Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Χωρίς τη Νατάσα Θεοδωρίδου

  Στις 30 Απριλίου 2014 είχαμε γράψει για την συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Μιμή Ντενίση τον Κώστα Βουτσα και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς στη χειμερινή θεατρική   παράσταση " Σμύρνη μου Αγάπημένη  " 

Κλικ εδώ :Nατάσα Θεοδωρίδου «Σμύρνη μου αγαπημένη», 

Η συνερασία αυτή τελικά ναυάγισε όπως δήλωσε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Happy Day»  και μεταξύ των άλλων είπε.


«Εμένα με στενοχώρησε με αυτό που έκανε. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, λεπτομέρειες ας πει η ίδια. Το είπα ανοιχτά ότι με στενοχώρησε, αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να σχολιάζω την απόφαση κάποιου άλλου. Δεν με αφορά τόσο άμεσα, δεν είχαμε μια διένεξη καλλιτεχνική, ήταν η Θεοδωρίδου  και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Ήταν εντελώς οικονομικό το θέμα, δικό τους 


 

 

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 8-7-2014

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 33 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Τέρμα η καρδιά – Κωνσταντίνος Νάρης

Τέρμα η καρδιά – Κωνσταντίνος Νάρης

Summer remix by Teo Tzimas
 Ο Κωνσταντίνος Νάρης έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φωνή του 
και το πρώτο του cd single με τίτλο «Τέρμα η καρδιά» 
μας προτείνει να ακούσουμε ξανά το ομότιτλο τραγούδι σε ένα remix 
από τον Teo Tzimas που του δίνει  μια καλοκαιρινή και χορευτική διάσταση. 
Καλό Καλοκαίρι από τον Κωνσταντίνο Νάρη και το νέο του remix Τέρμα η καρδιά