Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΤΑΚΙΜ-Γιατί Γλυκό Μου Sweetheart? (Θέατρο Ρεματιάς)


TAKIM ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2018
Γιατί γλυκό μου sweetheart?
Τζαζ και …χιτζάζ από το Έλις Άιλαντ στο Σικάγο
Special guests:
Πετρολούκας Χαλκιάς (κλαρίνο)
Νίκος Τατασόπουλος (μπουζούκι)
ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
Δευτέρα 23 Ιουλίου | Ώρα 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Οι έξι κορυφαίοι δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής που αποτελούν το δυναμικό συγκρότημα των ΤΑΚΙΜ μετά τις πολύ πετυχημένες παραστάσεις που έδωσαν στο Gazarte τον χειμώνα που μας πέρασε με την παράσταση «Γιατί γλυκό μου sweetheart? Τζαζ και χιτζάζ από το Έλις Άιλαντ στο Σικάγο», κάνουν μια μοναδική εμφάνιση στο Φεστιβάλ της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, με αυτό το μοναδικό αφιέρωμα στη μουσική παράδοση των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας.

Μαζί με τους εξαιρετικούς τραγουδιστές Γιάννη Νιάρχο και Κατερίνα Τζιβίλογλου, ζωντανεύουν το «Καφέ-Αμάν Αμέρικα», το μουσικό έπος του Απόδημου Ελληνισμού.

Επίτιμοι καλεσμένοι σε αυτή την παράσταση ο «πατριάρχης» του λαϊκού κλαρίνου Πετρο-Λούκας Χαλκιάς (που έζησε στην Αμερική την περίοδο1960-1979), καθώς και ο σπουδαίος δεξιοτέχνης στο μπουζούκι Νίκος Τατασόπουλος (γιος του περίφημου Γιάννη Τατασόπουλου – «Ντίλιγκερ» που άφησε εποχή στα κέντρα της Ομογένειας).

Οι ΤΑΚΙΜ και η παρέα τους μας αποκαλύπτουν ένα σπάνιο και γοητευτικό ρεπερτόριο, που το φωτίζουν και το αναδεικνύουν μέσα από μια σύγχρονη δυναμική προσέγγιση, με την εξαιρετική δεξιοτεχνία της ομάδας και των επίτιμων καλεσμένων της!
Τραγουδούν: Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου.
Καλλιτεχνική επιμέλεια-Κείμενα-Παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας
Επιμέλεια προβολών: Γρηγόρης Φιλίδης
Παραγωγή: Τεχνότροπον – Artway
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2018
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία | Τηλ. 210 6897459

Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 21.00

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου