Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

"ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ " Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού







Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….
ΣΤΟ
ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
Πρεμιέρα
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου,
Στέλιος Διονυσίου
μαζί τους η  Ασπασία Στρατηγού

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ Βούβα της Ελένης Γκασούκα ένα παιχνίδι με την αλήθεια…….από 24 Οκτωβρίου


ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
Βούβα
της Ελένης Γκασούκα
ένα παιχνίδι με την αλήθεια…….
από ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
και κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Ένα σύγχρονο ελληνικό έργο με θέμα την ερωτική συνάντηση ενός άντρα και μιας γυναίκας στην ελληνική επαρχία του παρόντος χρόνου, που εκτός από την μεταξύ τους αναμέτρηση, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους εφιάλτες.

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ «ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ» νέο άλμπουμ


ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

«ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ»


Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ της νεαρής τραγουδοποιού-αποκάλυψη!


Πριν από τρία χρόνια μάς συστήθηκε με το επιτυχημένο ντεμπούτο-άλμπουμ της «Λαβύρινθοι», αυτό το σπάνιο πρώτο βήμα που ανέδειξε την Παυλίνα Βουλγαράκη σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, εκπλήσσοντας κυρίως για τους καθηλωτικούς βιωματικούς στίχους του -γραμμένους από την ίδια- και για μια ξεχωριστή στο χρώμα & στην ερμηνεία γυναικεία φωνή που όμοιά της είχε πολλά χρόνια να προκύψει.


Σήμερα κυκλοφορούν οι «ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ», το επόμενο, προσεκτικά δουλεμένο, μουσικό βήμα της ταλαντούχου τραγουδοποιού με τον ασυνήθιστο χαρακτήρα…

Στο ΧΑΜΑΜ Θανάσης Βασιλάς - Βασίλης Χαραλάμπους - Special guest Βασιλική Στεφάνου 6 & 13 Οκτωβρίου



ΧΑΜΑΜ
Παρασκευή 6 & 13 Οκτωβρίου
Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Θανάσης Βασιλάς με τη συνδρομή των φίλων του και εξαιρετικών μουσικών του Βαγγέλη Κονταράτου στη κιθάρα και του Σταύρου Καβαλλιεράτου στο κόντρα μπάσο επιμελήθηκαν και θα παρουσιάσουν ένα άριστα δομημένο λαϊκό πρόγραμμα με άξονα έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Ζαμπέτα, Μανώλη Χιώτη.
Μαζί του δυο γνήσιες λαϊκές φωνές ο Βασίλης Χαραλάμπους  η νεαρή τραγουδίστρια Βασιλική Στεφάνου.

Γδύστε τη μαμά! Από τον Οκτώβριο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σκηνή «Ιφιγένεια»




Γδύστε τη μαμά!
Η κωμωδία
του ανατρεπτικότερου Γάλλου συγγραφέα
Sebastien Thiery
σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη

Από τον Οκτώβριο
στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»
του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Σκηνή «Ιφιγένεια»

Ραντεβού στο Athens Coffee Festival! το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οτκτωβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι».



Το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα υποδεχθεί τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ σε μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον καφέ και την κουλτούρα του.
Οι κορυφαίοι ιταλικοί οίκοι espresso και οι πιο δυναμικοί Έλληνες coffee roasters είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επαγγελματίες της καφεστίασης, τους home barista και το ευρύ καταναλωτικό κοινό στο 2ο Athens Coffee Festival, τη μεγάλη γιορτή του καφέ που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Το φεστιβάλ τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του ελληνικού τμήματος του Specialty Coffee Organisation που εγγυάται το κύρος και τη φιλοσοφία της διοργάνωσης. Μάλιστα, ο SCA Greece θα οργανώσει στο πλαίσιο του φεστιβάλ το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting.

Το Athens Photo Marathon, η μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

Μαραθώνιος Φωτογραφίας

Δηλώστε Συμμετοχή

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Διάρκεια δράσης: 11:00-18:00
Σημείο εκκίνησης: Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς)

Το Athens Photo Marathon, η μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.
Σε μια εποχή που η εικόνα αποτελεί κύριο μέσο επικοινωνίας και μετάδοσης μηνυμάτων, το Athens Photo Marathon με γενικό μότο "We are all photographers", καλεί τους φίλους της φωτογραφίας σε ένα ξεχωριστό και ανοιχτό σε όλους φωτογραφικό δρώμενο στην πόλη.