Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

" FRANGELICO Upper Class" για νυχτερινές αποδράσεις

Ο Γιώρος Γιαννιάς χαρίζει  αυτό το καλοκαίρι τους δικούς του ρυθμούς διασκέδασης στην παραλία Ποσειδώνος . 

Από την πίστα του " FRANGELICO Upper Class" παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια μέσα από την προσωπική δισκογραφική του διαδρομή και όχι μόνο.

Σταθερά λοπόν το γνωστό στέκι της παραλίας παραμένει στις καλές προτάσεις εξόδου για τους fan των νυχτερινών αποδράσεων.
Μαζί του οι: Χριστίνα Σάλτη,  Θανάσης Βασιλάκος,  Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Κυριαζή.
Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, Τηλ.: 2109843630, 2109843250

Ταβέρνα "ΝΑΪΑΔΕΣ" στη Βούλα με πλούσιες γεύσεις



Μια από τις ομορφότερες ταβέρνες των Νοτίων Προαστίων στη πλατεία της Βούλας σας περιμένει για τις  ξεχωριστές γευστικές σας αποδράσεις.. Ο λόγος για τις " ΝΑΪΑΔΕΣ" που χρόνια τώρα κρατάνε  τα σκήπτρα των πλούσιων γεύσεων με προτάσεις από την Ελληνική και Γαλλική κουζίνα χωρίς να λείπει βέβαια και το πολύ καλό σουβλάκι.
Κάθε βράδυ και τα μεσημέρια  της Κυριακής δίνει το δικό της ξεχωριστό παρόν για τους φίλους των γευστικών αποδράσεων.
Delivery άψογο και γρήγορο
Βασ. Παύλου 74 . Πλατεία Βούλας . Τηλ210 8990197

" ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ" σε Άνω Γλυφάδα και Βάρη





Το " ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ" σε ¨Ανω Γλυφάδα και Βάρη είναι η καλή πρόταση για τους fan των ξεχωριστών καλοκαιρινών  γευστικών απολαύσεων .
Ανοιχτά κάθε ημέρα από το πρωί μέχρι αργά τα βράδυ.
Delivery στις περιοχές Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας , Βάρκιζας κ.α
 Περισσότερα κλικ εδώ http://www.geustikon.gr

Σήμερα στο " ΘΕΑ" Πλούταρχος Οικονομόπουλος ΜΕΛΙSSES


Ραντεβού με το Αθηναϊκό κοινό στο " ΘΕΑ"  έχουν κλείσει σήμερα  ο Γιάννης Πλούταρχος με το Νίκο Οικονομόπουλο και τις ΜΕΛΙSSES για να τους χαρίσουν όμορφες νύχτες διασκέδασης με τις επιτυχίες

Πρεμιέρα Μαζωνάκης Στανίση στο " Thalassa"


O Γιώργος Μαζωνάκης και η Κατερίνα Στανίση ανοίγουν σήμερα  Παρασκευή και  για δέκα παραστάσεις  την αυλαία του " Thalassa" στη Γλυφάδα για να δώσουν τους δικούς τους καλοκαιρινούς ρυθμούς διασκέδασης στην παραλία της Λ.
 Ποσειδώνος.

Χάρις Αλεξίου και Nouveau Sextet στο Θέατρο Βράχων !


Η Χάρις Αλεξίου, μαζί με μία νέα μουσική μπάντα, τους “Nouveau Sextet” θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 με μια παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, με τραγούδια από το νέο της album, "Η Τρίπλα" και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της, δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο. Μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, ό,τι μας έκανε να την αγαπήσουμε και ό,τι μας ένωσε μαζί της.

Για πρώτη φορά με όλη την αμεσότητα της ερμηνείας της θα σταθεί σε απόσταση αναπνοής από το κοινό. Για περισσότερες από δυο ώρες θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά και όχι μόνον.

Τραγούδια από το νέο της album η Τρίπλα αλλά και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο θα συνθέσουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας.

Μπαλάντες, Δημοτικά, Ανατολίτικα, Έντεχνα, ό,τι μας έκανε να αγαπήσουμε σ΄ αυτήν και ό,τι μας ένωσε μαζί της, δημιουργούν ένα κλίμα που μας κάνει να νιώθουμε πως παίζει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

Από τα νέα της τραγούδια όπως « Το δεδομένο», «Αγάπη σημαίνει», «Οι στιγμές», «Η πρώτη αγάπη», ως τα, «Μανούλα μου», «13 φωτιές», «Δι’Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το τραγούδι της ψυχής της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ενορχηστρώσεις : Θωμάς Κωνσταντίνου

Σκηνογραφία : Γιώργος Γαβαλάς, Γιάννης Μουρίκης

Σχεδιασμός φωτισμών: Ανδρέας Σινάνος
Τον ήχο επιμελούνται : Παύλος Σαπουντζής, Αντώνης Παραμύθης

Management Χάρις Αλεξίου: Όλγα Παυλάτου pavlato@otenet.gr

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Άλσος Βεΐκου!


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει το φετινό της συναυλιακό ραντεβού με τους κατοίκους της Αθήνας, την Τετάρτη, 28 Αυγούστου στο υπέροχο θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.
Στη συναυλία στο Άλσος Βεΐκου θα παρουσιάσει τόσο τα αγαπημένα της παραδοσιακά τραγούδια-που ερμηνεύει πάντα με μεγάλη συγκίνηση και πάθος- όσο και τα τραγούδια της πλούσιας προσωπικής της δισκογραφίας. Δίπλα τους και το καινούργιο single "Των φίλων τα σπίτια" που έγραψε μαζί με τον αγαπημένο συνεργάτη της Κώστα Λειβαδά. Όλα αυτά μέσα από ένα σύγχρονο βλέμμα παρουσιάζονται ολόφρεσκα και ξεχωριστά.
Τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Τα παιδιά των δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Πότε θα σε βαρεθώ», «Να με προσέχεις», «Χίλιες σιωπές»), δίπλα σε τραγούδια από το «Ταρίρα» («Σκιές», «Χρώματα», «Όνειρο») και φυσικά τα αγαπημένα παλιά λαϊκά και παραδοσιακά («Στης Νάουσας το κάστρο», «Τζιβαέρι», «Τα παιδιά της γειτονιάς σου»), φτιάχνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αγγίζει και συγκινεί χάρη στην αυθεντικότητα και το πάθος του.
Συντελεστές:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρα
Βαγγέλης Καλαμάρας - τύμπανα
Άρης Χατζησταύρου - κιθάρα
Κελλάρης Χάρης - μπάσο

Αρβανιτάκη Πρωτοψάλτη


Δύο σημαντικά καλλιτεχνικά ονόματα του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού λένε οι πληροφορίες ότι θα συναντηθούν τον χειμώνα στην ίδια σκηνή σε μουσικό χώρο της Λ.Συγγρού.
 Ο λόγος για την  Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Άλκιστης Πρωτοψάλτη.

Η Μαρινέλλα & Κώστας Χατζής 29/8 στο Κατράκειο θέατρο


Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής
στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας
Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013
Η βραδιά ξεκινά με τον Κώστα Χατζή να ερμηνεύει με την κιθάρα του και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το “Θυμάμαι”, το “Δεν είμ’ εγώ”, το “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...”.
Στη συνέχεια η Μαρινέλλα με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο τραγουδά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’αγαπώ ”, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε”, “Η αγάπη όλα τα υπομένει...” και πολλά άλλα.
Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση κλείνει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.
Δύο από τους πρωτεργάτες του Ρεσιτάλ, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου, παραγωγός του δίσκου και ο Γιάννης Σμυρναίος, ηχολήπτης, είναι πάλι παρόντες. Ο πρώτος στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος κι ο δεύτερος στον ήχο.
Μαζί τους επί σκηνής οι εξαίρετοι μουσικοί: Νίκος Καπηλίδης – ντραμς, Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο, Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά, Κυριάκος Κοντάκης - βιολί, Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα, Γιώργος Παγιάτης - πιάνο, Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα, Σταύρος Ντούσκας – πνευστά.