
Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιΐας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα από την άλλη τους αγάπη, το Μεξικό και την λάτιν μουσική, οι ΕΚΜΕΚ κέρδισαν από την αρχή την προτίμηση του κοινού ως μια από τις δημιουργικότερες νέες παρουσίες, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στα live. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει» (Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία» και «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ το τραγούδι «Ο τραπεζίτης» έγινε το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ της Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Άγγελος Ξένος», έδωσαν νέα ώθηση συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό. 
Παράλληλα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους που περιλαμβάνουν πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία​​​,  καθιέρωσαν τους ΕΚΜΕΚ ως μια απόλυτα δυναμική και ρυθμική συναυλιακή μπάντα. Η τελευταία τους κυκλοφορία είναι το single «Πουλί ξενιτεμένο» που κυκλοφορεί απο την 14 Music.

Bιογραφία "Amy, Η Κόρη μου"

Η κόρη μου
Mitch Winehouse
Μτφρ. Αφροδίτη Γεωργαλιού
Ροπή 2017
Σελ. 368, τιμή εκδότη €16,95

Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ διηγείται με ειλικρίνεια τη συγκλονιστική και σπαρακτική ιστορία της κόρης του, ενός εντυπωσιακά ταλαντούχου κοριτσιού που χάθηκε νωρίς, αλλά και της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της, που θα μείνει στην ιστορία.
Στις 23 Ιουλίου 2011, η οικογένεια, οι φίλοι και οι θαυμαστές της Έιμι Γουάινχαουζ σε όλο τον κόσμο, θρηνούσαν την τραγική απώλεια αυτής της σπάνιας, ταλαντούχας και εξαιρετικά γενναιόδωρης νεαρής γυναίκας.
Στο τρυφερό βιβλίο του, ο πατέρας και σύμβουλός της, Μιτς Γουάινχαουζ, μάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τη ζωή της Έιμι όπως την έζησε εκείνος. Επιλέγει την έκθεση γεγονότων αντί της μυθοπλασίας, και περιγράφει λεπτομερώς τα περιστατικά και τους ανθρώπους που σημάδεψαν τα νεανικά της χρόνια, το πώς καλλιέργησε τη χαρακτηριστική φωνή της, δημιούργησε το αξέχαστο στιλ της και διοχέτευσε την ίδια τη ζωή της σε επιτυχίες όπως τα "You Know I'm No Good", "Rehab" και "Back to Black". Ο Μιτς δεν κρύβει τίποτα σχετικά με την εξάρτηση της Έιμι από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, περιγράφοντας συνάμα σπαρακτικά και δηκτικά την πραγματικότητα της εξάρτησής της και τις συνέπειές της για τους συγγενείς και φίλους που παρέμειναν στο πλευρό της ως το τέλος. Αποκαλύπτει τι συνέβαινε στ' αλήθεια όλα εκείνα τα εξαντλητικά χρόνια και εξηγεί πως το πιο τραγικό για όσους ήταν σε επαφή με την Έιμι τους τελευταίους μήνες της ζωής της, ήταν το γεγονός ότι πέθανε ενώ φαινόταν πως άρχισε επιτέλους να νικά τους δαίμονές της.
Η βιογραφία "Amy, Η Κόρη μου" είναι μια συναισθηματική διαδρομή στη μουσική, την εξάρτηση και τον άρρηκτο δεσμό ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του.
 bookpress.gr