Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η Ματούλα Ζαμάνη στη Θεσσαλονίκη



ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
BLOCK 33
Η Ματούλα Ζαμάνη, μια ξεχωριστή περσόνα της μουσικής, έρχεται την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Block33! 
Η ταλαντούχα Ματούλα Ζαμάνη ή Μάτα έχοντας στις αποσκευές της μια σειρά από συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως η Μάρθα Φριντζήλα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η «Ορχήστρα του δρόμου», οι «Burger Project», η Γιώτα Νέγκα, ο Κωστής Μαραβέγιας. κ.α., έρχεται στην πόλη μας για μια μοναδική, «διαστημική» συναυλία! 
Η Μάτα και οι τέσσερις σωματοφύλακές της, ζούνε σε ένα φανταστικό παράλληλο σύμπαν, και με τη μουσική τους έχουν ως αποστολή να επαναφέρουν στη γήινη καθημερινότητα όλα τα ευγενή συναισθήματα που απήγαγε ο κύριος Μιζερίδης.
Οι μυστικοί φρουροί και η Μάτα, βουτάνε στο συλλογικό ασυνείδητο, λύνουν απορίες, σαμποτάρουν ραδιουργίες, ταξιδεύουν μέσα σε μια σταγόνα και δροσίζουν αυτάκια και καρδούλες.
Το διαστημικό αυτό eartrip που πρόκειται να παρουσιάσει, περιέχει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο ‘’Varligali’’, γαλαξιακές διασκευές και απέραντη πειραματική – πειρατική διάθεση και αγάπη.
Η εκρηκτική Μάτα με την παρέα της μας δίνουν ραντεβού στις 22 Νοεμβρίου στον διαστημικό σταθμό του Block33.
Let the games begin!
INFO
Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
www.block33.gr || info@block33.gr
.

 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Η συναυλία ξεκινά στις 22.00
Τηλ: 2310533533 || 6977352239
Εισιτήριο θεάματος (ταμειο):10€, Προπωληση: 8€

Μάκης Μπέκος Νίκος Τζούμας και Τάκης Ανθής στο " CAVALIERI"


Σε λαϊκούς και λαϊκοδημοτικούς ρυθμούς το σημερινό Σαββατόβραδο 16/11 στο "CAVALIERI" .
 To μουσικό Πειραιώτικο στέκι στα Καμίνια κάνει για άλλη μια φορά μια ξεχωριστή πρόταση κεφιού  στους φίλους των νυχτερινών αποδράσεων παρουσιάζοντας  τον Νίκο Τζούμα και τον Μάκη Μπέκο με το κλαρίνο του σε όμορφες ερμηνείες του λαϊκοδημοτικού μας τραγουδιού .
Συνοδοιπόρος όπως πάντα στη δυνατή διασκέδαση  που προσφέρει το " CAVALIERI" ο Τάκης Ανθής με το δικό του ξεχωριστό μουσικό δρομολόγιο γεμάτο από  λατρεμένα ακούσματα.
Το παζλ της παρέας ολοκληρώνει η ΜΑΡΙΑ ΔΕΙΚΤΑ με αγαπημένα κομμάτια του σήμερα και του χθες.
Πλήκτρα Μαρίνος Ταξείδης
Μπουζούκι Νίκος Δεμερτζόγλου 
Ποτό 6 €
Φιάλη 70 €
Αγίου Ελευθερίου 113 Καμίνια
Τηλ .210 4811952

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ VEGAS – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο Club 22

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ VEGAS – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


 O Πάνος Κιάμος, oι Vegas, η Βασιλική Νταντά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι έτοιμοι να βάλουν "φωτιά με φωτιά" στο Club 22 και υπόσχονται βραδιές γεμάτες διασκέδαση!
Τα βράδια του φετινού χειμώνα θα είναι μοναδικά..

 Ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας Πάνος Κιάμος, μετά από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει δυναμικά και είναι έτοιμος να βάλει "φωτιά" στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας για δεύτερη σεζόν! Στο Club 22 το γνωστό πλέον στέκι στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, όπου την περασμένη σεζόν έκλεψε τις εντυπώσεις.
 
Μαζί του...

Το «φαινόμενο» Vegas, ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά σχήματα. Πολλά τραγούδια τους έχουν ξεχωρίσει, τα άλμπουμ τους έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και οι εμφανίσεις τους πάντα συζητιούνται!

Η Βασιλική Νταντά, η νέα δυναμική, λαϊκή φωνή για δεύτερη σεζόν στο Club 22 με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι στις αποσκευές της που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

 Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται να ολοκληρώσει δυναμικά το σχήμα για δεύτερη φορά μαζί με τον Πάνο Κιάμο μετά τη Θεσσαλονίκη.

Club 22 live stage

Λ.Βουλιαγμένης 22,

τηλ.210 9244390-391