Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΩΝΑ - "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ" Ένα υπέροχο χορευτικό κομμάτι

Η Χριστίνα Θεωνά παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "δια χειρός"  Γρήγορη Βαξαβανέλη  στους στοίχους και μουσική από τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη των μεγάλων επιτυχιών  Γιάννη Φρασέρη.

 Η σπάνια λαϊκή χροιά της Χριστίνας δένει αρμονικά με την μουσική του σπουδαίου Γιάννη Φρασέρη και του επίσης ταλαντούχου Γρήγορη Βαξαβανέλη
 Ένα υπέροχο χορευτικό κομμάτι που θα μας κέρδισε από το πρώτο άκουσμα!
"Στην υγεία σου"
Ακούστε το εδώ  

Νατάσα Θεοδωρίδου - Μελίνα Ασλανίδου και Χρήστος Νικολόπουλος «H Πρώτη Συνάντηση» στη Κέρκυρα





Νατάσα Θεοδωρίδου - Μελίνα Ασλανίδου

«H Πρώτη Συνάντηση»

Μία συνεργασία έκπληξη
για το φετινό καλοκαίρι

Κέρκυρα - Δευτέρα 14 Αυγούστου - Παλαιό Φρούριο

Συμμετέχει ο Χρήστος Νικολόπουλος




Η Νατάσα και η Μελίνα ετοιμάζουν μια μοναδική συναυλία στην Κέρκυρα, έχοντας μαζί τους έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο.


 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η σημαντικότερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, κλείνει φέτος 20 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία. Με οδηγό την αγάπη και το σεβασμό για το ελληνικό τραγούδι μετατρέπει κάθε συνάντησή της με το κοινό σε μία μεγάλη μουσική παρέα.


 

Η Μελίνα Ασλανίδου, είναι η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. Μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, τις ρίζες και την παράδοση αλλά και το «καθαρόαιμο» λαϊκό φάσμα.


 

Με πυρήνα τις προσωπικές τους επιτυχίες και πολλές συνθέσεις του Χρήστου Νικολόπουλου, θα συναντηθούν επί σκηνής σε μια μοναδική συναυλία.

 

Κέρκυρα - Δευτέρα 14 Αυγούστου - Παλαιό Φρούριο

 

Ώρα έναρξης:22:00

 

Τιμή προπώλησης: 15 ευρώ

 
Προπώληση εισιτηρίων
Σε όλα τα καταστήματα Public και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τηλεφωνικά: 2107234567 για όλη την Ελλάδα
Online: www.ticketservices.gr

...έβαλε φωτιά η Νίνα Βρανά


Η Νίνα Βρανά κάνει το πρώτο της διασκογραφικό βήμα   και μας παρουσιάζει το  τραγούδι της με τίτλο " Έβαλα Φωτιά" και είναι σίγουρο ότι θα βάλει φωτιά στα ραδιόφωνα όλο το καλοκαίρι ...
Η Νίνα λοιπόν δηλώνει παρούσα στην παρέα της νέας καλλιτεχνικής γενιάς και ανοίγει την πρώτη σελίδα του  βιογραφικό της για την πορεία της στο Ελληνικό μας τραγούδι.
 Τους στίχους έχει γράψει ο Γιώργος Τσοπάνης και την μουσική ο Γιάννης Τσότσης..
 Έβαλα Φωτιά από την ΝΙΝΑ ΒΡΑΝΑ όλο το καλοκαίρι που προβλέπεται πολύ καυτό και κεφάτο
Ακούστε το εδώ