Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

" ΑΝΟΔΟΣ live stage" τον Νοέμβριο Κωστής Μαραβέγιας- Πάνος Μουζουράκης και συνέχεια με Ελεονώρα Ζουγανέλη


Η μουσική σκηνή " ΑΝΟΔΟΣ live stage" στην οδό Πειραιώς 183  ολοκληρώνει σιγά σιγά το παζλ των μουσικών της παραστάσεων για την νέα χειμερινή περίοδο
Τον Νοέμβριο λοιπόν θα κάνει στο κοινό της Αθήνας  δυο πολύ ξεχωριστές μουσικές προτάσεις παρουσιάζοντας κάθε Σάββατο τον Κωστή Μαραβέγια και τις Παρασκευές τον Πάνο Μουζουράκη 
Με τον ερχομό του 2018  στην σκηνή του " ΑΝΟΔΟΣ live stage" έρχεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη 
Τηλ 210 3468100

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 & ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΒΑΒΕΛ 2- Summer Edition!
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 & ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Οι δύο μεγάλες, γιορτινές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου στην Αθήνα!
Η ΒΑΒΕΛ ​2​ - βασισμένη στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - αφού ανανέωσε τον ήχο και το ύφος της, γοήτευσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε σχεδόν παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο για έναν ολόκληρο χρόνο, κλείνει τον κύκλο της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με δυο εορταστικές τελευταίες βραδιές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Ζωή Τηγανούρια στο Ανοικτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων (Πολίχνη Θεσσαλονίκης)


Οι επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις της Ζωής Τηγανούρια συνεχίζονται.
Η συνθέτης και βιρτουόζος του ακορντεόν έρχεται την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο Ανοικτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.
Ανοικτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων
(Πολίχνη Θεσσαλονίκης)
ώρα 21:00
Συμμετέχουν:

Ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Άνδρος φιλοξένησε το σημαντικό πολιτιστικό γεγονός των Κυκλάδων.  Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή Παντελή  Βούλγαρη,  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, την περασμένη Παρασκευή 25 Αυγούστου, έχοντας  αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους το τίμησαν κι έχοντας ενισχύσει τουριστικά το νησί.  

Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και τη φετινή σεζόν στο ΓΥΑΛΙΝΟ Μουσικό Θέατρο από Σάββατο 14 Οκτωβρίου



ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ - ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ
«Γυναίκες»
Η επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση,
που μας ταξίδεψε την περσινή χρονιά, έρχεται και φέτος στο
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,
έτοιμη να δεχτεί καινούργιους αλλά και παλιούς συνοδοιπόρους, στο μαγευτικό της ταξίδι.
 Από
Σάββατο 14 Οκτωβρίου
& για περιορισμένες παραστάσεις

" CARMEN"ANTONIO GADES – CARLOS SAURA ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού






ANTONIO GADES – CARLOS SAURA
Carmen
Η καλύτερη παράσταση Flamenco στον κόσμο!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SOLD OUT
Στις 2 Σεπτεμβρίου
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Compañía Antonio Gades 

Το Μυστικό στον Υμηττό είναι ...Επιστήμη

Η Επιστήμη  Καμπούρογλου μάγεψε για άλλη μια φορά τους φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού με τις ερμηνείες της  στο " ΜΥΣΤΙΚΟ"
Παρέα με τον πιανίστα Χρήστο Κουμούση παρουσίασαν μια σειρά διαχρονικών τραγουδιών μέσα από την έντεχνη και λαϊκή μας μουσική .

Το " ΜΥΣΤΙΚΟ" λοιπόν επέστρεψε από τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές του διακοπές  και ξεκίνησε πάλι τις μουσικές του Τετάρτες στην δροσερή ταράτσα του με φόντο τον Αττικό ουρανό  δίνοντας μοναδικούς ρυθμούς διασκέδασης στην περιοχή του Υμηττού .
Τα υπόλοιπα βράδια εκτός Δευτέρας μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις από την πολύ προσεγμένη κουζίνα του 

Aμισσού και Αντρέα Λεντάκη
Κλήση 21 0762 9905

Αρχίζει 1η Σεπτεμβρίου το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Ξεκινά την  Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου, στο Ζάππειο, το καθιερωμένο ραντεβού των φίλων του βιβλίου. Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Ο Κώστας Μήτρογλου στην Μαρσέιγ

Για την επόμενη τετραετία θα αγωνίζεται στο μεγάλο γαλλικό λιμάνι ο Κώστας Μήτρογλου, με τους «Φωκαείς» να αποκτούν αντί 15 εκατ. ευρώ το 50% των δικαιωμάτων του

Στην Μαρσέιγ και με τη βούλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου που πέρασε ιατρικά, έβαλε υπογραφή και ανακοινώθηκε