Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΕΥΑ ΛΟΥΚΑΤΟΥ - ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥΣΑΝΗ 2/6 στο Μπαράκι της Διδότου

ΕΥΑ ΛΟΥΚΑΤΟΥ - ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥΣΑΝΗ
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ... ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

“Αφού έχω εσένα” είναι ο τίτλος της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αποτέλεσμα μιας ευτυχούς συνάντησης της Εύας Λουκάτου με τη Σωτηρία Σουσάνη και αφορμή να ενωθούν οι δυο τους και επί σκηνής.

Η Εύα, μετά από τρεις προσωπικές δουλειές και αρκετές συμμετοχές στη δισκογραφία ως συνθέτρια, στιχουργός και τραγουδίστρια, συναντήθηκε με τη Σωτηρία και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους της πρώτης δισκογραφικής της δουλειάς. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα από τα τραγούδια, τους στίχους έχει γράψει η Ρεβέκκα Ρούσση.

“Περάσαμε τόσο καλά στην προετοιμασία και στις ηχογραφήσεις” - λένε - “και θέλουμε το ίδιο να κάνουμε μαζί και στη σκηνή. Να τραγουδήσουμε, να χαρούμε και να επικοινωνήσουμε μέσα από τη μουσική που τόσο πολύ αγαπάμε”.

Συνεχίζουν λοιπόν τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε ένα πρόγραμμα με αρκετές διασκευές σε γνωστά σε όλους μας ακούσματα, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Εύας και δείγμα της δουλειάς που έρχεται….!
Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι, δύο εξαίρετοι μουσικοί, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο και ο Στέλιος Φραγκούς στο πιάνο.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή στο Μπαράκι της Διδότου και λένε στον καθένα μας ξεχωριστά…. “Αφού έχω εσένα να σου τραγουδώ”!!!

Το Μπαράκι της Διδότου
Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3642 990
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου