Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η Ραλλία Χρηστίδου15 Ιουλίου στο Χυτήριο

Όλα τα μονοπάτια οδηγούν στον ίδιο στόχο: Να εκφράσουμε στους άλλους αυτό που είμαστε. (Pablo Neruda)
Η Ραλλία Χρηστίδου έχοντας διανύσει πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, επιλέγει το φετινό καλοκαίρι να ακολουθήσει ένα «.απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι.» παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες.
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, η Ραλλία Χρηστίδου, μας ετοιμάζει στο Χυτήριο θέατρο μια μουσική παράσταση στο οποίο οι μεγάλες της επιτυχίες, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με την δυτική ροκ σκηνή περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό διάφορα αγαπημένα λιμάνια της ελληνικής μουσικής.
Η ιδιαίτερη ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά είδη ρεπερτορίου και η δυναμική της παρουσία πάνω στην σκηνή έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις σ' όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.
Σημαντικό μονοπάτι αποτέλεσε ο Γιάννης Κότσιρας, με τον οποίο οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με αφορμή το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos-Emi αμέσως μετά το καλοκαίρι.
Ο «Ιούδας» είναι το πρώτο τραγούδι που μας «προδίδουν», το οποίο παίζεται δυναμικά στα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να το ερμηνεύει live. Την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.

Σημαντικοί συνταξιδιώτες της είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί της: ο Χρήστος Αλεξάκης στις ενορχηστρώσεις, στα keyboards και τον προγραμματισμό, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στη κιθάρα και το μπουζούκι και ο στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης. Στον ήχο ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας.
Χυτήριο Theater & Art Cafe
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
τηλ. 2103412313

Η Γεωργία Νταγάκη στις 21 Ιουλίου στο θέατρο Ρεματιάς

 Η Γεωργία Νταγάκη στις 21 Ιουλίου θα παρουσιάσει στο θέατρο Ρεματιάς ένα  πρόγραμμα που θα  περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, σ’ ένα μοναδικό δέσιμο τρυφερότητας και δυναμισμού.
 Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειώσουμε τη συνεργασία της με τον Eric Burdon και τους Animals.
 Το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «Network Medien», το album της «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη.
 Επί σκηνής, τόσο με τις ιδέες, όσο και με τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του, ο Δημήτρης Λάππας.
 Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2013.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, ώρες: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε Τρίκαλα-Λαμία- Κατερίνη-Θεσσαλονίκη


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει το μεγάλο συναυλιακό της δρομολόγιο και αυτή την εβδομάδα θα πραγματποιήσει τις παρακάτω μουσικές παραστάσεις
16/7 ΤΡΙΤΗ — ΤΡΙΚΑΛΑ, ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
17/7 ΤΕΤΑΡΤΗ — ΛΑΜΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
19/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ — ΚΑΤΕΡΙΝΗ
20/7 ΣΑΒΒΑΤΟ — ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, RIVIERA BEACH BAR

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στις 27 Ιουλίου στη Κύμη.


Στη  Κύμη στο όμορφο Αιγαιοπελαγίτικο  μπαλκόνι της Εύβοιας
θα βρεθεί ο Γιώργος Μαργαρίτης στις 27 Ιουλίου για μια ξεχωριστή συναυλία . Ο διαχρονικός λαϊκός ερμηνευτής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μέσα από τη μεγάλη προσωπική  δισκογραφική του διαδρομή . Θα είναι μια βραδιά που σίγουρα θα μαγέψει τους φίλους των λαϊκών ακουσμάτων.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Νησί των Ονείρων



Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της συναυλιών η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα δηλώσει παρούσα στις 20 Ιουλίου στο Νησί των Ονείρων στην Ερέτρια .

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ.
«Μια φορά συμβαίνει…»
20 Ιουλίου
3ο Φεστιβάλ "Μέδουσα"
Νησί των Ονείρων , Δήμος Ερέτριας Εύβοια
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κάθε συναυλία της είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Μέσα από την φωνή της, οι επιθυμίες απολαμβάνουν τον εαυτό τους και κανείς δεν ξέρει πώς να τραβήξει την διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στη χαρά ή τη λύπη και την μουσική.
Μια ευδιάθετη και βαθιά βόλτα στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στο λόγο κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, αλλά και σε τραγούδια γεμάτα κέφι και ρυθμό. Η μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια, κάνει την παράδοση να είναι σημερινή και μας συστήνει νέους ήχους και ρυθμούς. Πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μία ενώ "τζαζάρει" από την άλλη με την ίδια πίστη. 
Μια φορά συμβαίνει...ένα πρόγραμμα «best of» δικό της, με τραγούδια από το πολυαναμενόμενο CD αλλά και μουσικές διαδρομές από το Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με βάση την πενταμελή της μπάντα και τις καινούργιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη. 
Μουσικοί:
Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο
Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο, κλασική κιθάρα
Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα
Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα & ενορχηστρώσεις
Θωμάς Κωνσταντίνου / ούτι, λαούτο, μαντολίνο, τζουράς, φωνητικά & ενορχηστρώσεις
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας
Επιμέλεια φώτων: Μαρία Βενετάκη
Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γερμανός Ερέτριας, Αμαρύνθου, Βασιλικού και Ωρωπού και το Graffiti Shop by Papoutsis : Σιώκου 11 & Παπασκιαδά Χαλκίδα
ΤΙΜΕΣ: 1Ο€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 12€ ΠΟΡΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7474288