Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟ "ΕΛΑ ΜΟΥ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΟΥ"

 
Κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε το νέο του δίσκο «Έλα μου, χαμογέλα μου», που αποτελείται από 12 ολοκαίνουργια τραγούδια.
 Ο ίδιος δήλωσε  «ήταν ανάγκη της ψυχής μου, τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει να τον αγκαλιάσουν και να τον αγαπήσουν» και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του.
 
 
Ο Γιάννης Πάριος με τον καινούργιο του δίσκο μας ταξιδεύει  … όχι μόνο στην Πάρο, όπως λέει το πρώτο single του δίσκου «Εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο» αλλά και στην αγάπη, τον έρωτα, τη χαρά, τη λύπη, την αγωνία, την προσμονή.  12 τραγούδια γεμάτα φως, εικόνες, χαμόγελα, συναισθήματα, δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Τραγούδια που εκφράζουν τον καθένα μας και «ανακαλούν» μνήμες.
 
Τα τραγούδια του δίσκου «Έλα μου, χαμογέλα μου» υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Γιάννης Πάριος, εκτός από ένα, το «Απόψε σε θυμήθηκα» , τη σύνθεση του οποίου έχει κάνει μαζί  με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Στο δίσκο υπάρχει και ένα υπέροχο ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και μία μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.
 
Με την  παρουσία τους τον τίμησαν φίλοι και συνεργάτες του, δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Ηλίας Μαροσούλης και άλλοι.

Κωστής Μαραβέγιας Live “ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ” στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Κωστής Μαραβέγιας Live
“ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ”
Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος!

Μας προσκαλεί όλους σε μία μεγάλη συναυλία στον «Κήπο του Μεγάρου», την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Έχοντας στο ενεργητικό του, μια σειρά από τρία sold out τριήμερα στον Κήπο τις προηγούμενες χρονιές, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Την Παρασκευή λοιπόν στις 24 Ιουνίου, ελάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI

Προπώληση εισιτηρίων: 12€
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 14€

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

ΙΜΑΜ BAILDI ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΑΝΑ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

ΙΜΑΜ BAILDI
 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΞΑΝΑ

 

ΤΡΙΤΗ  5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ


Θυμάσαι όταν ήσουν στο σχολείο, έφτανε Ιούνιος και μετρούσες τις μέρες για να ακούσεις αυτό το κουδούνι που ήταν το τελευταίο της χρονιάς;

 

Αυτό το συναίσθημα, κάπου μεταξύ ενθουσιασμού, ανυπομονησίας και συσσωρευμένης ενέργειας που θες να βγάλεις από μέσα σου είναι που νιώθουν οι Imam Baildi όταν πλησιάζει το καλοκαίρι.

 

Και είναι λογικό, γιατί ξέρουν ότι μπροστά τους έχουν το πιο όμορφο ταξίδι.

 

Ένα ταξίδι στις γεμάτες συγκίνηση συναυλιακές βραδιές του καλοκαιριού, όπου κοινό και καλλιτέχνες γίνονται ένα.

 

Και φέτος έχουν μερικούς ακόμα λόγους να είναι χαρούμενοι:

 

Ένα live album που έγινε ανάρπαστο σε όλη την Ελλάδα και  ανέβηκε απευθείας στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα i-tunes. Την πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής περιοδεία σε 20 πόλεις της Ευρώπης, και τις soldout  αθηναϊκές βραδιές στο Passport Κεραμεικός. Και την κυκλοφορία του πρώτου solo album της τραγουδίστριάς τους, Ρένας Μόρφη, με τον τίτλο Σούλη Ανατολή, σε παραγωγή Imam Baildi.

 

Καλοκαίρι ξανά, λοιπόν για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους φέτος ξεκινάει με μια  μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 5 Ιουλίου στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Πέτρας.

 

Όπως πάντα, με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, τα κομμάτια που αγαπάει ο κόσμος, και, φυσικά, καινούριες ιδέες και εκπλήξεις, που δεν παραλείπουν ποτέ να εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

 

 

Opening act : ο Δημήτρης Σαμόλης

 

 

video Τα παιδια της γειτονιάς σου : https://www.youtube.com/watch?v=t1YHOTHO1Ow

 

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση μεχρι 13 Ιουνίου, 12€ προπώληση μέχρι την ημέρα της συναυλίας, 14€ στο ταμείο του θεάτρου το βράδυ της συναυλίας.


 

 

 

Σημεία προπώλησης :

Viva_11876_Public_SevenSpots_Reload_MediaMarkt_Evripidis



ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κ. Βάρναλη 76 -78

132 31 Πετρούπολη

τηλ. 213 20 24 400 (πρωινές ώρες)

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

25ης Μαρτίου 168

132 31 Πετρούπολη

τηλ. 210 50 12 391 (απογευματινές ώρες)

 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

Στο ταμείο του θεάτρου κατά την ημερομηνία της συναυλίας

 

ΕΥΑ ΛΟΥΚΑΤΟΥ - ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥΣΑΝΗ 2/6 στο Μπαράκι της Διδότου

ΕΥΑ ΛΟΥΚΑΤΟΥ - ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥΣΑΝΗ
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ... ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

“Αφού έχω εσένα” είναι ο τίτλος της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αποτέλεσμα μιας ευτυχούς συνάντησης της Εύας Λουκάτου με τη Σωτηρία Σουσάνη και αφορμή να ενωθούν οι δυο τους και επί σκηνής.

Η Εύα, μετά από τρεις προσωπικές δουλειές και αρκετές συμμετοχές στη δισκογραφία ως συνθέτρια, στιχουργός και τραγουδίστρια, συναντήθηκε με τη Σωτηρία και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους της πρώτης δισκογραφικής της δουλειάς. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα από τα τραγούδια, τους στίχους έχει γράψει η Ρεβέκκα Ρούσση.

“Περάσαμε τόσο καλά στην προετοιμασία και στις ηχογραφήσεις” - λένε - “και θέλουμε το ίδιο να κάνουμε μαζί και στη σκηνή. Να τραγουδήσουμε, να χαρούμε και να επικοινωνήσουμε μέσα από τη μουσική που τόσο πολύ αγαπάμε”.

Συνεχίζουν λοιπόν τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε ένα πρόγραμμα με αρκετές διασκευές σε γνωστά σε όλους μας ακούσματα, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Εύας και δείγμα της δουλειάς που έρχεται….!
Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι, δύο εξαίρετοι μουσικοί, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο και ο Στέλιος Φραγκούς στο πιάνο.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή στο Μπαράκι της Διδότου και λένε στον καθένα μας ξεχωριστά…. “Αφού έχω εσένα να σου τραγουδώ”!!!

Το Μπαράκι της Διδότου
Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3642 990
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

ΝΑΣΙΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ «ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ» digital EP

ΝΑΣΙΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

 «ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ»  digital EP
 
 Η Νάσια Κονιτοπούλου, κόρη του Γιώργου Κονιτόπουλου, του πατριάρχη της παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής, γνωστή σε όλους μας από τις εξαιρετικές ερμηνείες της στα παραδοσιακά τραγούδια, έρχεται σήμερα με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια
που  αναδεικνύουν το πολύπλευρο ερμηνευτικό ταλέντο της Νάσιας!!!
«Καλοτάξιδος» και «Ξημερώνει»
σε μουσική Γιάννη Φακίρη και στίχους Χριστίνας Καλαμπούκα.
Προσεγμένες και εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του Νίκου Βερύκοκου, λαούτο από τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, παραδοσιακά όργανα και βιρτουόζοι του είδους, μας ταξιδεύουν στο Αιγαίο και στο καλό τραγούδι.