Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Aπό αρχές Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος στην Αθήνα!


Aπό αρχές Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος στην Αθήνα!
 «Υπάρχει και φιλότιμο»
των Α.Σακελλάριου - Χ.Γιαννακόπουλου

από το ΔΗΠΕΘΕ ΚΡΗΤΗΣ

 4 Σεπτεμβρίου στην Ηλιούπολη
 Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, η διαχρονική κωμωδία «Υπάρχει και Φιλότιμο» από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, από 4 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Αθήνα.  Το κλασικό έργο των Α. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με τον Γιώργο Παρτσαλάκη στο ρόλο του πιο «δημοφιλή» Έλληνα πολιτικού, Ανδρέα Μαυρογιαλούρου.
 Από 4 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος θα… βγάλει λόγο στις εξής περιοχές της Αθήνας:  Ηλιούπολη 4/9, Ραφήνα 6/9, Αιγάλεω 8/9, Πειραιάς 9/9, Γαλάτσι 11/9, Aχαρνές 12/9, Βριλήσσια 13/9, Ασπρόπυργος 14/9, Πετρούπολη 15/9, Κορυδαλλός 16/9 και Χαλάνδρι 17/9.

Επέστρεψε το FRANGELICO UPPER CLASS




Το πιο κεφάτο στέκι της παραλιακής, το FRANGELICO UPPER CLASS είναι και πάλι κοντά σας!

 Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα το αγαπημένο στέκι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του. 
 

 Ο Γιώργος Γιαννιάς με την παρέα του επιστρέφουν ανανεωμένοι για να σας χαρίσουν αξέχαστες

βραδιές. Μαζί του η Χριστίνα Σάλτη, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Κυριαζή. 

 Στο δυναμικό προστέθηκε ακόμα μία νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, η Μαριάννα Παπαμακαρίου που ξεχώρισε στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή στις συναυλίες που έδωσε πρόσφατα.    

 Με το τραγούδι «Κρύψε με» να έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα του καλοκαιριού και αρχηγός ενός σχήματος που ξεχώρισε, ο Γιώργος Γιαννιάς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

 Το επί σειρά ετών επιτυχημένο FRANGELICO UPPER CLASS, αποτελεί έναν ανανεωμένο χώρο υψηλής αισθητικής όπου ο επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης προσφέρει στο κοινό μια upper class διασκέδαση.

Πρεμιέρα με Κωνσταντίνο Αργυρό το " POSIDONIO"


Την Πέμπτη 29 Αυγούστου επιστρέφει στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας το " POSIDONIO" στη παραλία Ποσειδώνος στην περιοχή του Ελληνικού .
 Για μια φορά ακόμα θα παρουσιάζει από την πίστα του τον Κωνσταντίνο Αργυρό παρέα με την Μαριάντα Πιερίδη , την Πωλίνα Χριστοδούλου , τον Πάρι και τους KINGS. Το γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στέκι διασκέδασης  θα δώσει για άλλη μια φορά τους δικούς του ρυθμούς διασκέδασης στους φίλους των νυχτερινών αποδράσεων.

Αναβολές στα Αισχύλεια στην Ελευσίνα


Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Αισχυλείων του Δήμου Ελευσίνας η παράσταση «Βάκχες» που σκηνοθετεί η Μάρθα Φριντζήλα. Η παράσταση αναβλήθηκε κατά την επίσημη διεξαγωγή της στις 25 Αυγούστου λόγω της λιποθυμίας ενός από τους ηθοποιούς της παράστασης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αισχύλεια η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.
 Νίκου Ναυρίδη στο Παλαιό Ελαιουργείο από τις 7 στις 5 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:00. Η διάρκεια της έκθεσης με τίτλο  …..Try again. Fail again. Fail better (...Προσπάθησε πάλι, απότυχε πάλι, απότυχε καλύτερα) είναι από την 1η Σεπτεμβρίου ως τις 13 Οκτωβρίου.
Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος μεταφέρονται τα εγκαίνια της έκθεσης του

H Eλεωνόρα Ζουγανέλη 3/9 στο Θέατρο Βεάκειο




ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

“ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ”

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Μετά από μια γεμάτη και πολύ επιτυχημένη περιοδεία και μια sold out συναυλία στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στον Βύρωνα, όπου πάνω από 6000 θεατές παρακολούθησαν την συναυλία της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει και πάλι τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει τη “Μετακόμιση ” της στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για ακόμη μια πολύ όμορφη συναυλία τη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.
“...γεμάτη δώρα και φιλιά” από έναν θριαμβευτικό χειμώνα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το τρίτο studio album της βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της. Οι εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου ήταν ένα σερί Σαββατιάτικων sold out που την ανάγκασαν να προσθέσει εμφανίσεις στις ήδη προγραμματισμένες και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς. Τα καινούρια της τραγούδια έγιναν το soundtrack του φετινού χειμώνα και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay. Και “τώρα ειδικά μέσα στην κρίση”, το καινούριο σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “μέσ’ την άγρια μπόρα” έγινε χρυσό πραγματοποιώντας πωλήσεις που δύσκολα πια βλέπουμε στη δισκογραφία.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη το ταξίδι της,  με ένα πρόγραμμα που “η καρδιά το ξέρει, η ψυχή το θέλει και το μυαλό συμφωνεί”, Με τα πιο αγαπημένα της δηλαδή. Με τα τραγούδια του καινούριου της album “Μετακόμιση τώρα”, με όσα έχουμε αγαπήσει από τις δύο προηγούμενες δουλειές της, αλλά και όσα έχει αγαπήσει κι εκείνη από την ελληνική και ξένη δισκογραφία. Και επειδή μετακόμιση δεν κάνεις ποτέ χωρίς βοήθεια, η Ελεωνόρα σε αυτήν την περιοδεία θα έχει στο πλευρό της, τους φίλους της μουσικούς: Ευριπίδη Ζεμενίδη - κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλη Στεφανόπουλο - πλήκτρα, Γιάννη Αγγελόπουλο-τύμπανα, Παρασκευά Κίτσο -Μπάσο, Νίκο Πασσαλίδη-Μπουζούκι, ούτι.
Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη “πατάει γκάζι, μόνο γκάζι, τέρμα γκάζι...” στο συναυλιακό καλοκαίρι. Οι φίλοι της στην Αθήνα θα την συναντήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά.
Σημεία προπώλησης:
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΙΝΕΑΚ, ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 102 Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, Καθημερινά 09:00-15:00 κ΄ 18:00-22:00
Καταστήματα
PUBLIC: Πειραιάς, Σύνταγμα, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος, Χαλάνδρι κ The Mall Μαρούσι.
Τιμή εισιτηρίου: Στη προπώληση 10€, την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του Θεάτρου: 12€ 
Ώρα έναρξης: 21:30.

Κολύμβηση: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο νεαρός Χρήστου

Μια εξαιρετική διάκριση για την ελληνική κολύμβηση πέτυχε ο νεαρός Απόστολος Χρήστου. Ο 17χρονος κολυμβητής του Γ.Σ. Περιστερίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Ντουμπάι. Ο Χρήστου έφθασε στην κορυφαία επιτυχία στην πρώτη συμμετοχή του σε παγκόσμιο διοργάνωση, σημειώνοντας μάλιστα τον εξαιρετικό χρόνο 54.87 που αποτελεί ρεκόρ αγώνων (προηγούμενο 54.99 του Νεοζηλανδού Ντάνιελ Μπελ από το 2008). Παράλληλα κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων που είχε πετύχει στον χθεσινό ημιτελικό με 55.20. Ο Χρήστου έκανε πολύ καλή εκκίνηση, γύρισε πρώτος στα πρώτα 50 μέτρα σε χρόνο 26.46.Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Λιθουανός Ράπσις με χρόνο 55.24, ενώ τρίτος ήταν ο Ρώσος Ταράσεβιτς με χρόνο 55.33.
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=527690