Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αφιέρωμα στη Δόμνα Σαμίου «Της τριανταφυλλιάς τα φύλλα...» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών






Οι Νέοι για τη Δόμνα Σαμίου



«Της τριανταφυλλιάς τα φύλλα...»

1η συνάντηση νέων συγκροτημάτων

παραδοσιακής μουσικής

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου

στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αίθουσα Banquet



«Ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει για εσάς, τα παιδιά... εμείς, δίνουμε σε σας, τους νέους, τη σκυτάλη για να προχωρήσετε.» 

Δόμνα Σαμίου


Η εκδήλωση είναι συμπαραγωγή του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής με τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου.




 

Ένα όνειρο της σπουδαίας ερμηνεύτριας και ερευνήτριας της παραδοσιακής μουσικής Δόμνας Σαμίου γίνεται πραγματικότητα το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ώρα έναρξης 20:30).



Το διήμερο Οι Νέοι για τη Δόμνα Σαμίου – 1η συνάντηση νέων συγκροτημάτων παραδοσιακής μουσικής με τίτλο «Της τριανταφυλλιάς τα φύλλα...» -αγαπημένο τραγούδι της Δόμνας- θα είναι γεμάτο μουσικές και τραγούδια από νέους και ανήσυχους δημιουργούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής, εμπνέονται και πειραματίζονται με τους ήχους της παράδοσης.

 




Η συνάντηση συγκεντρώνει ομάδες νέων μουσικών που μεταφέρουν την παραδοσιακή μουσική και τις αξίες της στο σήμερα. Όπως έλεγε η Δόμνα Σαμίου, που όχι μόνο ερμήνευσε αλλά και δίδαξε αυτή την μουσική, «η νέα γενιά βρίσκει αυτό που κρύβει ένα τραγούδι παραδοσιακό: ένα ήθος, μία λεβεντιά, μία αξιοπρέπεια.» Άλλωστε τον τίτλο της «δασκάλας» που της απένειμαν οι μουσικοί της συνεργάτες και οι μαθητές της, έφερε περήφανα ως το τέλος της ζωής της.



Ένας από τους μαθητές της αλλά και στενός συνεργάτης της υπήρξε και ο διακεκριμένος διεθνώς μουσικός Σωκράτης Σινόπουλος που είχε την ιδέα να ξεκινήσει μια χαρτογράφηση των νέων τάσεων στην παραδοσιακή μουσική. Σε αυτή την πρώτη συνάντηση παρουσιάζονται λοιπόν στο κοινό 18 μουσικά σχήματα νέων που ζουν εντός αλλά και εκτός Ελλάδος. Με τσαμπούνες της Ικαρίας, λύρες της Δράμας, λαούτα της Κύπρου αλλά και όργανα της δυτικής μουσικής όπως σαξόφωνο και κοντραμπάσο, τα νεανικά σχήματα συνθέτουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολυδιάστατο μουσικό μωσαϊκό.

Τα συγκροτήματα που εμφανίζονται είναι τα εξής:

21/10: Aes Cyprium Ensemble, Αμυγδαλοτσακίσματα, Αντάμαν, Καρσί, Müzikal Ifade, Ξέφραγο Αμπέλι, Reggetiko Project, Reverse Mode και η Παιδική - Νεανική Χορωδία Ωδείου Άμφισσας.

22/10: Αλέντι, Αποθέρι, Καριώτικο Γύρισμα, Μακάμ Art, Μουσικό Σεργιάνι, Σαντούτο, Χοροσταλίτες, Ώση και το Σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης.

Συμμετέχουν και τις δύο ημέρες η Κατερίνα Παπαδοπούλου με το The Anastatica project και η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια-Φωνητική διδασκαλία: Κατερίνα Παπαδοπούλου

Επιμέλεια χορών: Χαρίτων Χαριτωνίδης

Καλλιτεχνική διεύθυνση-Σκηνοθετική επιμέλεια: Σωκράτης Σινόπουλος

Τιμές εισιτηρίων

€ 12 (Β’ Ζώνη), 16 € (Α’ Ζώνη)

€ 10 (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι)

Ομαδικές κρατήσεις με έκπτωση: 210 72 82 367

Έναρξη προπώλησης: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες-Εισιτήρια

210 72 82 333

TERATA the musical! του Γιώργου Θεοφάνους στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ



TERATA the musical!
The 4D musical for kids
του
Γιώργου Θεοφάνους
στο
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
Σκηνοθεσία – Χορογραφία
Φωκάς Ευαγγελινός
Πρεμιέρα 21 Οκτωβρίου 2017
TERATA the musical!
Η πρώτη 4D θεατρική εμπειρία παιδικού μιούζικαλ στην Ελλάδα  από τον Γιώργο Θεοφάνους στο Σύγχρονο Θέατρο.
Σκηνοθεσία – Χορογραφία
Φωκάς Ευαγγελινός




Μία μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών χορευτών και μουσικών φτιάχνουν τη μεγάλη παρέα των Τεράτων.
Μέσα στο φαντασμαγορικό σκηνικό και τα υπέροχα κοστούμια της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, χάρη στην έμπειρη ματιά του σκηνοθέτη – χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού και τους φωτισμούς του εξαιρετικού Γιώργου Τέλλου, το παραμύθι συναντά τη μαγεία και η απόλαυση εξάπτει την φαντασία.


Η ΤΕΡΑΤΟΠΑΡΕΑ
Αλίκη Αβδελοπούλου
Γιώργος Γιαννίμπας
Ίρις Γουργιώτου
Πέτρος Ιωάννου
Στράτος Λύκος
Ελίνα Μάλαμα
Νία Μπαλάφα
Χρήστος Νικολάου
Άλεξ Οικονόμου
Πάρης Πλάνετς
Άρης Πλασκασοβίτης
Μαριαλένα Ροζάκη
Κατερίνα Σούσουλα
 Jerome Kaluta
Εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά κοστούμια, ειδικά εφέ και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές κάνουν την παράσταση μοναδική.

Τα TERATA ζουν σε 4 διαστάσεις;
Μα ναι…. Υποκύπτουν στην μαγική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού τραγουδούν, χορεύουν, ζωντανεύουν ήρωες ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς.
Η μεγάλη τερατοπαρέα, μεταμορφώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, συγκινεί, ψυχαγωγεί σε μια μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής.
Οι σκηνές δράσης διαδέχονται η μια την άλλη, η συγκίνηση εναλλάσσεται με το χιούμορ και τα ΤΕΡΑΤΑ απογειώνουν τη θεατρική μαγεία σε ένα εύληπτο παραμύθι για τη σωτηρία του Πλανήτη μας.

Τι είναι τα TERATA;
Ο Γιώργος Θεοφάνους  έγραψε µια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από την γη, στην Χωµατοτερατερή, μετά τον τελευταίο πόλεμο µε τους ανθρώπους για το νερό.
Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια, μηνύματα  και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοι του - μικροί και μεγάλοι– απέναντι του συνθέτουν το κείμενο.
Τα δικά του ΤΕΡΑΤΑ μας προσκαλούν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό.

Ο Γιώργος Θεοφάνους σημειώνει για τα TERATA:
Σε µια εποχή που αμφισβητούνται οι αξίες, τα πιστεύω, οι σχέσεις των ανθρώπων, η παιδεία αλλά και η ιστορία , έρχονται τα τέρατα ως μεταλλαγμένοι άνθρωποι να σχολιάσουν µε καυστικό τρόπο την σύγχρονη παγκόσμια καθημερινότητα. Βία, εκφοβισμός, κατάχρηση εξουσίας αλλά και περιβάλλον, ανακύκλωση, διαφορετικότητα µαζί µε την ευθύνη που έχουμε μικροί και μεγάλοι για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Με την ελπίδα ότι, όταν ξυπνήσει το «ΤΕΡΑΣ» μέσα στον καθένα µας θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, σας καλωσορίζω στην Χωµατοτερατερή.

TERATA και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Μια χρυσή χορηγία που δένει αρμονικά με τα TERATA,  καθώς η Ανακύκλωση Συσκευών είναι μια εταιρεία με αποκλειστικά περιβαλλοντικό χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε με βάση την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Με αξίες την ατομική ευθύνη, την πρόοδο και την αγάπη για τη ζωή, αλλά και όπλα τη τεχνογνωσία και την οργάνωση των κατάλληλων υποδομών, η Ανακύκλωση Συσκευών φέρνει καθημερινά εις πέρας το δύσκολο έργο της συλλογής, μεταφοράς κι επεξεργασίας των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων μας, με σκοπό τη μείωση της ρύπανσης και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.

TERATA the theatre - Σύγχρονο Θέατρο
Το Σύγχρονο Θέατρο ανακαινίστηκε, μεταμορφώθηκε σε ένα πρωτοποριακής μορφής χώρο ο οποίος δημιουργεί μια νέα σχέση θεατή και θεάματος κι είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα TERATA.
Ο χώρος που φιλοξένησε παλαιότερα το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και το Εθνικό Θέατρο, όπου παρουσιάστηκαν δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, στην οδό Ευμολπιδών, στο Γκάζι, ανοίγει τις πόρτες του στην τερατοπαρέα των ΤΕΡΑΤΩΝ του Γιώργου Θεοφάνους και των εξαιρετικών συνεργατών της πολυαναμενόμενης αυτής παράστασης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 14 Οκτωβρίου.
ΠΩΠΩ:
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
viva.gr, artinfo.gr, 2109213310, 11876, Media Markt, Seven Spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
και στο ταμείο του θεάτρου: Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45,
Τηλέφωνο: 21 0346 4380 (Ώρες ταμείου: Καθημερινά 17.00 – 22.00)

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ....

ΤΙΜΕΣ
Παιδικό: 13
Ενηλίκων: 15
Οικογενειακό 4άρων ατόμων: 45 
***Ειδικές τιμές για γκρούπ.
***Προσφορά μεχρι την Τετάρτη 18/10 τα πρώτα 300 εισιτήρια με 10€

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

" ΑΝΟΔΟΣ live stage" τον Νοέμβριο Κωστής Μαραβέγιας- Πάνος Μουζουράκης και συνέχεια με Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η μουσική σκηνή " ΑΝΟΔΟΣ live stage" στην οδό Πειραιώς 183  ολοκληρώνει σιγά σιγά το παζλ των μουσικών της παραστάσεων για την νέα χειμερινή περίοδο
Τον Νοέμβριο λοιπόν θα κάνει στο κοινό της Αθήνας  δυο πολύ ξεχωριστές μουσικές προτάσεις παρουσιάζοντας κάθε Σάββατο τον Κωστή Μαραβέγια και τις Παρασκευές τον Πάνο Μουζουράκη 
Με τον ερχομό του 2018 όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από τις 3/8   στην σκηνή του " ΑΝΟΔΟΣ live stage" έρχεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη 
Τηλ 210 3468100

 210-3468100

Κέντρο Ελληνικής Διασκέδασης PETROGAZI «Συνοικία Ασμάτων»



Κέντρο Ελληνικής Διασκέδασης

PETROGAZI
«Συνοικία Ασμάτων"
Έναρξη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Μία ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου όταν τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια.
Μια τέτοια ατμόσφαιρα ονειρεύτηκε να μεταφέρει στο σήμερα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

και να στήσει ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα στο ζεστό χώρο στη οδό Βουτάδων 8 στο Γκάζι, βαφτίζοντάς τον Petrogazi!



Μία μουσική παράσταση με άρωμα εποχής, που ξεκινάει από το Ρομαντικόν Μπαρ του Μάρκου Βαμβακάρη περνάει για λίγο από τις θρυλικές μπουάτ και τις μουσικές σκηνές του ΄70 και του ΄80 για να καταλήξει σε γλέντι με τις πενιές των μεγάλων δημιουργών
στα κοσμικά κέντρα του ΄60 όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη.



Ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Συνοικία Ασμάτων» με πρωθιέρεια την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας, τέσσερις νέους αηδονόλαλους τραγουδιστές τον Άγγελο Ανδριανό, τη Μαίρη Δούτση, τον Ανδρέα Λάφη
και τη Δήμητρα Σταθοπούλου και μία ορχήστρα με εφτά δυνατούς παίκτες.


Μαέστρος και ηθικός αυτουργός της παράστασης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

ο οποίος εμφανίζεται στον -κατά βάση βιωματικό - ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή…

Ραντεβού λοιπόν στην καρδιά της Αθήνας,

στη «Συνοικία Ασμάτων» εκεί που … ”το τραγούδι φλόγες βγάζει, όταν πάμε Petrogazi”.

Στο Petrogazi και στη «Συνοικία Ασμάτων» θα φιλοξενούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σπουδαίοι καλλιτέχνες ξεκινώντας από τις 3 Νοεμβρίου

με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
 Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνουν

η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη,

στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπάσης

και τέλος η Μελίνα Κανά.



«ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ» :

Σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια: ΙΕΡΟΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Με την ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ



Τραγουδούν:

Άγγελος Ανδριανός

Μαίρη Δούτση

Ανδρέας Λάφης

Δήμητρα Σταθοπούλου



Συμμετέχει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης



ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ - ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : Θανάσης Τσαουσέλης



Μουσικοί:

Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα,

Γιάννης Ψάλτης – τύμπανα

Γιώργος Ζωγράφος – ακορντεόν

Θανάσης Κανέλλος – κιθάρα

Αποστόλης Παπαπέτρος – μπάσο

Βαγγέλης Ζαρμπούτης – μπουζούκι

Αλέξανδρος Καραμπίλας – μπουζούκι



Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής

Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου - Αριστοτέλης Διαμαντίδης





Οργάνωση & Επιμέλεια Παραγωγής: Ηχόχρωμα

Επικοινωνία – προβολή στα MEDIA: TOROU PR & Communication
torou.pressoffice@gmail.com, Ελένη Τώρου, 2130185133 - 135


PETROGAZI

Βουτάδων 8, Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101

Ο Toni Sfinos φτιάχνει την " Δναστεία του" στο PLUS ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ



Tonis Sfinos: Η «Δυναστεία» επιστρέφει
Από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 

Μπορεί πέρσι να είχε μόλις γυρίσει από την Ανατολή, φέτος όμως βρέθηκε στη Δύση.
  Ο Τόνις Σφήνος, αφού επισκέφτηκε μερικά καζίνο, είδε ότι το show του όρισε ξανά την φράση “sold out” και έζησε το δικό του Αμερικάνικο όνειρο, επιστρέφει με ακόμη ένα ανατρεπτικό σόου στο κέντρο της Αθήνας στο "PLUS ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ "
 Μετά από 7 χρόνια περιοδείας στην Αμερική αλλά και την Ευρώπη  έρχεται  στην  Ελλάδα  για  να  σας διασκεδάσει και να εντυπωσιάσει με όλα όσα έμαθε εκεί! 
Ο Τόνις φτιάχνει τη «δυναστεία» του
και την φέρνει κοντά σας σε μια παραγωγή που θα σας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 
 Βγάζοντας τα χίππικά του ρούχα , αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90 μπορεί πλέον να σου εγγυηθεί.

«Good girls go to heaven. Bad girls go to Las Vegas. »Θα τον βρεις στο κέντρο της Αθήνας, στο Plus Votanikos  (Ιερά Οδός 76 και Σπύρου Πάτση, Αθήνα), να παίζει ζάρια με την Barbara στο πλευρό του από τα αριστερά, την Lola από τα δεξιά και την 6μελή μπάντα του, τους Playmates να κάνουν το show μια μικρή extravaganza.

               Από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου αλλά και κάθε Σάββατο στις 23:00!
 Είστε μάγκες ρέι?
 Tonis Sfinos & The Playmates
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23) Βοτανικός
 Από 14/10 και κάθε Σάββατο στις 23:00..
Τηλ:Κρατήσεων. 21 0341 2622--6986009545-- 6957500651 και 6936159610 | Είσοδος 12€ με ποτό | Φιάλη από 140€ /4 άτομα (Ζώνη Α’)
και 120€ /4 άτομα (Ζώνη Β’)
           ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 22.30    
 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 23:00

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει: τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού Μήκους


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει:
τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού Μήκους
1. Πρωτότυπου Έργου
2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου
Σενάρια μπορείτε να αποστείλετε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017.
Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο μας www.senariografoi.gr και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Κακαβά στη διεύθυνση akakavas@hol.gr (εναλλακτικά στη διεύθυνση akak1@hotmail.com) ή στο τηλέφωνο 6932.089.819.
Σχετικοί σύνδεσμοι:
Ανακοίνωση 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μεγάλου Μήκους
 

Πάνος Κιάμος – Αντύπας ένας μήνας απόλυτης επιτυχίας στο «Club 22»!

Πάνος Κιάμος – Αντύπας Ένας μήνας απόλυτης επιτυχίας στο «Club 22»!

Απολαμβάνουν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού!!!
Οι δύο λατρεμένοι ερμηνευτές μετράνε ήδη ένα μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων… μιας και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το «Club 22» μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης!!!
Με το κέφι να παραμένει αμείωτο και με τις ατέλειωτες επιτυχίες να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο… πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών δίνουν κάθε εβδομάδα την δική τους «ψήφο εμπιστοσύνης»..!
Πάνος Κιάμος  Αντύπας… μια σπουδαία συνάντηση στο «Club 22» … κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών!


Συμμετέχει ο Βο… και μας παρασύρει στους δικούς του ξέφρενους ρυθμούς! (Μαζί του η Γεωργία Βρανά & ο Dj Vox).
Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο ταλαντούχος Πρόδρομος, οι Dinamis και η Χριστίνα Ζιώγα.
 Club 22 Live Stage Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22 Τηλ: 210 9244390 - 391

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ- ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πρόβες, τραγούδια, γέλια, κέφι στην Ιερά Οδό



ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Έναρξη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου


Πρόβες, τραγούδια, γέλια,  κέφι, ζωντάνια, βλέμματα αγάπης και αρμονικής συνεργασίας!

Στην Ιερά Οδό, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος λίγες μόνο ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους,  «χτίζουν» ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Γιατί φέτος στην Ιερά Οδό….



…. θα ερωτευτούμε, θα πονέσουμε, θα χορέψουμε!
Γιατί το τραγούδι είναι η καλύτερη παρέα.!..
Είναι ζωή!

ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...!

Με τη Νατάσα, τη Μελίνα και τον Γιώργο.



 

Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή - Σάββατο