Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

O Χρήστος Χολίδης στη Σκόπελο για τα γυρίσματα του νέου του videoclip


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ TEASER ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΛΙΔΗ

Πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στη Σκόπελο για τα γυρίσματα του videoclip
του νέου του single  «Μη μου ζητάς».
 
Ένα κλιπ με πολύ καλοκαιρινή διάθεση, ξενοιασιά, χαμόγελα, όμορφες στιγμές,
που σκηνοθέτησε ο μόνιμος συνεργάτης του Χρήστου, Άλεξ Κωνσταντινίδης.
 
Στο teaser και στις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μία πρώτη «γεύση» από το videoclip που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.
 
 

Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!


Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ

ΣΕ ΜΙΑ SOLD OUT ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΓΙΟΡΤΗ

ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


«Στα ίδια μέρη ήθελα να συναντηθούμε και παλιά τραγούδια να θυμηθούμε»...

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ανέβηκε στη σκηνή του Βεάκειου Θεάτρου Πειραιά, σε μια sold out συναυλία την Τρίτη το βράδυ και παρέα με τους αγαπημένους φίλους του καλλιτέχνες και ένα ρεπερτόριο με καλά λαϊκά τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο, χαρίζοντας στους παραπάνω από 2.000 θεατές του, μια νύχτα μοναδική.



Και δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς…. Γιατί ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, έφτιαξε μια συναυλία – γιορτή, με γνήσια και αυθεντικά υλικά και την χάρισε απλόχερα στο κοινό του.

Η Ελένη Βιτάλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Βασίλης Σκουλάς ήταν εκεί, μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, για να τιμήσουν τον ερμηνευτή με την επιτυχημένη και στερεή μουσική διαδρομή αλλά και τον γνήσιο και σεμνό φίλο τους.

Για να ερμηνεύουν με τις εξαιρετικές τους φωνές και το δικό τους ύφος, προσωπικές επιτυχίες αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών – Θεοδωράκης, Μπιθικώτσης, Κουγιουμτζής, Καλδάρας, Βίρβος …

Την συναυλία άνοιξε ο Γεράσιμος που θέλοντας να τιμήσει τον Πειραιά και την Καστέλα, τραγούδησε σχεδόν α ακαπέλα το τραγούδι Στου Προφήτη Ηλία τα σοκάκια”… Οι θεατές δεν άργησαν να ανταποκριθούν και το Βεάκειο πλημμύρισε από φωνές που σιγοτραγουδούσαν μαζί του μεγάλες επιτυχίες όπως ο “Γκρεμός” και το “Φεγγάρι μάγια μουκανες”…. 


Ήταν η αρχή μιας πραγματικής γιορτής όπου όλοι οι φίλοι του Γεράσιμου Ανδρεάτου, ο ένας μετά τον άλλο, αφιέρωναν τραγούδια και μοιραζαν καλές κουβέντες για τον Γεράσιμο. Αληθινά από καρδιάς λόγια.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, ανέβηκε πρώτη. Δωρική παρουσία, τραγούδησε μαζί με τον Ανδρεάτο δύο από τα ωραιότερα τραγούδια της: “Διόδια” και “Μέλισσες”.


Η Ελένη Βιτάλη γενναιόδωρη μιλησε με τα καλύτερα λόγια για το ήθος του φίλου της και ανήγγειλε με ενθουσιασμό την επικείμενη χειμωνιάτικη συνεργασία τους. 


Η Μελίνα Κανά ευαίσθητη καθώς το θαλασσινό αεράκι φυσούσε πάνω από τη σκηνή του Βεάκειου, πήρε διπλα της τον Γεράσιμο για να τραγουδήσουν το “Αερικό” και να μαγέψουν, ακριβή μας Πίτσα, η κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου τραγούδησε τις επιτυχίες της “Ερωτα μου αγιάτρευτε” και το “Αγριολούλουδο”.

Κι αν το παιχνίδι του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τις κυρίες της βραδιάς περιείχε την υπόκλιση, με τους κυρίους δεν ήταν το ίδιο. Με τον Παντελή Θαλασσινό, καλό του φίλο έπαιξαν με τα τραγούδια σαν μικρά παιδιά, με τον Βαγγέλη Κορακάκη στενό του συνεργάτη σε τραγούδια που έγιναν επιτυχίες - “Ο κουρασμένος δρόμο μου”, “Το Πρώτο φθινόπωρο”, “Στη σκέψη της τρελής” αστειευτήκαν κι απόλαυσαν, τον κόσμο να τους ακολουθεί με τις φωνές του, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου συναντήθηκαν στο πιάνο για να μας εκμυστηρευτούν ότι “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια”, καθώς και για πρώτη φορά ερμήνευσε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του συνθέτη αφιερωμένο στον Δημήτρη Μητροπάνο. Τέλος με τον δεξιοτέχνη Βασίλη Σκουλά, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έδειξε τις δυνατότητες του να τραγουδήσει ακόμη και τραγούδια της παράδοσης όπως “Άσπρο μαντήλι ανέμιζε”.


Την βραδιά έκλεισε ο ίδιος, διασκεδάζοντας τον κόσμο με γνωστά λαϊκά τραγούδια κρατώντας για το τέλος “Το μινόρε της αυγής”. Το κοινό αποζημίωσε τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τους φίλους, μ’ ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ζητώντας του αυτή η συναυλία – γιορτή να επαναληφθεί.

ΟΙ ΙΜΑΜ ΒΑΙLDI ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΟΙ ΙΜΑΜ ΒΑΙLDI ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, στο Θέατρο Πέτρας, η θερινή περιο
δεία των Imam Baildi, καθώς η συναυλία τους εξελίχθηκε για άλλη μία φορά σε ένα ξέφρενο πάρτι.
Tη βραδιά  άνοιξε ο ταλαντούχος Δημήτρης Σαμόλης, ενώ στις  22.00 ακριβώς στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας ανέβηκαν οι Imam Baildi, χαρίζοντάς μας μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Υπό το πάντρεμα μουσικών ήχων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο,  τα μέλη του συγκροτήματος μετέδωσαν στον κόσμο τη μοναδική ενέργειά και τον ενθουσιασμό που τους χαρακτηρίζει , κάνοντας το κατάμεστο Θέατρο Πέτρας να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς.
Κοινό και καλλιτέχνες έγιναν ένα, με τους φανατικούς της αρένας αρχικά, αλλά και τους καθήμενους στη συνέχεια, να γίνονται μια παρέα, που χόρευε αδιάκοπα από την έναρξη έως τη λήξη της συναυλίας.
Με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, οι Imam Baildi παρουσίασαν τραγούδια περασμένων δεκαετιών, σε  πειραγμένες εκτελέσεις, αγαπημένες επιτυχίες όπως οι «Χωριό μου χωριουδάκι μου», «Ακρογιαλιές Δειλινά», «Πασατέμπος», «Χάρτινα», «Τα παιδιά της γειτονιάς σου», «Δε θέλω πια», «Πόσο Λυπάμαι»,  αλλά και το «Σημείωμα», το πρώτο τραγούδι στο οποίο υπογράφουν οι ίδιοι τους στίχους και τη μουσική.

Και βέβαια δεν έλειψε από το πρόγραμμα τους η παρουσίαση του alter ego της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, της Σούλης Ανατολή, η οποία ξεσήκωσε το πλήθος με παλιά λαϊκά τραγούδια, όπως το «Μπορεί», που περιέχεται στο ομότιτλο προσωπικό της album, καθώς και με ένα από τα πρωτότυπα κομμάτια, τη «Μαχαιριά» , την οποία τραγούδησε μαζί της το κοινό.

Ο Ορέστης και ο Λύσανδρος Φαληρέας, η Ρένα Μόρφη, ο MC Yinka, ο Αλέξης Αραπατσάκος, ο Γιάννης Δίσκος, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης κι ο εκλεκτός τους καλεσμένος Carlos Menendez,για άλλη μία φορά   κατέθεσαν ένα κομμάτι της ψυχής τους στη σκηνή, και για αυτό κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν και να μας ταξιδέψουν.

Με καρτούν από την Γαλλία

Alex & The Fat Penguins

"The anatomy of my soul"


Η UP2U Records παρουσιάζει το νέο τραγούδι από τη Γαλλία των "Alex & The fat Penguins" με τίτλο "The anatomy of my soul".
Το κομμάτι κινείται σε ποπ-ποκ ρυθμούς και ηχογραφήθηκε στο μικρό στούντιο του συγκροτήματος στο Παρίσι. Το βίντεο είναι ένα καρτούν που δημιουργήθηκε από μια ταλαντούχα ομάδα στη Ρουμανία και η ιδέα γεννήθηκε όταν κάποια στιγμή, τα μέλη του συγκροτήματος είδαν στη τηλεόραση σε καρτούν την τραγουδίστρια Nicole Scherzinger.

Η ομάδα παραγωγής πήγε το κλιπ λίγο παραπέρα σ’ ένα άλλο επίπεδο, του έδωσε μια αίσθηση και μία ενέργεια και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε.
Το κομμάτι μιλάει για την φαντασία του κάθε άνδρα όπου μέσα σε αυτή υπάρχει "η κοπέλα"  που παραμόρφωσε τη βαρύτητα της γης ανοίγοντας το δρόμο για άλλους γαλαξίες, για μία κοπέλα που σου ανατρέπει τα θέλω και τα πρέπει  της καθημερινότητας σου. « Η ανατομία της ψυχής μου μιλάει ακριβώς γι 'αυτό το κορίτσι.

Το κομμάτι κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την UP2U Records και την SPICY.

Στη Χαλκίδα 10/7 Γιώργος Σαμπάνης Demy

Τα πάρτι απο άλλο πλανήτη συνεχίζονται και ακόμα ενα ΣΟΚ FM DALUZ SUNDAY έρχεται να μας ξεσηκώσει μουσικά με τον αγαπημένο μας Γιώργο Σαμπάνη και την γλυκιά Demy!
Κυριακή 10 Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, έχουμε ραντεβού με την πιο ΣΟΚαριστική διασκέδαση σε ακόμα ένα μοναδικό πάρτι αποκλειστικά για τους καλύτερους ακροατές της Χαλκίδας!
Γιώργος Σαμπάνης και Demy θα είναι μαζί μας, με όλες τις επιτυχίες τους, που έχουμε αγαπήσει!
It’s all about you ! The Fans ! The Music !

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ 11/7 στη ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ



Η kazandb παρουσιάζει την



ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

Μαζί της ο: Σωτήρης Μπαλλάς

Φιλική συμμετοχή: Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Γιάννης Μήτσης,

Σύνολο Τρίχορδων Μπουζουκιών (ΜΕΤ)



ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ




Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Σεμνή αλλά ουσιαστικά παρούσα, ανιχνεύει με τον δικό της τρόπο και μελετά αθόρυβα κάθε μουσικό ρεύμα, σύγχρονο ή κλασσικό, δίνοντας τον δικό της τόνο σε κάθε ερμηνεία της.


Σε κάθε συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία  συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από  που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.



Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που με τις ερμηνείες του καταφέρνει να πείσει οτι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Νίκος Παπαναστασίου: Διεύθυνση ορχήστρας, Πιάνο, ακορντεόν, 

Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: κιθάρα,

Γιώργος Καραµφίλλης: µπουζούκι, 

∆ιονύσης Μακρής: κοντραµπάσο, 

Θωµάς Κωστούλας: τύµπανα, 

Γιάννης Οικονοµίδης: τροµπέτα, φλικόρνο.

Επίσης τιμητική συμμετοχή απο το Σύνολο Τρίχορδων Μπουζουκιών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Παίζουν οι φοιτητές: Θέμης Παπαμηνάς, Άγγελος Τσιαλμίδης και Χρήστος Τυρπάνης. Υπεύθυνοι διδάσκοντες: Λευτέρης Τσικουρίδης & Γιώργος Καραμφίλλης

INFO





 

INFO
Μονή Λαζαριστών

Κολοκοτρωνη 21, Σταυρουπολη

Ώρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλ πληροφοριών: 2310510081

Προπώληση,ανέργων: 10

Ταμείο: 12€, Φοιτητικο: 6€

Σημεία Προπώλησης: Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Εκδοτήρια Μονης Λαζαριστων

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Viva:

Public, Seven Spot , Media Markt, Reload

Μια ζήλεια πολλών εκατομμυρίων ...

STAN  
Kαι Ζηλεύω Που Σ'έχει 
  #Νο1 στο #IfpiGRChart
Σχεδόν 4 εκ Προβολές σε λιγότερο από 2 μήνες

Ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του,
STAN,  για άλλη μια φορά,
κατάφερε με το καινούργιο του τραγούδι, σε λιγότερο από 2 μήνες από την ημέρα κυκλοφορίας του,
να πλησιάσει τις 4 εκ. Προβολές στο YouΤube και
για 10 συνεχόμενες ημέρες να βρίσκεται
στο #Νο1 του επίσημου Ελληνικού Ifpi Chart 
του Media Inspector.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη
σε όλα τα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου


Και Ζηλεύω Που Σ΄έχει...
O STAN πιο ανανεωμένος από ποτέ με το πρώτο του single
υπό τη νέα του δισκογραφική στέγη 
Panik Records & την ICON MUSIC Records
το οποίο αποτελεί το hit του καλοκαιριού!
 
  
Μετά τις τελευταίες του επιτυχίες,
“Όταν Αγαπάς”, “Με Στεναχωρεί”, “Δε Σου Ανήκω” και “Παράξενο Παιδί” που κατάφεραν να αγγίξουν την κορυφή των ραδιοφωνικών Charts,
o δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός επέστρεψε δριμύτερος και μας ταξιδεύει και μας ξεσηκώνει με την μουσική του.

Με λιγότερο από 2 μήνες κυκλοφορίας το νέο κομμάτι του
με τίτλο Και Ζηλεύω Που Σ'έχει, έχει αγαπηθεί. 

 
Και Ζηλεύω Που Σ'έχει....
Η επιτυχία του καλοκαιριού είναι εδώ,
με τη στιχουργική υπογραφή του STAN, μουσική των Πάνου Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη, Μάνου Δεδεβέση, Σίμου Κίναλη & STAN, και παραγωγή της ICON MUSIC.
 
 
                               Κυκλοφορεί από την 
                 PANIK RECORDS & ICON MUSIC.

Η Panik Entertainment Group γιόρτασε τα 5 πλέον επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας


PANIK
ENTERTAINMENT

GROUP
5 YEARS CELEBRATION
 


Η Panik Entertainment Group γιόρτασε τα 5 πλέον επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας και το γιόρτασε και φέτος μαζί με όλους τους αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και καλλιτέχνες!

Η Panik Entertainment Group διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό party στο Private House του Island με εκλεκτούς καλεσμένους που διασκέδασαν γιορτάζοντας τα 5 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας της εταιρείας στο χώρο!

Oι δημιουργοί του Panik Entertainment Group, Πάρις Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος έκοψαν την επετειακή "PANIK" τούρτα και το πάρτυ απογειώθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

H οικογένεια του Panik Entertainment Group, σας ευχαριστεί από καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξη!!!

Ο επομένος χρόνος PANIK θα είναι γεμάτος από νέα δυνατά hits των καλλιτεχνών που αγαπήσατε, νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έρχονται να σας ξεσηκώσουν, event που θα μείνουν αξέχαστα και πολλές νέες ξεχωριστές εμπειρίες που θα ζήσουμε μαζί!

The PANIK World is spreading!

Ευχαριστούμε πολύ τη Viva Wallet, τη Elit by Stoli, το Chillbox, την HP και την Art Of Sound για την εξαιρετική συνεργασία στην υλοποίηση του Amazing Panik Party!








www.panikrecords.gr http://twitter.com/PanikRecords https://www.facebook.com/panikrecords http://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube http://www.dailymotion.com/PanikRecords