Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Κώστας Μαρτάκης & Μηδενιστής «Τα καλύτερα»


Κώστας Μαρτάκης & Μηδενιστής

«Τα καλύτερα»  

Κώστας Μαρτάκης & Μηδενιστής - ¨Τα καλύτερα¨
Άλλη μία απρόβλεπτη συνεργασία γίνεται από την Panik Records!
Αυτή τη φορά ο Μηδενιστής και ο Κώστας Μαρτάκης συνεργάζονται σε ένα Single που θα μας ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη!
Η πιο μεγάλη επιτυχία της εποχής έρχεται για να μας ξεσηκώσει και να μας γεμίσει με αισιοδοξία και καλή διάθεση.
Το νέο single έχει τίτλο «Τα Καλύτερα», τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τους στίχους η Βάγια Καλαϊτζή ,τους ραπ στίχους ο Μηδενιστής και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Παπαδάκος!
Ο Κώστας Μαρτάκης με 5 υποψηφιότητες και ο Μηδενιστής με 4 υποψηφιότητες στα φετινά MAD VMA αποτελούν ίσως τα πιό hot πρόσωπα της Ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ
μέσα από αυτή τους τη συνεργασία έρχονται για να μας χαρίσουν μια νέα επιτυχία που θα λατρέψουμε  από την πρώτη στιγμή.
Κυκλοφορεί από την Panik Records!

Special thanks to BSB Fashion.
Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=A9cOpR4U8Ek

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ 
Παραδοσιακές γεύσεις και ρακομεζέδες  
Πλατεια Βούλας.Τηλ 2108990197

«ΨΥΧΗ» κάτω από την Ακρόπολη-Πάτρα και Θεσσαλονίκη


L U Ζ     C Α S Α L 
η πιο ζεστή και ευαίσθητη φωνή της εποχής μας
ΑLΜΑ”
«ΨΥΧΗ»
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Η LUΖ CΑSΑL (Λουθ Καζάλ), η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, θα εμφανιστεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Αlmа» («Ψυχή»).
 
 
Η συναυλία δίνεται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της, ενώ νωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια LUΖ CΑSΑL, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της, που θα ακουμπήσει την «Аlmа» όλων των θαυμαστών της!

Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, θα προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης με τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία της.

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει από ένταση και ερωτισμό από μια σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια συναυλία όλο ψυχή!!!

Οι Imam Baildi από το Μόντρεαλ στο Θέατρο Βράχων ( Δείτε φωτο)


Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και παίρνοντας μαζί τους κάποιες από τις δυνατότερες συναυλιακές τους εμπειρίες, επέστρεψαν οι Ιmam Baildi από το Montreal Jazz Festival, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ της υφηλίου.

Επαιξαν την ίδια μέρα, δύο φορές, στην ίδια σκηνή, παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά προγράμματα. Η σκηνή ήταν σε μια πλατεία της πόλης – ο χώρος γέμισε μέσα στα πρώτα λεπτά με κόσμο, περίπου 3 χιλιάδες με βάση τα λεγόμενα των διοργανωτών.

Η πρώτη συναυλία ήταν στις  8 το βράδυ. Η ελληνική κοινότητα της πόλης ήταν εκεί από νωρίς, με σημαίες και πανώ. Οι Έλληνες συγκινήθηκαν και τραγούδησαν μαζί τους, ενώ οι Καναδοί χόρευαν με τα Βαλκανικά κομμάτια αλλά και με τις Ακρογιαλιές και το Πόσο Λυπάμαι.

Η δεύτερη συναυλία ήταν στις 10 το βράδυ. Αυτή την ώρα το κοινό ήταν σχεδόν αποκλειστικά διεθνές και αισθητά νεότερο, γι αυτό και οι Imam Baildi διαφοροποίησαν τελευταία στιγμή το πρόγραμμα τους, κάνοντας το  όσο πιο εκρηκτικό και άμεσο γίνεται.

Με τις εμπειρίες αυτές στις αποσκευές τους και την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν, όπως τους το ζήτησαν,  οι Imam Baildi ξεκίνησαν πυρετωδώς τις πρόβες για τη μεγάλη τους συναυλία που θα γίνει στο Θέατρο Βράχων,  τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, θέλοντας να ευχαριστήσουν το ίδιο και το κοινό της πατρίδας τους.
(Φωτο από το Μόντρεαλ)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1ο αντάμωμα Ηπειρωτών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καλλιθέας


hk1

Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο αντάμωμα Ηπειρωτών το οποίο διοργάνωσε με καθ’ όλα άψογο τρόπο ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας.
hk2

Πήραν μέρος χορευτικά συγκροτήματα της Ηπείρου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού κας Βαρβάρας Μπότσαρη. Την εκδήλωση ‘κάλυψε’ μουσικά η υπέροχη κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, ενώ συμμετείχε και η πολυφωνική ορχήστρα του Βαγγέλη Κώτσιου.

hk4

Τους προσκεκλημένους που ήταν εκατοντάδες καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κα Γεωργία Κίρκη.

hk5

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κ. Ασκούνης και ο νέος κ. Δημήτριος Καρνάβος, ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κ. Κωνής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και φορέων.

hk9
 Την ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Παππάς.
Πηγή: .ipiros.gr

hk7

Παντελής Θαλασσινός Νάνα Μπινοπούλου 12/7 συναυλία στη Βάρκιζα

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή μουσική βραδιά γεμάτη από λατρεμένα τραγούδια θα παρουσιάσει ο Παντελής Θαλασσινός το Σάββατο 12 Ιουλίου στη Βάρκιζα .
 Εκεί στο λιμάνι παρέα με την εξερετική ερμηνεύτρια  Νάνα Μπινοπούλου ο Παντελής  θα κάνει  όπως  πάντα ένα  σημαντικό μουσικό  ταξίδι μέσα από την μέχρι τώρα δισκογραφική του διαδρομή .
Τη  βραδιά διοργανώνει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης .
Ώρα 21.00

"ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ" ΒΑΡΗΣ
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη


Για τη γευστική σας  έξοδο 


 "ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ"
  Βάρη και Άνω Γλυφάδα
20 χρόνια στην επικαιρότητα  με μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις
Λειτουργεί και γρήγορο delivery για τις γύρο περιοχές της Γλυφάδας και της Βάρης.     

Ανοιχτά από το πρωί έως αργά το βράδυ και τις Κυριακές. 
Άνω Γλυφάδα . Γούναρη 190 . Τηλ.210 9630762
Βάρη. Αναργυρούντος 18-20 ( Πρώην Λ . Βάρης) . Τηλ 210 8971800