Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μαρία Χούκλη στον Αθήνα 9.84

Η διευθύντρια του «Αθήνα 9.84», Νόνη Καραγιάννη, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, πως η Μαρία Χούκλη θα παρουσιάζει δική της εκπομπή στο σταθμό:
«Είπε πολλά όχι. Είναι άλλωστε εκλεκτική. Ο Αθήνα 9.84 όμως της πάει και του πάει πολύ κι εκείνη. Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η κυρία Μαρία Χούκλη στο νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9.84. Λεπτομέρειες προσεχώς. Τα σέβη μας»

Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ - The Show Must Go On


The Show Must Go On
μια μουσική παράσταση
με γέλιο, τραγούδι και σάτιρα
“Ζήσε την εμπειρία!”
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 21:15
Σε μια εποχή που τα πάντα μαυρίζουν μέρα με την ημέρα και ο κόσμος κλείνεται στον εαυτό του όλο και περισσότερο, είναι ευκαιρία να έρθουμε ο ένας δίπλα στον άλλον και να ξενοιάσουμε.

Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ Γιοκαρίνης Μηλιώκας Ζιώγαλας για τρεις παραστάσεις τον Οκτώβριο στο Κύτταρο !!



ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ

Αντώνης Μιτζέλος: Έγινε στη Σκιάθο η παρουσίαση του νέου διπλού CD ΣΚΙΑΘΟΣ | SKIATHOS


Έγινε η παρουσίαση του νέου διπλού CD ΣΚΙΑΘΟΣ | SKIATHOS 
του Αντώνη Μιτζέλου στη Σκιάθο Σπίτι - Μουσείο Αλ. Παπαδιαμάντη
Στην πλατεία Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη,  και με «ηχείο» τον τοίχο του ίδιου του σπιτιού του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ακούστηκαν για πρώτη φορά  ζωντανά, αποσπάσματα από το νέο cd «ΣΚΙΑΘΟΣ / SKIATHOS» του Αντώνη Μιτζέλου, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017. Ο Σκιαθίτης μουσικοσυνθέτης συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, που είχαν κατακλύσει την πλατεία, με τα λόγια του και τη μουσική του.

Επετειακή Εορταστική Εκδήλωση 4 Χρόνων με 3α Θεατρικά Βραβεία της επιτυχημένης διαδικτυακής εκπομπής «Ηθοποιός σημαίνει φως»

Η διαδικτυακή εκπομπή «Ηθοποιός σημαίνει φως», που παρουσιάζει ο ηθοποιός Βασίλης Σαμαριτάκης μέσα από την συχνότητα του dailytvradio.gr, κλείνει 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας (140 συνεντεύξεις σε σημαντικούς ηθοποιούς, όπως Γιάννη Μόρτζο, Κώστα Καζάκο, Σπύρο Φωκά, Άννα Φόνσου, Κώστα Βουτσά, Γιάννη Βόγλη, Μάρθα Καραγιάννη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκο Βανδώρο κ.ά.) και γιορτάζει μαζί με σημαντικά πρόσωπα του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, στο θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3412313), την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.45.

«Τσάι στη Σαχάρα» 7/9 «Και τα αγόρια κλαίνε»-9/9 7 ΣΗΜΑΔΙΑ -11/9 Stand up MAMA comedy



«Τσάι στη Σαχάρα»
 7/9 «Και τα αγόρια κλαίνε»
Στο ρόλο του Τζον Κέισυ : Γιώργης Κοντοπόδης
 
9/9 7 ΣΗΜΑΔΙΑ  Παίζουν οι ηθοποιοί : Γεωργία Σιακαβάρα, Σπύρος Μπονβιάτζιο,  Αννίτα Μαυρομιχάλη, Στάθης Σκλαβουνάκος, Γιούλη Κεφαλά, Γιώργης Κοντοπόδης
11/9 Stand up MAMA comedy
Μητεροχτυπημένη Κόρη:Ξανθή Ταβουλαρέα