Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ποια Δύναμη - Γεωργία Νταγάκη

Ποια Δύναμη - Γεωργία Νταγάκη
 Μουσική: Σταύρος Σιόλας. Στίχοι: Κατερίνα Κοταρέλα, Σταύρος Σιόλας

Ο Νίκος Βέρτης πρεμιέρα στο "YTON the music show "μαζί του η Demy




ΥΤΟΝ the music show

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Πρεμιέρα

 Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
Ο Nίκος Βέρτης είναι έτοιμος να δώσει και αυτή τη σεζόν τον τόνο στη νυχτερινή διασκέδαση στο ΥΤΟΝ the music show, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, με μια εντυπωσιακή τριήμερη πρεμιέρα.

Έχοντας παρακαταθήκη τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ the music show, ο Νίκος Βέρτης, θα συναντήσει τους θαυμαστές του, σε ένα χώρο που συνδυάζει την ποιότητα και την αισθητική με το υψηλής καλλιτεχνικής αξίας πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα αξιώσεων, πολυδιάστατο, γεμάτο τραγούδια – επιτυχίες
του Νίκου Βέρτη.

Βοσκόπουλος, Πλέσσας, Χατζηνάσιος... όλοι στο BARAONDA Music Hall!




Baraonda music hall                 
Τάκης Ζαχαράτος

 Γιώργος Θεοφάνους

Έλα…

Ο Τάκης Ζαχαράτος συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο μουσική και γέλιο και μας είπαν

Έλα…

στο Baraonda music hall

 το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την Άντζελα Γκερέκου έσπευσαν να απολαύσουν το εξαιρετικό πρόγραμμα που έφτιαξαν ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γιώργος Θεοφάνους και χάρηκαν αυτή την ιδιαίτερη συνύπαρξη δύο εξαιρετικών καλλιτεχνών.

Επίσης ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ , ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Ζέτα Δούκα, η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής παρακολούθησαν, ενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν το ταλέντο και τις υπέροχες επιλογές τους.

Όλοι μαζί τραγουδάμε για τον Χριστόφορο στο PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ – Κεντρική Σκηνή





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ – Κεντρική Σκηνή
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά):

Γιάννα Βασιλείου,  Δώρος Δημοσθένους,  Ευστάθιος Δράκος,
Κατερίνα Duska, Idra Kayne, Θέμης Καραμουρατίδης,
Dimitri Kopsis, Γιάννης Κότσιρας, Leon of Athens,
Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Ρένα Μόρφη,
Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρίζα Ρίζου,
Δήμητρα Σελεμίδου, Tasman, Αγγελική Τουμπανάκη,
Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη

Μαρία Κάλλας : Ένα μεγαλειώδες BOX SET για τα 40 χρόνια από το θάνατο της πιο σπουδαίας λυρικής φωνής

Maria Callas Live Remastered Edition: Ένα μεγαλειώδες BOX SET για τα 40 χρόνια από το θάνατο της πιο σπουδαίας λυρικής φωνής

H Warner Classics, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από το θάνατο της Μαρίας Κάλλας, τιμάει το αιώνιο σύμβολο του λυρισμού, με ένα επίσημο box set από τις ζωντανές ηχογραφήσεις της.
Αν και η Μαρία Κάλλας ήταν μόλις 53 ετών όταν έφυγε από τη ζωή, 40 χρόνια πρίν, στις 16 Σεπτεμβρίου του 1977, κατάφερε να αλλάξει για πάντα το «πρόσωπο» της όπερας για όλες τις επόμενες γενιές.
Ο μύθος της ποτέ δεν ξεθώριασε, καθώς παραμένει η σημαντικότερη τραγουδίστρια-ηθοποιός της κλασικής μουσικής, η αξεπέραστη ντίβα, το απόλυτο είδωλο του στυλ, που δυστυχώς η προσωπική της ζωή έμελλε να ξεπεράσει σε τραγικότητα ακόμα και τις ηρωίδες που υποδυόταν.
Αποτίοντας έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής, η Warner Classics παρουσιάζει το Maria Callas Live Remastered Edition (κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Cobalt Music), ένα πολυτελές κουτί με 42 cd (είναι επίσης διαθέσιμο και ως digital download σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες), που περιλαμβάνει όλες τις εκπληκτικές ζωντανές ηχογραφήσεις των ρεσιτάλ της μεγάλης σοπράνο, με την ανεκτίμητη προσθήκη, για πρώτη φορά, των 12 ρόλων που ενσάρκωσε στη σκηνή και που ποτέ δεν ηχογραφήθηκαν στο στούντιο.
Αυτές οι 20 ολοκληρωμένες όπερες και τα 5 κινηματογραφημένα ρεσιτάλ σε Bluray, επεξεργάστηκαν εκ νέου, με την καλύτερη και υψηλότερη πιστότητα ήχου στο στούντιο Art Et Son στο Παρίσι.
To Maria Callas Live, αποτυπώνει τον πυρήνα της καλλιτεχνικής δημιουργίας της Callas στις μεγαλύτερες όπερες του κόσμου.
Με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας αλλά και της άρτιας σύγχρονης επεξεργασίας, οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν με μεγαλύτερη ηχητική σαφήνεια και διαύγεια από ποτέ, όλες τις αθάνατες ερμηνείες της, εξασφαλίζοντας την αμεσότητα ,την αυθεντικότητα, και την ανυπέρβλητη δραματικότητα της φωνής της La Divina.
To box set εμπεριέχει επίσης ένα βιβλίο 200 σελίδων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με ειδική μνεία στον εκάστοτε ρόλο που ερμήνευσε η Κάλλας ξεχωριστά.
Στο εξώφυλλο της κάθε όπερας απεικονίζεται η μεγάλη ερμηνεύτρια σε αδημοσίευτες φωτογραφίες με τη συνεργασία του ιδρύματος Μαρία Κάλλας.
Εδώ θα βρείτε όλες τις όπερες που δημιούργησαν το θρύλο της Κάλλας στη σκηνή: η ιστορική ερμηνεία της στην Aida του Verdi από το 1951, ο ρόλος της στη La Traviata τo 1958 στη Λισαβόνα, η μοναδική της ενσάρκωση στο Rigoletto του Verdi το 1952, η Norma του Bellini το 1952 στο Λονδίνο, η Lucia di Lammermoor του Donizetti με τον Karajan στο Βερολίνο το 1955, η Medea του Cherubini το 1953, η La Sonnambula του Bellini με τον Leonard Bernstein και η Tosca του Puccini από το Covent Garden το 1964.
 

Κέντρο Ελληνικής Διασκέδασης PETROGAZI «Συνοικία Ασμάτων»





Κέντρο Ελληνικής Διασκέδασης

PETROGAZI
«Συνοικία Ασμάτων"
Έναρξη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Μία ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου όταν τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια.
Μια τέτοια ατμόσφαιρα ονειρεύτηκε να μεταφέρει στο σήμερα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

και να στήσει ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα στο ζεστό χώρο στη οδό Βουτάδων 8 στο Γκάζι, βαφτίζοντάς τον Petrogazi!


Μία μουσική παράσταση με άρωμα εποχής, που ξεκινάει από το Ρομαντικόν Μπαρ του Μάρκου Βαμβακάρη περνάει για λίγο από τις θρυλικές μπουάτ και τις μουσικές σκηνές του ΄70 και του ΄80 για να καταλήξει σε γλέντι με τις πενιές των μεγάλων δημιουργών
στα κοσμικά κέντρα του ΄60 όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη.

ΓΡΑΝΑΔΑ του Γιάννη Καλαβριανού στο Από Μηχανής Θέατρο 31 Ιανουαρίου 2018


Εταιρεία Θεάτρου Sforaris

 ΓΡΑΝΑΔΑ
του Γιάννη Καλαβριανού
Από Μηχανής Θέατρο
31 Ιανουαρίου 2018
«Το ήξερες πως το φως από το φεγγάρι, φτάνει στη Γη σε 1 δευτερόλεπτο, ενώ από τον Ήλιο σε 8 λεπτά; Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί είμαστε πιο επιρρεπείς στα δράματα;»
Τέσσερα χρόνια μετά το Αβελάρδος και Ελοΐζα, ο Γιάννης Καλαβριανός, νικητής του Βραβείου «Κάρολος Κουν δραματουργίας ελληνικού έργου» για το Γιοι και Κόρες, επανέρχεται με τη συγγραφή ενός νέου έργου. Η ΓΡΑΝΑΔΑ είναι μια παράσταση για την απώλεια, τις συμπτώσεις που δένουν τις ζωές μας για πάντα, την ιστορία της Ιωάννας της Τρελής-μιας βασίλισσας χωρίς βασίλειο και τους ανθρώπους που ζουν όλη τους τη ζωή περιμένοντας…

Στους σταθερούς συνεργάτες της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris, Γιώργο Γλάστρα, Αλεξία Μπεζίκη και Στέφη Πουλοπούλου, προστίθενται η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Έφη Σταμούλη-στην πρώτη της κάθοδο από τη Θεσσαλονίκη και την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» στην Αθήνα, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η  Λυδία Φωτοπούλου, στο ρόλο της Ιωάννας της Τρελής, σε βίντεο.
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου
Βίντεο: Κωστής Παυλόπουλος
Επιμέλεια κίνησης: Αλεξία Μπεζίκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Μποζοπούλου
Δραματολόγος: Αντώνης Σολωμού
Ιστορικός σύμβουλος: Ελένη Δρίβα
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Παίζουν:
Διαμαντής Αδαμαντίδης, Γιώργος Γλάστρας, Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλεξία Μπεζίκη, Στέφη Πουλοπούλου, Έφη Σταμούλη
Σε video: Λυδία Φωτοπούλου
Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου Sforaris
Εκτέλεση παραγωγής: Ζωή Μουσχή
Από Μηχανής Θέατρο
Πρεμιέρα: 31 Ιανουαρίου 2018

Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο " ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178" Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας και Γιάννης Ζουγανέλης




Το " ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178" και αυτό τον χειμώνα  θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής μας .
Από τις 10 Νοεμβρίου το κοινό θα παρακολουθήσει μια ξεχωριστή παράσταση με τους Βασίλης Παπακωνσταντίνου,  Λαυρέντη  Μαχαιρίτσα,  Δημήτρης Σταρόβα ,  Γιάννη Ζουγανέλη και με τίτλο "να δεις τι σου' χω για μετά..."
 Μια καλλιτεχνική ομάδα με μεγάλη δισκογραφική πορεία και διαχρονική  διαδρομή στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας .
 Αναφερόμαστε  λοιπόν  σε τέσσερις καλλιτέχνες με πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ των εμφανίσεων τους, με κληρονομιά τους δίσκους, παραστάσεις που έχουν αφήσει εποχή και που παρόλα αυτά οι ίδιοι αρνούνται να μεγαλώσουν και παραμένουν πεισματικά αισθηματίες.
Φέτος, ο Βασίλης, ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, συναντιούνται ξανά, μετά από δέκα χρόνια, στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς 178». Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων, που το 2008 μας χάρισε αμέτρητες αξέχαστες βραδιές με ατάκες που έγραψαν ιστορία κι ανεβασμένη ροκ διάθεση, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με άγριες διαθέσεις! Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής τους: η μακρόχρονη φιλία που τους ενώνει η οποία τους χαρίζει αυτή τη μοναδική οικειότητα κι άνεση στη σκηνή, τα αγαπημένα τραγούδια τους και το χιούμορ τους.

 Στην παρέα τους  θα είναι: η Μιρέλα Πάχου με τη ζωντάνια της και φυσικά… το ακορντεόν της, ο Ιταλός ταλαντούχος κιθαρίστας Steve Tesser που συμπράττει με άποψη & καθαρότητα στο μουσικό του λόγο και η Φρόσω Στυλιανού με το πάθος και τις ιδιαίτερες ερμηνείες της.
 Μαζί τους οι μουσικοί:
Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, Άκης Αμπράζης
Τύμπανα: Φίλιππος Σπυρόπουλος, Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Πνευστά: Αλέξανδρος Ζουγανέλης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Ανδρέας Αποστόλου
Επιμέλεια οπτικού υλικού: Πάνος Ζενίδης
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος
 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30
ΑΚΤΗ – Πειραιώς 178, Ταύρος- Αθήνα. Τηλ  210.3418020

Ο Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει: Το άλμπουμ Τσικάρι μ’ κι ένα απάνθισμα από τη δισκογραφία του στο Σταυρό του Νότου Plus







Ο Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει:

Το άλμπουμ Τσικάρι μ’

κι ένα απάνθισμα από τη δισκογραφία του.

Τραγούδι: Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης

Σολίστ: Ματθαίος Τσαχουρίδης

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος, 210 9226975

Κυριακή 26  Νοεμβρίου 2017

Ώρα έναρξης 21.00


Προσκεκλημένοι κατά αλφαβητική σειρά οι:

Φιλιώ Αζαριάδη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Βασίλης Λέκκας, Χάρης Μακρής,  Πίτσα Παπαδοπούλου

«Η ΕΛΕΝΗ» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ

«Η ΕΛΕΝΗ» του Γιάννη Ρίτσου
σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου
στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ
Κάθε Σάββατο & Κυριακή, στις 19:00 Πρεμιέρα: Σάββατο 18 Νοεμβρίου
2001…2009…2017: Η «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου, στη σκηνική ενσάρκωσή της από τον Βασίλη Παπαβασιλείου, ξαναγεννιέται κάθε οχτώ χρόνια και φέτος επιστρέφει, όπως πάντα,  σαν φόρος κατάφασης στη δύναμη της ποίησης, του θεάτρου και της ζωής.
Έχοντας ήδη πίσω της 150 παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η «Ελένη» ξαναρχίζει το ταξίδι της στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στην οδό Φρυνίχου, από τις 18 Νοεμβρίου.
Το σχέδιο της «Ελένης» έχει τις ρίζες του στη θεατρική βραδιά που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 1999 στην Πνύκα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, με τίτλο «Ο κύριος Γιάννης Ρίτσος».
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου λέει για το κείμενο:
Oι αρχαιόθεμοι «γυναικείοι μονόλογοι» της «Τέταρτης Διάστασης». Τα κομμάτια αυτά παίζονται από γυναίκες ηθοποιούς με λαμπρά συνήθως αποτελέσματα (προσωπικά μου έχει τύχει να θαυμάσω κάποια από τα αποτελέσματα αυτά), τα οποία όμως παραπέμπουν μοιραία στον κλειστό κόσμο του «ψυχολογικού θεάτρου». Η ταύτιση του φύλου του ερμηνευτή με το φύλο της θεατρικής «περσόνα», είναι υπεύθυνη, κατά τη γνώμη μου, γι’ αυτή την παραπλανητική αναγωγή. Γιατί παραπλανητική; Μα γιατί ο Ρίτσος είναι πολύ πιο κοντά στον αρχαίο συνάδερφό του παρά στον Τένεση Ουίλιαμς. Θα’ λεγε κανείς ότι ο Ουίλιαμς είναι γι’ αυτόν η αφετηρία, για να αναπλεύσει τον ποταμό του θεάτρου και να συναντήσει τον Ευριπίδη. Το θέατρο του Ρίτσου είναι ένα θέατρο γλώσσας και ιδεών. Το ανθρώπινο πάθος , είτε τη «γυναικεία» ψυχή αφορά είτε την «ανδρική», φωτίζεται στοργικά και συνάμα ανελέητα ως έρμαιο μιας υπέρτερης διαπλοκής δυνάμεων, που φέρουν τα ωραία ονόματα Πόθος, Δόξα, Ομορφιά, και συνθέτουν το δίχτυ της Μοίρας μας.
Στους μονολόγους του Ρίτσου το πάθος δεν εκτίθεται ως άμεσο βίωμα, αλλά ως αναδρομή. Όχημα αυτής της αναδρομής είναι η γλώσσα. Κάτι περισσότερο : η γλώσσα και το παιχνίδι της είναι η μόνη ταυτότητα των ηρώων του. Η κατά συνθήκη ονομασίες Αίας , Ορέστης, Ελένη κτλ. δε σηματοδοτούν ατομικές οντότητες αλλά κόμπους του Μύθου, ή μ’ άλλα λόγια της ακατάλυτης δύναμης του Απρόσωπου που εξυφαίνει, που πλέκει τη μικρή ζωή του καθενός μας. Τι άλλο έκανε η αρχαία τραγωδία;
Πληροφορίες για την παράσταση:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαβασιλείου
Σκηνογραφία: Μαρί-Νοέλ Σεμέ
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Καλλιτεχνική συνεργάτις- Εκτέλεση παραγωγής: Νικολέτα Φιλόσογλου
Παίζουν: Βασίλης Παπαβασιλείου και Νίκος Σακαλίδης
Πρεμιέρα 18/11 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν – Φρυνίχου
INFO
Παράσταση: «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου
Έναρξη: 18 Νοεμβρίου
Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν | Φρυνίχου 14, Πλάκα
Τηλέφωνα ταμείου: 2103222464 & 2103236732
Παραστάσεις:  Σάββατο & Κυριακή στις 19:00, μέχρι την Κυριακή των Βαΐων (1 Απριλίου)
Διάρκεια: 60 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 15 Ευρώ / 10 Ευρώ (μειωμένο) / 8 Ευρώ (άνεργοι), 8€/άτομο για γκρουπ και ομαδικό εισιτήριο (12 άτομα και πάνω)
Ομαδικές κρατήσεις για σχολεία και γκρουπ.

Ο Χρήστος Νινιός στη μουσική σκηνή Σφίγγα



Ο Χρήστος Νινιός στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Πέμπτη 26 & 2 Νοεμβρίου, στις 9:30 μ.μ.
Ο Χρήστος Νινιός, ανεβαίνει στην σκηνή της Σφίγγας την τελευταία Πέμπτη του Οκτωβρίου και την πρώτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (26/10 & 2/11), με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα!
Ο ανερχόμενος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, που ξεχώρισε πολύ γρήγορα για τη βαθιά, ιδιαίτερη φωνή και στιβαρή ερμηνεία του και τις ηλεκτρισμένες μελωδίες του, έγινε ευρύτερα γνωστός με τα τραγούδια του «Γράμμα στο Θεό» και «Καημός» (με χαρακτηριστική την παρουσία της κρητικής λύρας).
Οι ζωντανές του εμφανίσεις, χαρακτηρίζονται από την αμεσότητα και την ζεστή επικοινωνία που αναπτύσσεται εκείνη τη στιγμή με το κοινό. Για δύο μοναδικές βραδιές στην Σφίγγα, θα παρουσιάσει τραγούδια δικά του, ιδιαίτερα από το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Feelgood Records (με πρώτο single το "Αγαπημένη", ένα ντουέτο με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη), αλλά και διασκευές σε τραγούδια που αγαπάει και που έχουν καθορίσει το μουσικό του ύφος. 



Οργάνωση παραγωγής: Cricos


Info:

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845


Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται δυνατά και φέτος στη σκηνή του ACRO Club



-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ-

-ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ-

-STEVEN ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-

-ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ-

special guest GOIN' THROUGH

dj set ΡΑΝΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ
 Έναρξη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο εκπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης έρχεται δυνατά και φέτος στη σκηνή του ACRO Club με πολύ όρεξη, κέφι και μουσικές εκπλήξεις να προσφέρει την καλύτερη διασκέδαση! Μαζί του η εξαιρετική Μελίνα Μακρή, ο ταλαντούχος Steven Τριανταφυλλίδης των My Excuse και η εντυπωσιακή Θωμαή Απέργη. Special guest οι Goin' Through ενώ το dj set αναλαμβάνει η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη.

"Τα πιο ωραία λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια στις Μουσικές Διαδρομές"






"Τα πιο ωραία λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια στις Μουσικές Διαδρομές"

Σοφία Παπάζογλου - Κώστας Τριανταφυλλίδης
Γιάννα Φαφαλιού - Δημήτρης Κανέλλος
Έναρξη: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
 



Το γνωστό μουσικό στέκι της οδού Πατησίων, οι "Μουσικές Διαδρομές",
που από το 1994 στηρίζουν με τις επιλογές τους, το καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι,
φέτος δίνουν "βήμα" στη νέα γενιά τραγουδιστών, στο νέο αίμα του λαϊκού τραγουδιού!

Έτσι, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο,
 η Σοφία Παπάζογλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης,
η Γιάννα Φαφαλιού και ο Δημήτρης Κανέλλος

(όλοι τους γνωστοί από τις συνεργασίες τους με ονόματα όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, Κώστας Μακεδόνας και πολλοί άλλοι)
θα μας ταξιδέψουν σε λαϊκές μουσικές διαδρομές, υποσχόμενοι ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι συνοδευόμενο από τις παραδοσιακές γεύσεις της κουζίνας των Διαδρομών .