Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Angelina Jolie: Η Βασίλισσα Ελισάβετ της απέδωσε τιμητικό τίτλο ευγενείας

Ανάμεσα στους εορτασμούς για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε όταν η αυτού μεγαλειότης βράβευσε την ηθοποιό Angelina Jolie με το τίτλο ευγενείας της «Dame», για τις ενέργειες της να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη στο θέμα της βίας κατά των γυναικών. Να αναφέρουμε, ότι αυτή είναι μια ασυνήθιστη απονομή τιμής για μια μη βρετανίδα πολίτη.

Η τιμητική αυτή διάκριση παρουσιάστηκε στην ειδική διπλωματική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών- Jolie, στη τελευταία σύνοδο του «Preventing Sexual Violence Initiative», του οποίου η 39χρονη είναι συνιδρύτρια. Το «PSVI» στοχεύει να αυξήσει διεθνώς τις προσφυγές στα δικαστήρια για περιπτώσεις σεξουαλικής βίας καθώς επίσης να ενισχύσει τις χώρες στο να προλαμβάνουν αλλά και να ενεργούν για τέτοια ζητήματα. Με τον μνηστήρα της, Brad Pitt, στο πλευρό της, η ηθοποιός ενθουσιάστηκε με το βραβείο ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το να παραλαμβάνω ένα τιμητικό βραβείο σχετικό με την εξωτερική πολιτική σημαίνει πάρα πολλά για εμένα, καθώς είναι και αυτό στο οποίο εύχομαι να αφιερώσω τη ζωή μου».
Πηγή: Instyle.gr

Το ζειμπέκικο της Βάνας


Το ζεϊμπέκικο της Βάνας Μπάρμπα κι ο Λευτέρης Πανταζής στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Posidonio



 

Σε μεγάλα κέφια συναντήσαμε το βράδυ της Παρασκευής την Βάνα Μπάρμπα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις χορεύοντας τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με αστείρευτο κέφι. Δε δίστασε –μάλιστα- να βγάλει τα παπούτσια της και να χορέψει ζεϊμπέκικο στην πίστα!

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio -ανάμεσα σε άλλους- διασκέδασε και ο Λευτέρης Πανταζής μαζί με την παρέα του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός -σαν σωστός οικοδεσπότης- τον καλωσόρισε δια μικροφώνου και τον προσκάλεσε στην πίστα να τραγουδήσουν μαζί μεγάλες επιτυχίες με το κοινό να μη σταματά να τους χειροκροτεί.

 

Η κάθε βραδιά στο Posidonio παραμένει ξεχωριστή με το POSIDONIO SUNDAY PARTY – που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή- να αποτελεί το απόλυτο must για το κλείσιμο του Σαββατοκύριακου!

 

Η μουσική κάθε Κυριακή θα ξεκινάει νωρίτερα (22:30), για να συνεχίζουν non-stop όσοι πήραν ενέργεια από τον ήλιο και τις παραλίες, αλλά δεν θα τελειώνει και νωρίτερα, αφού η διάθεση θα μένει ανεβασμένη μέχρι το πρωί χάρη στις δροσερές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.ά.

 

 Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8947035

Η VΑNESSA MΑE 12/9 για άλλη μια φορά στη χώρα μας

 VΑNESSA MΑE 
Η Βασίλισσα του βιολιού σε ένα μοναδικό shοw εφ’όλης της ύλης κάτω από την Ακρόπολη...
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

 Υπάρχουν μερικοί καλλιτέχνες που αγαπούν πολύ τη χώρα μας και δεν χάνουν την ευκαιρία να την επισκέπτονται. Η πανέμορφη Vаnessa Mаe είναι μια απ’ αυτούς και για μια ακόμα φορά επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό shοw εφ' όλης της ύλης, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο...

Ξέρατε ότι:

- Γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από πατέρα Ταϊλανδέζο και μητέρα Κινέζα αλλά σύντομα οι γονείς της χώρισαν. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε έναν Άγγλο δικηγόρο που υιοθέτησε τη Βανέσα Μέι και η οικογένεια μετακόμισε στο Λονδίνο όταν η Βανέσα ήταν 4 χρονών.

- Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στα 3 της χρόνια και βιολί στα 5.

- Στην παιδική της ηλικία, η Βανέσα Μέι έγινε γνωστή στη Μ. Βρετανία από τις συχνές εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές που είχαν κυρίως θέμα την κλασική μουσική.

- Το πρώτο της κοντσέρτο ήταν σε ηλικία 10 χρονών με την Φιλαρμονική του Λονδίνου ενώ στα 11 έγινε δεκτή στο Rоyаl Cоllеge of Мusic.

- Σε ηλικία 13 ετών, ήταν η νεότερη βιολονίστα σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες, που ηχογράφησε τα κοντσέρτα του Μπετόβεν και του Τσαϊκόφσκι.

- Τα βιολιά που χρησιμοποιεί πιο συχνά, είναι ένα ακουστικό Guаdаgnini του 1761 που της έκαναν δώρο οι γονείς της στα δέκα της χρόνια, τρία ηλεκτρικά Zеta Jаzz Mоdеl και τρία Tеd Brеwеr.

- Κάνει σκι από 4 χρονών. Ήθελε να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από όταν ήταν 14.  Έκανε το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες  του 2014 εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη, με το όνομα Vаnessa Vаnаkorn, χρησιμοποιώντας δηλαδή το επίθετο του βιολογικού της πατέρα, που είναι Ταϊλανδός.

-  Υπάρχει αστεροειδής που ανακαλύφθηκε τον Αύγουστο του 1990 και φέρει το όνομά της. Είναι ο «10313 Vаnеssa-Mаe».
 

  INFO
 VАNESSA MΑE
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Ώρα έναρξης: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Άνω διάζωμα: 45€
Γ’ ζώνη: 65€
Β’ ζώνη: 85€
Α’ ζώνη: 110€
Διακεκριμένη ζώνη: 140€
ΑΜΕΑ: 30€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 – 17:00, Σάββατο 09:00 – 15:00

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά 09:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00

Σε όλα τα καταστήματα PUΒLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και ΙΑΝΟΣ

Τηλεφωνικά στο 210 32 72 000
Ηλεκτρονικά: www.herodeion-events.gr, www.viva.