Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Άννα Ψυχογιού η «ασυμβίβαστη» κρητικιά δημιουργός στο Γυάλινο



ΑΝΝΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage

Η Άννα Ψυχογιού, η «ασυμβίβαστη» κρητικιά δημιουργός, μετά από ένα γεμάτο μουσικό καλοκαίρι, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό την νέα της μουσική πρόταση με τίτλο «Ρέντα».

Με ανανεωμένη μπάντα και ήχους gypsy, balkan αλλά και παραδοσιακά «πειράγματα» έρχεται στο Γυάλινο Up Stage για μια εκρηκτική εμφάνιση την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Ο Δεκέμβρης έχει «ρέντα», ελάτε να την μοιραστούμε!

Μαζί της οι ταλαντούχοι μουσικοί
Δημήτρης Πολίτης, κιθάρα
Κώστας Νικολόπουλος, ακορντεόν
Γιάννης Παπαγιανούλης, τύμπανα - κρουστά
Λάμπρος Παπανικολάου, κοντραμπάσο

Tο «ΞΑ ΜΟΥ» από 7/12 στην Κύπρο


ΞΑ ΜΟΥ
H πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Κλειώς Φανουράκη
Από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στα Κ Cineplex
Σύνοψη: Η απάντηση του Τζώνη στην ξαφνική απόλυσή του από διευθυντής ξενοδοχείου, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι το να φτιάξει κι αυτός
το «δικό του σπήλαιο». Από τη γυναίκα και τα παιδιά του όμως, ως τους τυχαίους συνοδοιπόρους του στην Κρήτη, θα παρακινηθεί σε ανοίκεια, απρόοπτα
και αναζωογονητικά βιώματα κοντά στη γη και τη φύση που ίσως τον φέρουν
αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του
και με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.
~ Ξα μου > εξά μου = στην εξουσία μο
Ερμηνεία: Κάνω αυτό που πιστεύω, παίρνω την ευθύνη, δικό μου θέμα τι θα κάνω, ας το πάνω μου
Για την ταινία: Με την κρητική γη να αποτελεί όχι απλώς πεδίο δράσης
αλλά οργανικό κομμάτι της ταινίας και φέρνοντας στο μυαλό την «αλληγορί
του σπηλαίου» του Πλάτωνα, το «ΞΑ ΜΟΥ» δεν είναι μια ταινία για την ελληνική κρίση. Είναι μια αισιόδοξη ταινία για όλες τις κρίσεις, εκείνες που καταρρίπτουν
τις σταθερές και μας αναγκάζουν να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους, τη γη… και τον κόσμο γύρω μας.
Γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στην Κρήτη, το «Ξα Μου» είναι μια ζωντανή συνύπαρξη μεταξύ ηθοποιών και μη ηθοποιών. Με τους Γιώργο Χωραφά, Λευτέρη Ελευθερίου, Σοφία Χιλλ, Άννα Φόνσου, Ζωή Χωραφά, Τατιάνα Καλάντζη, Νίκο Μπουσδούκο, Αλέξανδρο Μυλωνά, Μάνο Πετράκη κ.ά. να συναντούν ντόπιους αγρότες, αμπελουργούς, κτηνοτρόφους, τυροκόμους και ψαράδες, ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη μια αισιόδοξη ιστορία μυθοπλασίας με στοιχεία ηθογραφίας σε σενάριο Κλειώς Φανουράκη.
Στοιχεία της ταινίας:
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Kλειώ Φανουράκη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θωμάς Βαρβίας
Moντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης, Μιξάζ: Kώστας Βαρυμποπιώτης
Hχοληψία: Γιάννης Αντύπας
Μουσική (κατά αλφαβητική σειρά): Mάρω Θεοδωράκη, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Γιώργης Μανωλάκης
Επιμέλεια κοστουμιών & styling: Ρενάτα Μαστοράκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Σκιαδόπουλος                                               
Παραγωγή: Amusic Freeater
Παίζουν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΛ,ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ,ΖΩΗ ΧΩΡΑΦΑ,
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ,
ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ,
ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΙΛΛ, ΜΑΝΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΠΕΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
και πολλοί ακόμη δημιουργικοί ηθοποιοί και μη ηθοποιοί!

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Χορηγός: Eurobank- Exportgate.gr
Υποστηρικτής Xορηγός: Kρητικός Φούρνος Daily
Υποστηρικτές: Unesco Πειραιώς και Νήσων, Anek Lines, Blue Star Ferries, Κτελ Ηρακλείου- Λασιθίου, Καταστήματα Manios, Prime Fruit, Alexakis Wines, Lyrarakis Wines, A.T.S. Insurance Agents, Avenue Shoes & Accessories, Studio Tzuliani,
Πλούσος-Σηφάκης Α.Ε., Πλαστικά Κρήτης, Costis Patisserie-Boulangerie,
Argo Center Παπαδάκης, ΑS Company, Super Market Χαλκιαδάκης, Votre Καλλυντικά, Τally Weijl.
Χορηγοί ΦιλοξενίαςΔήμος Μαλεβιζίου, Kosta Mare, Venus Mare, View Villas Hersonissos, Αlma Villa, Zorbas Beach Village, Aγροκτήματα Μανουρά, Λαβύρινθος Μουσικό Εργαστήρι, Galaxy Hotel Iraklio, Theseus Beach Village, Domus Animalium

Σύνδεσμοι για την ταινία:





Αηδονάκια Christmas Village στο Λούνα Παρκ ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ

 
Aidonakia Christmas Village
στο  Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
στο Μαρούσι
Φέτος γιορτάζουν με
Πίστα Πατινάζ «Ice Rollers»
3D Mapping προβολές
& Πολλά Παιχνίδια!
25 Νοεμβρίου - 7 Ιανουαρίου
Η πιο μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο για συνεχή χρονιά στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι! Τα λατρεμένα Αηδονάκια φορούν και φέτος τα «Χριστουγεννιάτικα» τους, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.
Στο Aidonakia Christmas Village φέτος θα τα βρείτε όλα!
Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Πανοραμική ρόδα, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, roller coaster, ολοκαίνουργια πίστα πατινάζ «Ice Rollers», 3D mapping προβολές, σκανδαλιάρικα Ξωτικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, face painting και πολλές-πολλές ακόμη πρωτότυπες δράσεις.
Το πάρτι για την έναρξη της εορταστικής περιόδου θα γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα είναι συναρπαστικό!

Άπειρα φωτεινά αστέρια θα στολίσουν τον ουρανό του Aidonakia Christmas Village και ένα μεγάλο δέντρο γεμάτο λαμπάκια και δώρα θα φωτίζει το πάρκο. Διαδραστικά παιχνίδια σε φαντασμαγορικό 3D mapping περιβάλλον, face painting, διαγωνισμοί και πειραχτήρια Ξωτικά που θα παρασύρουν σε ατέλειωτο χορό μικρούς και μεγάλους!
Φέτος, στο Aidonakia Christmas Village, θα ζωντανέψει για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια σας η θεατρική παράσταση «Το μαγικό ρολόι των Χριστουγέννων» με 3D mapping προβολή! Συναρπαστικές εικόνες & 3D γραφικά θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν παραστάσεων.

Στο μαγικό σπίτι του, ο Αϊ - Βασίλης θα σας υποδεχτεί με το έλκηθρο του, για να φωτογραφηθεί μαζί σας!
Πλήρως ανακαινισμένος, κλειστός πολυχώρος που συγκεντρώνει παιδότοπο, καθιστικό και χώρος προβολής. Όλα σε ένα!
Στο Καραμελόσπιτο θα απολαύσετε πρωτότυπες λιχουδιές, λαμπερή διακόσμηση και χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Στο «Αηδονόμπαρο» θα απολαύσετε μοναδικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα.

Και φυσικά όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: πανοραμική ρόδα, πίστα moto & cars racing, safari με ιπτάμενα ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», αυτοκινητόδρομος, εσωτερικός και εξωτερικός παιδότοπος με φουσκωτά, τραμπολίνο, αράχνη «Spider», πύργος αναρρίχησης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκι, σκοποβολή, ινδιάνικο ποτάμι, ψάρεμα, ιππόδρομος και πολλά άλλα.

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη
Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής 16,5 ευρώ για 12 παιχνίδια,
εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)
Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 6196948
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00
Εορταστικό ωράριο 10:00-23:00
Έναρξη εορταστικού ωραρίου: 23 Δεκεμβρίου 2017, και για όλη την περίοδο σχολικών αργιών
Luna Park «Τα Αηδονάκια»
Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον.
Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου
Πρόσβαση με ΜΜΜ:
Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

«Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα» ρίχνει αυλαία στις 6 Δεκεμβρίου 2017

O Θανάσης Σαράντος  και η Εταιρεία Θεάτρου «ηθικόν ακμαιότατον» παρουσιάζουν
στο Από Μηχανής Θέατρο:
«Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα»
 Ολοκληρώνονται στις 6 Δεκεμβρίου 2017 οι παραστάσεις του πρώτου κύκλου αυτής της σαιζόν για την παράσταση ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ στο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν σε νέα ημερομηνία και ώρα που θ' ανακοινωθούν σύντομα.
«... Ἀπὸ ὅλα αὐτά, καϊμένη πατρίδα, δὲν θὰ σωθοῦνε τὰ δεινά σου, ὅτι σιδερώνουν τὴν ἀρετὴ ἐκεῖνοι ὁποῦ σὲ κυβερνοῦσαν καὶ σὲ κυβερνοῦν, καὶ τώρα κατατρέχουν τὸ δίκαιον καὶ τὴν ἀλήθειαν καὶ μὲ ψέματα θέλουν καὶ μὲ σπιγούνους νὰ σὲ λευτερώσουνε, μήτε τώρα εἶσαι καλά, μήτε διὰ τὰ μέλλοντά σου, μὲ τοὺς ἀνθρώπους ὁποῦ σὲ τριγυρίζουν, πολιτικούς καὶ σπιγούνους...»

Το "Από Μηχανής Θέατρο" φιλοξενεί την παράσταση του Θανάση Σαράντου «Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα» από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 18.00. Ο λόγος του Μακρυγιάννη παρουσιάζεται σε θεατρική μορφή, με συνοδεία νέυ, ταμπουρά και λαούτου ζωντανά επί σκηνής από την Σύλβια Κουτρούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «Απομνημονεύματα» παρουσιάστηκαν ως μετάκληση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος τον περασμένο Οκτώβριο -με αφορμή τα 150 χρόνια από τον θάνατο του Στρατηγού Μακρυγιάννη- με μεγάλη επιτυχία (sold out) και με το κοινό να υποδέχεται την παράσταση με θέρμη. Με επιτυχία παρουσιάστηκε επίσης στην Αθήνα (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θέατρο Αλκμήνη, θέατρο Βαφείο), την Πάτρα (Δημοτικό Θέατρο, Λιθογραφείο), τη Λάρισα (Θεσσαλικό θέατρο), τη Σαντορίνη, αλλά και τη γενέτειρα του ήρωα, το Κροκύλειο Φωκίδος.
«Εγώ την αλήθεια θα την ειπώ γυμνή», έλεγε ο Μακρυγιάννης, ο ήρωας του σπαθιού και της πένας, που έδωσε συγκλονιστικό μάθημα ιστορίας με την «απελέκητη γραφή» του. Δείγμα της δημώδους γλώσσας στη νεοελληνική γραμματεία, τα «Απομνημονεύματα» είναι η συγκλονιστική αλήθεια της ζωής του ίδιου του ήρωα, που θέλει να την ιστορήσει πάνω στο χαρτί. Με τα ελάχιστα κολλυβογράμματα που ξέρει, νιώθει επιτακτική την ανάγκη να μεταδώσει το ζωντανό κομμάτι της Ιστορίας στις γενιές που έρχονται.
 
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ:

Καταπέλτης ο λόγος του Μακρυγιάννη για τη σύγχρονη διανοουμενίστικη «ελίτ» που ανερυθρίαστα βαφτίζει «παρωχημένες εμμονές» τα όσια και τα ιερά του. Που, μεθυσμένη από τα υποσχόμενα κέρδη του εθνικού ξεπουλήματος, απαξιώνει την αγάπη και την αγωνία του σημερινού Έλληνα για το τι θα απογίνουν όλα αυτά, που «γι’ αυτά πολεμήσαμε». Καταπέλτης και για την αδικία που βλέπει να γίνεται σ’ όλους τους παλιούς ήρωες, τους επιζήσαντες του Αγώνα -μαζί και στον ίδιο- από το νέο κράτος της βαυαροκρατούμενης, πλέον, Ελλάδας. Με μένος απέναντι στους δουλοπρεπείς Έλληνες πολιτικούς της εποχής του, που ξεπουλάνε όσα κέρδισαν με αίμα οι παλιοί αγωνιστές. Έζησε την άκρα αχαριστία και είχε τέλος πικρό, με τα μόνα παράσημα που θα του απονείμει η αγαπημένη του πατρίδα να είναι μια καταδίκη εις θάνατον και μερικές αγιάτρευτες πληγές, που θα τον στείλουν στον τάφο στα 67 του χρόνια. Ο αγράμματος γιος βοσκών της Ρούμελης δίνει ένα συγκλονιστικό μάθημα ιστορίας. Ο διαχρονικός λόγος ενός μεγάλου Έλληνα ακούγεται επίκαιρος όσο ποτέ σήμερα.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
«…Ένας λόγος ζωντανός, κοφτερός, ανεπιτήδευτος, διαχρονικός και επίκαιρος όσο ποτέ, σαν καταπέλτης, σαν χείμαρρος που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μας και μας ταρακουνάει, μας εμψυχώνει, μας προβληματίζει…!» - Ντίνα Καρρά, kallitehnes.gr
«…Τι συναισθήματα γεννά η συνειδητοποίηση πως ένα κείμενο που χρονολογείται 200 χρόνια πριν, φαντάζει να απευθύνεται ξεχωριστά στον εκάστοτε θεατή, σε όλους μαζί ως σύνολο, μα και παράλληλα ως υποσύνολο, ως σύμβολα-εκπρόσωποι μιας χώρας, μιας χώρας όμως που φαντάζει να έχει παραμείνει ίδια; Η κάθε πολιτική αιχμή του κειμένου, ο κατηγορητικός ή καταγγελτικός λόγος, η πικρία, η απογοήτευση, η δυσανασχέτηση, η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή, το αδιέξοδο, η αίσθηση πως βαδίζουμε στον γκρεμό… Η Σύλβια Κουτρούλη παίζει νέϋ, ταμπουρά και πολίτικο λαούτο και η μουσική της εναρμονίζεται άψογα με το λόγο, ενισχύοντας την ένταση και την τραγικότητα.» - Ιφιγένεια Καφετζοπούλου, artic.gr
«…Μελαγχολικός, φορώντας το παλτό του, ο Θ. Σαράντος ερμηνεύει με βάθος ψυχής, με πλήρη έλεγχο των εκφραστικών του μέσων, χωρίς συναισθηματισμούς και θεατρινισμούς, με ωριμότητα και συνέπεια, επιδεικνύοντας αξιέπαινη ισορροπία ανάμεσα στις πιο δραματικές και τις ανάλαφρες στιγμές του έργου. Κατάφερε με το βλέμμα του να εκφράσει και τα πιο μύχια συναισθήματα του ήρωα, ενώ στις νοητές σκηνές διαλόγου του με άλλα πρόσωπα, μας έκανε να νιώθουμε την παρουσία αυτών των προσώπων. Η επιλογή της μουσικής που παίζεται επί σκηνής από την Σύλβια Κουτρούλη συντελούσαν στην δημιουργία ατμόσφαιρας μαγευτικής, η οποία ταξίδευε και αφόπλιζε τον θεατή. …» - Κώστας Νταλιάνης, patraevents.gr
Ο Θανάσης Σαράντος υπογράφει με κύρος και ευθύνη τα «Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη».  Έκανε μια διασκευή - σκηνοθεσία υποδειγματική. Δύσκολο το έργο του, τιτάνιο θα έλεγα, και μεγάλη η τόλμη του να επεξεργαστεί θεατρικά αυτό το σπουδαίο κείμενο. Η ερμηνεία του ήταν γεμάτη κύρος, ελεγχόμενο πάθος και ωριμότητα. - Ειρήνη Αϊβαλιώτου,  catisart.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία – Διασκευή – Ερμηνεία - Φωτισμοί: Θανάσης Σαράντος
Μουσική επιμέλεια, συνοδεία επί σκηνής: Σύλβια Κουτρούλη (παίζει Νέυ, ταμπουρά και πολίτικο λαούτο)
Σκηνική επιμέλεια: Σάββας Σουρμελίδης
Επεξεργασία video με τις εικόνες μαχών του Παναγιώτη Ζωγράφου: Γιώργος Φουκαράκης
Φωτογραφίες: Ορφέας Εμιρζάς, Τάσος Θώμογλου
Τρέιλερ: https://youtu.be/S-rMy3JTQY8
Παραγωγή:

Εταιρεία Θεάτρου  «Ηθικόν Ακμαιότατον», Κοραή 18, Γέρακας, Αθήνα, 15344,
 ithikonakmeotaton@gmail.com, www.ithikon-akmeotaton.blogspot.com
Προβολή - Επικοινωνία: BrainCo S.A.

Πληροφορίες Παράστασης:
Πού: Θέατρο «AΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ», Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο (μετρό Μεταξουργείο), www.amtheatre.gr , www.ithikon-akmeotaton.blogspot.com
Πότε: Κάθε Τετάρτη στις 18.00
Πρεμιέρα: Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017
Παραστάσεις: 1, 8, 15, 22, 29 Νοεμβρίου, 6 Δεκεμβρίου 2017
Τιμές εισιτηρίων: 13€ Κανονικό,10€   Μειωμένο (άνεργοι, άνω των 65, φοιτητικό, ΑμεΑ),  10€ Ομαδικό (πάνω από 20 άτομα).
Προπώληση: 10€ από την VIVA και στο ταμείο του θεάτρου.
Τηλ. κρατήσεων: 210-5232.097
Ώρες ταμείου: 11.00-15.00 και 17.00-21.00

Ζωή Τηγανούρια «Έτσι είναι η… Ζωή» μια μαγική «μουσικο-θεατρικο-χορευτική» παράσταση τα Σαββατόβραδα του Δεκεμβρίου



 Μάγεψε το κοινό η παράσταση  της  Ζωής Τηγανούρια και των  συνεργατών της
στη "ΣΤΟΑ 1909"
«Έτσι είναι η… Ζωή» με τη Ζωή Τηγανούρια



 Επόμενα Σάββατα  9 - 23 -30 Δεκέμβρη στη "ΣΤΟΑ 1909"

«Έτσι είναι η… Ζωή» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά η Ζωή Τηγανούρια μετά τις επιτυχημένες sold out παραστάσεις της περασμένης σεζόν
. Φέτος, δηλώνει παρούσα   στην όμορφη και ζεστή σκηνή «Στοά 1909», στην οδό Πατησιών 101 εντός της στοάς φυσικά.