Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Γεωργία Νταγάκη-Δημήτρης Λάππας- Mr Highway Band στο " Σταυρό Του Νότου Club

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
 Mr Highway Band
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
Σταυρός Του Νότου Club
Εκρήξεις αδρεναλίνης και λυτρωτική ένταση επιφυλάσσει το νέο πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη σε σύμπραξη με τον σπουδαίο μουσικό από την Θεσσαλονίκη Δημήτρη Λάππα, και τους Μr Highway Band σε μια συνεργασία που θα προκαλέσει ‘θόρυβο’.
Η πρώτη συνάντηση επί σκηνής και το πρώτο δείγμα της ενδιαφέρουσας αυτής της πρωτότυπης συνεργασίας την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Club του Σταυρού του Νότου.
Μια πρώτη εμφάνιση που θα στηριχτεί και από δημοφιλείς κοινούς φίλους των καλλιτεχνών.
Με καινούργια τραγούδια παράλληλα με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, καταλύουν τα όρια ανάμεσα στο Rock’n’Roll και την παραδοσιακή μουσική .
3 νέα σημαντικά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής με διαφορετικές αφετηρίες για πρώτη φορά μαζί.
Η Γεωργία Νταγάκη προέρχεται από την Κρήτη. Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals.
Ο Δημήτρης Λάππας προέρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντι-συμβατικος και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία μόνος του
Και τέλος η Mr. Highway Band, η κορυφαία σύγχρονη Rock’n’Roll μπάντα με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.
14 Οκτώβρη στο Club του Σταυρού Του Νότου, Live & loud 
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί
Ώρα: 22.00
Διεύθυνση: Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109236975

« Συναυλία Αλληλεγγύης » στην Αργυρούπολη


« Συναυλία Αλληλεγγύης »
 Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε..
Αισθανόμενοι την ανάγκη και υποχρέωση, για ουσιαστική στήριξη και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης  και η Polymusic

διοργανώνουν μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης ,

με τους σπουδαιότερους και πλέον ευαισθητοποιημένους Έλληνες καλλιτέχνες.

    Θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς οι:  

Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Κορίνα Λεγάκη, Βασίλης Λέκκας, Παναγιώτης Μάργαρης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.                                                                                                                                                                                                                                               Ησυναυλίαθαπραγματοποιηθείτην  Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο ¨Αργοναυτών¨ στην Αργυρούπολη, Τριπόλεως 6.                       
   Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, η οποία σιτίζει 300 και πλέον

Νίκος Βέρτης " ¨Ενα Ψέμα" ΝΕΟ SINGLE & ΝΕΟ VIDEO CLIP!



ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

«ΕΝΑ ΨΕΜΑ»

ΝΕΟ SINGLE & ΝΕΟ VIDEO CLIP!

Το νέο single "Ένα Ψέμα" (μουσική: Νίκος Βέρτης, στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης) έρχεται τώρα μαζί με το καταπληκτικό βίντεο κλιπ που το συνοδεύει για να γίνει μεγάλη επιτυχία στις καρδιές του κόσμου!
 Δείτε ΕΔΩ το ολοκαίνουριο Video Clip.
Τα γυρίσματα έγιναν σε δάσος κοντά στη Σόφια της Βουλγαρίας. Στα νυχτερινά γυρίσματα χρησιμοποιήθηκε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός (κάμερα Red Epic, κινηματογραφικοί προβολείς, ειδικά εφέ) υπό την επίβλεψη του Βούλγαρου σκηνοθέτη Lyudmil Ilarionov - Liusi και με πρωταγωνιστές τον Νίκο Βέρτη και ένα πανέμορφο κορίτσι σε ένα ονειρικό -σαν ψέμα- φυσικό σκηνικό.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ":
Μετά το πολυπλατινένιο άλμπουμ «Είμαι Μαζί Σου», που αγαπήθηκε πολύ και έβγαλε τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», το «Δεν Με Σκέφτεσαι», το «Είμαι Μαζί σου» και το «Θύμωσε Απόψε η Καρδιά», ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη το νέο άλμπουμ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ», από το οποίο γρήγορα ξεχώρισαν τα τραγούδια "Αδιαφορείς", "Ούτε Που Με Νοιάζει" και "Να Χαμογελάσω".
Το άλμπουμ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» του Νίκου Βέρτη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου η Σκάρλετ Γιόχανσον


Η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου αναδείχθηκε  για δεύτερη φορά από το ανδρικό περιοδικό Esquire η αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον. Μοναδική διπλή κάτοχος του «τίτλου», η Γιόχανσον είχε αναδειχθεί από το περιοδικό πιο σέξι γυναίκ
α και το 2006.