Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μαρινέλλα ,Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία τον Δεκέμβριο μαζί σε μουσική σκηνή της Αθήνας

Τον Δεκέμβριο έρχονται στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας Μαρινέλλα ,Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία 
Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες μετά το καλοκαιρινό συναυλικά τους ταξίδι  θα παρουσιάσουν στο Αθηναϊκό κοινό  ένα μοναδικό πρόγραμμα από την σκηνή μεγάλου μουσικού χώρου στην Ιερά Οδό

Mueran Humanos live in Athens // Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017






Mueran Humanos (AR)
w/ Hydroessa (GR)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Death Disco | 21.00

Το ψυχεδελικό post punk ντουέτο Mueran Humanos από την Αργεντινή, μετά την εμφάνισή του στο Winter Plisskën, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα headline show.

Τα krautrock και industrial στοιχεία, άρρηκτα συνδεδεμένα με τη γερμανική μουσική κουλτούρα, παντρεύονται με το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και στίχους που θυμίζουν επαναστατικά συνθήματα – οι Mueran Humanos μάς προσκαλούν σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι.

Mueran Humanos (AR)

Alexandra Gravas «Άφησε το φως σου να λάμψει» μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών



Το Naji Cherfan Foundation

παρουσιάζει την Alexandra Gravas

στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

«Άφησε το φως σου να λάμψει»

20 Νοεμβρίου

Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος (20.30)

Μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά, με καθαρά φιλανθρωπικό στόχο, παρουσιάζει το Ίδρυμα Naji Cherfan (Naji Cherfan Foundation - NCF) στις 20 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος. Στο κοντσέρτο, που έχει τίτλο «Άφησε το φως σου να λάμψει» τραγουδά η διεθνής ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, η οποία θέτει τη φωνή και την ερμηνεία της στην υπηρεσία των παιδιών.

Τα έσοδα της μοναδικής αυτής βραδιάς θα διατεθούν στην Εταιρία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - ΕΛΙΖΑ και στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ».