Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

80 Χρόνια Μάνος Λοΐζος 8 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης τιμά με μία πρωτότυπη μουσική συνάντηση τον αξέχαστο Μάνο Λοΐζο, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη γέννησή του.
Η Κ.Ο.Θ. συναντά στη σκηνή του ΗΡΩΔΕΙΟΥ την κορυφαία ερμηνεύτρια και συνεργάτη του Λοΐζου, Δήμητρα Γαλάνη, έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, τον Φοίβο Δεληβοριά, και μία από τις πλέον ξεχωριστές λαϊκές φωνές της χώρας μας, τη Γιώτα Νέγκα, που ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια του σπουδαίου δημιουργού σε συμφωνικές διασκευές, αναζητώντας εκλεκτικές συγγένειες με κλασικούς συνθέτες, μέσα από νέες, ανατρεπτικές, ενορχηστρώσεις. 

Το έργο του, άλλοτε αιχμηρό και πολιτικό, άλλοτε ερωτικό και νοσταλγικό, παραμένει ζωντανό και επίκαιρο στη συλλογική μας μνήμη, ένας από τους τελευταίους μεγάλους συνθέτες που όρισαν τον κανόνα του ελληνικού τραγουδιού. Παράλληλα η Κ.Ο.Θ. θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα τη συμφωνική σουίτα Loizos Recomposed του Αντώνη Σουσάμογλου, βασισμένη σε μουσικά θέματα του τιμώμενου συνθέτη. Διευθύνει ο, Μίλτος Λογιάδης.
Μερικά από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια όλων των Ελλήνων, όπως: Ο Δρόμος, Το Ακορντεόν, Αχ Χελιδόνι μου, Τρίτος Παγκόσμιος, Όλα σε θυμίζουν, Σ’ ακολουθώ, Σεβάχ ο Θαλασσινός, Πρώτη Μαΐου και πολλά ακόμη, επινοούνται εκ νέου και προσφέρονται με μία φρέσκια ματιά δίνοντας μία καινούρια πνοή στο έργο του σπουδαίου μας συνθέτη.

INFO
Παραγωγή : Prospero
Μία πρωτοβουλία της Seed Point Music Publishing, μουσικού εκδότη του Μάνου Λοΐζου.
H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Κενεβέζου
«Ο Μάνος Λοΐζος είναι απ’ τις σημαντικότερες δυνάμεις του νεοελληνικού τραγουδιού. Η μουσική του οικεία, φιλική, μας κερδίζει απ’ το πρώτο της άκουσμα, σύμφωνα μ’ ένα πλατύτατο κοινωνικό συναίσθημα που περιλαμβάνει και το δικό μας…. τα τραγούδια του αγαπήθηκαν πολύ, τραγουδήθηκαν πολύ και θα τραγουδιούνται πάντα.»
Γιάννης Ρίτσος, από το βιβλίο του Θανάση Συλιβού ‘Μάνος Λοΐζος, απ’ τη μνήμη στην καρδιά’, Εκδόσεις Μετρονόμος (2014)
Διεύθυνση ορχήστρας: Μίλτος Λογιάδης
Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Σουσάμογλου και Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Τραγούδι: Δήμητρα Γαλάνη
Τραγούδι: Φοίβος Δεληβοριάς
Τραγούδι: Γιώτα Νέγκα
Πρόγραμμα:
Τραγούδια του Μάνου Λοΐζου
Αντώνης Σουσάμογλου: Loizos Recomposed - Συμφωνική σουίτα
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ - 85€
Α ΖΩΝΗ - 65€
Β ΖΩΝΗ - 50€
Γ ΖΩΝΗ - 40€
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ - 25€
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - 20€

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : Μία ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»


 
Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ «ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ»
Μία ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», θα δώσει η σπουδαια ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, στις 5 Οκτωβρίου και ώρα 20.30.
Η καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνις ενώνει για πρώτη φορά την φωνη της με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μετά την ανακήρυξη της σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» από την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Σύμμαχος και πολύτιμος αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι, για ακόμα μία φορά, η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», η οποία συνδιοργανώνει τη συναυλία.



Στη συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ», η αγαπημένη μας Άλκηστις θα μας ταξιδέψει, με την φωνή και τις μουσικές της, σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού εκτός από τον προσωπικό της μουσικό θησαυρό θα μας χαρίσει και κάποια απο τα τραγουδια που έχει ερμηνεύσει «τιμής ένεκεν» στην γλώσσα των χωρών που την έχουν φιλοξενήσει ανά τον κόσμο. Θα την ακούσουμε να ερμηνεύει και Κινέζικα, Ισπανικά, Σουαχίλι , Αρμένικα, Αγγλικά και Γαλλικά!

Έχοντας πάντοτε το Ελληνικό φως στην καρδιά της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του πλανήτη μεταφέροντας, με κάθε της εμφάνιση, την Ελληνική μουσική και τον Πολιτισμό. Αμερική́, Αυστραλία, Κίνα, Κούβα, Αίγυπτο , Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδά́, Κύπρο, Λίβανο, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία , Νότια Αφρική είναι μερικοί από τους μουσικούς προορισμούς της, όπου η διάσημη ερμηνεύτρια έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες συναυλίες.


Μαζί της σε αυτή την περιήγηση χωρίς σύνορα για να στηρίξει τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» μία ομάδα επίλεκτων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Θωμά Κοντογεώργη, μία ορχήστρα που περιέχει όλα τα μουσικά χρώματα αυτής της ξενάγησης και μουσικές που συμπνέουν με την τόσο μοναδική και χαρακτηριστική φωνή της.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από το viva.gr.

ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ για πάντα εδώ...10 Σεπτεμβρίου στο Βύρωνα


ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ
για πάντα εδώ...
Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"
10 Σεπτεμβρίου 2018, 9μμ
Τραγουδούν:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
Φιλική Συμμετοχή: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
Δέκα χρόνια κλείνουμε φέτος χωρίς τον Μάριο Τόκα, έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, για τον οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε ότι: «δημιουργεί έργα γνήσια ελληνικά, οι μελωδίες του έχουν κάτι από τον ουρανό, τη θάλασσα, τον ίδιο το βράχο του Άθω».

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούμε ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον αγαπημένο Κύπριο μουσικοσυνθέτη, τις μελωδίες του, τα τραγούδια του που γράφτηκαν με ειλικρίνεια, συναίσθημα και ψυχή. Τραγούδια εμπνευσμένα από τις χαρές, τις λύπες, τους αγώνες, τα προβλήματα, τους έρωτες.

Στη σκιά των βράχων θα ζωντανέψουν -σε ένα μουσικό αφιέρωμα γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας- τραγούδια της παρέας, του αγώνα, της φιλίας των λαών, του έρωτα, σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι όπως «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά» κ.ά. Αλλά και ξεχωριστά κομμάτια, όπως αυτά που έχουν γραφτεί για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο όπως «Η Δική μου Πατρίδα», «Πενταδάκτυλος», «Αμμόχωστος Βασιλεύουσα», μουσικές συνθέσεις ελπίδας για την επανένωση του νησιού με μια βιώσιμη και δίκαιη λύση.

Τα αγαπημένα τραγούδια του Μάριου Τόκα θα ερμηνεύσουν οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας και Βασίλης Σκουλάς σε μία μοναδική μουσική βραδιά. Τους σπουδαίους ερμηνευτές θα συνοδεύει η ορχήστρα «Μάριος Τόκας» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ηλία Μπενέτου.

Αυτό το αφιέρωμα στις μουσικές του Μάριου Τόκα «ζωντανεύει» μέρος του έργου του, την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και την αξιομνημόνευτη προσωπικότητά του, επιχειρώντας να θυμίσει στο κοινό τη σύντομη αλλά λαμπρή πορεία του η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νεότερους. Την ευθύνη της παραγωγής ανέλαβε η εταιρεία Cricos με σύμβουλο την σύζυγο του Μάριου Τόκα, Αμαλία καθώς και τα παιδιά του συνθέτη.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια σύνθεση προγράμματος: Ηλίας Μπενέτος

Σύμβουλος προγράμματος: Αμαλία Τόκα

Διοργάνωση: ΚΡΙΚΟΣ

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Μήτσης.



Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (29/07/2018) ο δημοσιογράφος Σπύρος Μήτσης.
Ο Σπύρος Μήτσης επί σειρά ετών, από τη δεκαετία του '60, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για την «Αθλητική Ηχώ» και κατόπιν την «Ώρα για Σπορ».
Παράλληλα εργάστηκε στο αθλητικό τμήμα της «Ελευθεροτυπίας» για 30 χρόνια, ενώ ήταν και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τη μέρα που αποχώρησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης το 1999.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μήτσης τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ



Με όραμα, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα, το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούγαρη, άνοιξε πανιά για την τέταρτη χρονιά του, το βράδυ της Πέμπτης με την παράσταση  'Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ' του Ευγ. Τριβιζά από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΆΝΔΡΟΥ. Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το Σάββατο 28 Ιουλίου η παράσταση ΠΕΡΣΕΣ του Αισχύλου από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.




Στο υπερσύγχρονο ανοιχτό θέατρο της Χώρας, που κατασκευάστηκε με τη χορηγία του Ανδριώτη ευεργέτη Αλκιβιάδη Τάττου, θα παρουσιαστούν και στη συνέχεια σημαντικές θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις γνωστών σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και νέων και -όπως πάντα- Ανδριωτών δημιουργών.
Ανάμεσα στα πρόσωπα, που θα πρωταγωνιστήσουν στις υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές, είναι : ο Βασίλης Παπαβασιλείου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Κατερίνα Πολέμη, οι Χαΐνηδες κ.α.



Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπογραμμίζει, φέτος, έμπρακτα τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, που αποτελεί άλλωστε κι έναν από τους βασικούς στόχους του. Θεωρώντας πολύ σημαντική υπόθεση, την επαφή των νέων με όλες τις μορφές της τέχνης, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό το ζήτημα. Ήδη από τον χειμώνα, ξεκίνησαν οι σχετικές δράσεις, με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από μέρους των παιδιών.

Η Άνδρος του πολιτισμού, φιλοξενεί για 4η χρονιά το όνειρο! Ένα Φεστιβάλ που προσφέρει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία και διασκέδαση, που αναδεικνύει το νησί, που ενισχύει την τοπική οικονομία και αναπτύσσει το πολιτιστικό επίπεδο και μάλιστα σε δύσκολες εποχές οικονομικής αλλά και πολιτιστικής κρίσης.
Η άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται και φέτος από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου”, με την υποστήριξη Ανδριωτών και μη, χορηγών, εθελοντών, εργαζομένων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου. 

4o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ 2018

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΓΑΠΗ, LOVE, AMOR» SUMMER 2018
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ "VAGOR & BELLAVITA'' -ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΑΣ


ΠΕΜΠΤΗ 2 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ "VAGOR & BELLAVITA'' -ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΘΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ "VAGOR & BELLAVITA''- ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS | ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ‘’ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΆΝΔΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ’’-ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΆΝΔΡΟΥ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΥΝΑΥΛΙΑ CLASSICAL JOY -ΊΔΡΥΜΑ Π.&Μ. ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ & "ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Δ. & Λ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΆΝΔΡΟΥ" | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ . ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ ΊΚΑΡΗ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑ |ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ‘’ΕΛΕΝΗ’’ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ -ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΧΟΡΟΣ ''ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ'' ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ -
ΧΑΪΝΗΔΕΣ – ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 'ΕΙΡΗΝΗ'ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ- ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΣΗΣ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΥΝΑΥΛΙΑ “ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΟΥ ΜΙΛΩ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-"ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Δ. & Λ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΆΝΔΡΟΥ". Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων Άνδρου. | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΘΕΑΤΡΟ ''ΤΙΜΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ'' ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ-ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΆΝΔΡΟΥ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΘΕΑΤΡΟ 'ΒΑΤΡΑΧΟΙ'ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ | ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας αναβάλλονται μέχρι την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας των δίδυμων αδερφών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου.



Η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη (στην οποία ήταν ενεργά μέλη),ο Δήμος Καλλιθέας και οι δημότες, πενθούμε τον χαμό των δίδυμων αδερφών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου.
Οι αθώες αυτές ψυχές ας αναπαυτούν με ειρήνη στην αγκαλιά του Κυρίου Ιησού Χριστού μας.Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς τους.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας όπως και η σημερινή του Χρήστου Θηβαίου  αναβάλλονται μέχρι την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας. (θα υπάρξει ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου).