Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ στο Σταυρός του Νότου Plus

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ
Η απλότητα και η δεξιοτεχνία σε μια αδελφική σχέση κρητικής μουσικής"
Σάββατο 14, 21 & 28 Ιανουαρίου
Σταυρός του Νότου Plus
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρείς μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!!!
Παρουσιάζουν τις προσωπικές τους μουσικές απόψεις με έναν δικό τους τρόπο και δημιουργούν σε κάθε εμφάνιση τους, μια ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτης συναίσθημα που, έχει στο κέντρο της την κρητική παράδοση, ενώ οι μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις, είναι γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες.

Θα παρουσιάσουν μουσικές δημιουργίες τους από τις δισκογραφικές τους δουλειές με τίτλους :
" 7 του Μάρτη"
 μια παραγωγή της ΣΕΙΣΤΡΟΝ, 
"Ανάσα" μια παραγωγή της ΑΡΤΥΣ, 
"Το κοπέλι κι ο δράκος"
 μια παραγωγή της CRETAPHON
"Νερό και αλάτι" μια παραγωγή της Αρτύς, αλλά και τραγούδια από το νέο τους δίσκο “Δίκταμο και Νεράντζι” που μόλις κυκλοφόρησε από τη Spider Music

Η μουσική παράσταση του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη, χαρίζει σε όσους γίνουν "κοινωνοί" της μια αξέχαστη εμπειρία!
Μαζί τους, αρωγοί σε αυτή τη μυσταγωγία, οι ξεχωριστοί τους μουσικοί!

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Αλέκος Χατζάκης // Κοντραμπάσο
Μάνος Στρατάκης // Κρουστά
Δημήτρης Ματζαράκης  // Κιθάρα
Μακρής Γιώργος // Γκάιντα - Πνευστά

Είσοδος στο μπαρ: 13€ με μπύρα-κρασί
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - Τηλ: 210 9226975
Ώρα έναρξης: 22:30

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων» στη Θεσσαλονίκη


 «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων»

Θεατρική παράσταση για παιδιά

Από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Τ

Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή τα τελευταία χρόνια για την πλούσια δράση της στο χώρο του θεάτρου για παιδιά (παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.α.) παρουσιάζει στο «Θέατρο Τ» την παράσταση:

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων».

Πρόκειται για μία ευρηματική παράσταση, ένα σύγχρονο παραμύθι, που συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού πραγματοποιώντας πάνω από 150 παραστάσεις και  τα τελευταία χρόνια περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ


«Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»

Η παράσταση είναι ιδιαίτερα διαδραστική και τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκειά της, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα, απαντώντας σε ερωτήσεις και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα. Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο το 2007 και το 2015, διεθνής διάκριση White Ravens το 2016 κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και –φυσικά- οι ήχοι!



Η παράσταση ξεκινά στις 12 Φεβρουαρίου στο «Θέατρο Τ» και υπόσχεται να μαγέψει και να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμιγκ 16

Παραστάσεις: Από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, και κάθε Κυριακή, με δύο παραστάσεις, στις 12:00 & στις 15:00



Τιμή εισιτηρίου: 8 €

Κρατήσεις θέσεων: 2310 854333

Προπώληση εισιτηρίων και στο www.viva.gr

Ηλικίες: Από 2,5 έως 9 ετών

Διάρκεια: 55 λεπτά

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης (Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6985028588)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ



Ερμηνεύουν: Δημήτρης Κρίκος, Μαργαρίτα Νασιούλα



Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη

Σκηνοθεσία - Φωτισμοί: Ομάδα Κοπέρνικος & Γιωργής Σφυρής

Σκηνικά - Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής- Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

Βοηθ. Οργάνωσης παραγωγής: Μαργαρίτα Τζαννέτου

Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

«Η Ωραία Ελένη» του Ζακ Όφενμπαχ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

«Η Ωραία Ελένη»
του Ζακ Όφενμπαχ
από Κυριακή 15 Ιανουαρίου
και κάθε Κυριακή
 Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
H Αθηναία «Ωραία Ελένη», η ξεκαρδιστική οπερέτα - έκπληξη που κέρδισε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ και μουσική διεύθυνση Χρύσας Γρένδα. Από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 21.30, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Η γνωστότερη φάρσα του Offenbach, είναι μια σάτιρα που δεν χαρίζεται σε κανέναν, ένα έργο με μελωδίες που δημιούργησαν σχολή, μια μουσική κωμωδία που, από τις πρώτες νότες ως το φινάλε, συνδυάζει ευρηματικά υπέροχες μουσικές ερμηνείες με σκηνές αυθεντικής αίσθησης του χιούμορ.
Έρωτας, μοιχεία, σκηνές ζηλοτυπίας, ναυαγοσωστικά κόλπα, μεταμφιέσεις και μαντικές τεχνικές χαρίζουν άφθονο γέλιο. Ενάντια στη φήμη που θέλει το λυρικό θέατρο ένα θέαμα αποκλειστικά για λίγους και "εκλεκτούς" και την οπερέτα ένα είδος παρωχημένο - μουσειακό, η "Ωραία Ελένη" αναδεικνύει το λαϊκό και προσιτό χαρακτήρα του συγκεκριμένου θεατρικού είδους προτείνοντας μια νέα ριζοσπαστική ανάγνωση.

Μέσα από μια ανανεωμένη και σύγχρονη ματιά - σκηνοθετικά, κινησιολογικά και ερμηνευτικά - η Ωραία Ελένη μιλάει ελληνικά και σκιαγραφεί ανάλαφρα αλλά χωρίς περιστροφές, μια κοινωνία που κάνει ό,τι μπορεί για να μη βρεθεί αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια της καθημερινότητας.
"Σάτιρα, κωμωδία, μουσική και συνολικά μια εξωφρενική παράσταση όπερας, από ταλαντούχους καλλιτέχνες που εκμεταλλεύονται ένα από τα πιο εκρηκτικά και αμφιλεγόμενα libretto στην ιστορία της μουσικής. Συνιστάται για στενόμυαλους ασθενείς, με τάσεις αυτοβελτίωσης." (Γιάννης Καψάσκης – typosthes.gr)
Τέσσερις μουσικοί, επτά λυρικοί ερμηνευτές και δύο χορευτές, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Παναγιώτη Αδάμ, προσεγγίζουν την κωμική όπερα αναδεικνύοντας παράλληλα και τα δύο συστατικά της στοιχεία. Τη θεατρικότητα και την εμπνευσμένη μουσική του J.Offenbach.

Όταν η Ωραία Ελένη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι, το Δεκέμβρη του 1864, σημείωσε αμέσως τεράστια επιτυχία, παρά την θύελλα αντιδράσεων από τους κριτικούς της εποχής, που μιλούσαν για βλασφημία, για τολμηρά υπονοούμενα και ανήθικη πλοκή. O κριτικός της εφημερίδας New York Tribune μάλιστα έφτασε να γράψει: «Σας συνιστούμε να μην την πλησιάσετε!».

Κι όμως, το κοινό συνέρρεε κάθε βράδυ στο θέατρο και οι παραστάσεις έφτασαν τις επτακόσιες. Οι εφημερίδες της εποχής σημείωναν με έκπληξη ότι κάθε βράδυ το θέατρο ήταν γεμάτο από μοντέρνο κοινό που απολάμβανε την σατυρική πλοκή και την εξαιρετική μουσική χωρίς να δείχνει ότι ενοχλείται.

Η Athens Voice έγραψε για την παράσταση : «Μα είναι δυνατόν μια οπερέτα να είναι ίσως και η πιο ξεκαρδιστική παράσταση της χρονιάς; Απ' ό,τι φαίνεται είναι.» (Δημήτρης Μαστρογιαννίτης).
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ
Μουσική Διασκευή: Μιχάλης Παπαπέτρου
Μετάφραση στα Ελληνικά: Ζιλ Γκουρντιέ
Σκηνικά - Κοστούμια: Βάλια Συριοπούλου
Επιμέλεια κίνησης: Πηνελόπη Κέφου, Λουκάς Θεοδοσόπουλος
Σχεδιασμός φωτισμών: Χριστίνα Θανάσουλα
Ερμηνεύουν

Μαρισία Παπαλεξίου (Ελένη)
Γιάννης Φίλιας - Σταύρος Γιαννούλης (Πάρης)
Γιώργος ΠαπαδάκηςΓιώργος Ματθαιακάκης (Κάλχας)
Διονύσης Τσαντίνης (Αγαμέμνονας)
Μιχάλης Αγγελιδάκης (Ορέστης)
Αντώνης Σιγάλας (Μενέλαος)
Στρατής Στιλ - Στέλιος Κέλερης (Αχιλλέας)
Κλέλια Μενελάου (Αφροδίτη)
Λουκάς Θεοδοσόπουλος (Έρωτας)
Παίζουν οι μουσικοί:

Χρύσα Γρένδα (Πιάνο), Περικλής Τιμπλαλέξης (Βιολί), Καίτη Πάντζαρη (Τσέλο), Μαρία Παχνιστή (Φλάουτο)
Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές
12 ευρώ εισιτήριο εισόδου σάλας
10 ευρώ εισιτήριο εξώστη
Ελάχιστη υποχρεωτική κατανάλωση
8 ευρώ με μπύρα |ή κρασί
10 ευρώ ποτό (2ο ποτό 8 ευρώ)
Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 35 ευρώ
Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 70 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων

www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315 600
www.gialino.gr

Η «Νίκη» του Χρήστου Α. Χωμενίδη σε σκηνοθεσία ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»



ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΧΩΜΕΝΙΔΗ
ΝΙΚΗ
σε σκηνοθεσία ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ
Η «Νίκη» του Χρήστου Α. Χωμενίδη, αφού διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες και τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, ανεβαίνει τον Φεβρουάριο στον «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε θεατρική διασκευή Σταμάτη Φασουλή - Γιώργου Λύρα και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

«Νίκη»… Ένα έργο που ζωντανεύει αριστοτεχνικά τα πάθη, τις εξάρσεις και τα τραύματα της Ελλάδας του τελευταίου αιώνα από την Μικρασιατική καταστροφή μέχρι το 2008. Ο Σταμάτης Φασουλής δίνει σάρκα και οστά στους ήρωες του Χωμενίδη και παραθέτει μοναδικές εικόνες της Ελλάδας που σημάδεψαν το μέλλον της. Επί σκηνής θα ζωντανέψουν όλα όσα ζήσαμε, ακούσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, δακρύσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Όχι, η ζωή της Νίκης δεν ήταν παραμύθι. Δεν μεγάλωσε όπως τα κορίτσια της ηλικίας της, με παιχνίδια, φλερτ και συνοικέσια. Κουβαλούσε εκ γενετής ένα φορτίο τόσο βαρύ ώστε κινδύνεψε να τη συντρίψει. Πήρε ωστόσο τη ζωή στα χέρια της. Επαναστάτησε κόντρα στην “επανάσταση” για τον έρωτα. Ο συγγραφέας πλέκει πραγματικότητα και μυθοπλασία και δίνει στην ηρωίδα φωνή για να μας πει την ιστορία της σε πρώτο πρόσωπο.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Θεατρική διασκευή: Σταμάτης Φασουλής – Γιώργος Λύρας
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Λύρας

Διανομή
Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γωγώ Μπρέμπου Ευαγγελία Μουμούρη, Σοφία Φαραζή, Μάξιμος Μουμούρης, Αλέξανδρος Καλπακίδης.
Στο ρόλο της γιαγιάς Σεβαστής η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Νεκταρία Γιαννουδάκη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρης Δεγαΐτης, Γιώργος Δεπάστας, Λήδα Καπνά, Αυγουστίνος Κούμουλος, Κίμων Κουρής, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Δανάη Μπάρκα, Πάνος Μπόρας, Φοίβος Ριμένας, Αχιλλέας Σκεύης, Κώστας Φαλελάκης, Βάσια Χρήστου

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη "Σφίγγα" μαζί του η Επιστήμη Καμπούρογλου


Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη "Σφίγγα"

Παρασκευή 13 και 20 Ιανουαρίου

Μαζί του η Επιστήμη Καμπούρογλου

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μετά την αλλαγή του χρόνου ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Παρασκευές 13 και 20 Ιανουαρίου και υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο, με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του, ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ερμηνείες του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές και αναζητήσεις του.

Μαζί του η ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια Επιστήμη Καμπούρογλου


Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος είναι εδώ και… «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε, ονόματα και βλέμματα και δρόμους...»

 Να γνωρίσουμε στο κοινό και την Επιστήμη Καμπούρογλου 

Γεννήθηκα στις 11 Αυγούστου 1988 και μεγάλωσα στον Βόλο. 
Από μαθήτρια του δημοτικού είχα συμμετοχή σε αρκετές σχολικές εκδηλώσεις το πρώτο τραγούδι που τραγούδησα σε σχολική εκδήλωση ήταν στο δημοτικό ένα τραγούδι που είχα γράψει η ίδια, γράφω στίχους από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και σήμερα.
 Η μουσική εκπαίδευση επεκτείνεται με μαθήματα κλασσικής κιθάρας και φωνητικής (σύγχρονο, κλασσικό, βυζαντινή) .
 Το 2006 ξεκίνησα εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές του Βόλου μέχρι το 2014.
 Το 2014 κατέβηκα Αθήνα όπου έκανα εμφανίσεις δίπλα στη Χαρούλα Λαμπράκη  και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο  έκανα μια guest εμφάνιση στη μουσική σκηνή
Χαμάμ καθώς και κάποιες ακόμη εμφανίσεις μαζί του.




Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfiggamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
“Νέα τραγούδια, ίδια μαγεία…”
Από Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του.
Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του.
Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Κοινό και καλλιτέχνης,  μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν.


Από Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σωκράτης στον αγαπημένο του χώρο, θα τραγουδάει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τα τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα και υπογραφή.
Στο αγαπημένο του στέκι, ο Σωκράτης θα μας συστήσει και μερικά από τα καινούργια του τραγούδια, από ένα επερχόμενο δίσκο, με τίτλο “Κάτοπτρα”,  βγαλμένο από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.
Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα @ τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης @ τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου @ κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης @ νέυ
Φώτης Σιώτας @ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης @ λαούτο, μπουζούκι
Βαγγέλης Λάππας & Πάνος Ηλιόπουλος @ ηχοληψία
Μανόλης Μπράτσης @ φωτισμοί
Δημήτρης Κατέβας @ τεχνικός σκηνής

Οι πόρτες ανοίγουν στις : 22:00
Γενική Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος  Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Παράταση: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου για 5 ακόμα Σάββατα στη Σφίγγα


ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & Boğaz Musique
 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ:
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
 
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique  παρατείνουν για 5 ακόμη παραστάσεις τις εμφανίσεις τους στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και μας προσκαλούν να περάσουμε μαζί τα βράδια του Σαββάτου έως τις 11 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας!
Με μία δυναμική, παθιασμένη παράσταση, που έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique θα συνεχίσουν για 5 μόνο Σάββατα να στήνουν στη σκηνή της Σφίγγας μια συναρπαστική μουσική γιορτή, γεμάτη από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

 Τραγούδια παρουσιασμένα με αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο και καθηλωτικές ερμηνείες, τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια από το νέο album της Ελένης και των boğaz που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, όλα βρίσκουν το χώρο τους στη μυστηριώδη Σφίγγα που μας έρχεται από τα παλιά...

 
Μία ζεστή, οικεία μουσική σκηνή που έχει ήδη γίνει το στέκι όσων αγαπούν το ελληνικό τραγούδι που μας συγκίνησε και μας καθόρισε.
 
Μαζί τους ο Γιοβάν! Η κούκλα - ρεμπέτης από την ομάδα κουκλοθεάτρου Bufos που με την εμφάνισή του καταφέρνει να συγκινήσει αλλά και να μοιράσει γέλιο στους θαμώνες της Σφίγγας.
 
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στήνουν το δικό τους post πάλκο φέτος στο κέντρο της πόλης και σας προσκαλούν σε μία συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία!
 
Boğaz Musique:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μπαγλαμά
Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
Αποστόλης Τσαρδάκας - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά
Χάρης Κελλάρης - μπάσο
Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής - κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος - ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ:
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Κάθε Σάββατο έως και τις 11 Φεβρουαρίου
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30