Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Το Σαββατιάτικο party του Bolivar Beach Bar.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, με τεράστια επιτυχία, καθώς το κάθε Σαββατιάτικο party του γίνεται talk of the town, επιστρέφει ο αγαπημένος μας superstar dj και παραγωγός Dino MFU στα decks του Bolivar Beach Bar.
Μιξαροντας house με το απαράμιλλο, μοναδικό του στύλ, θα ακούσεις στο dj set του κομμάτια για πρώτη φορά, αλλά και πολλά αγαπημένα classics σε ολοκαίνουρια remix, που αναμφίβολα θα μετατρέψουν την Ακτή του Ήλιου στη Λ.Ποσειδώνος  σε ένα απέραντο dance floor.
 Μαζί του ο Roni Iron.
Dino MFU
Δεν είναι συχνό να συναντά κανείς ανθρώπους που όλο τους το είναι προσδιορίζεται μέσα από τη μουσική. Όταν όμως αυτό συμβεί, ένα άστρο φαίνεται να κινείται, πάντοτε ρυθμικά, από πάνω τους. Σίγουρα έχει συμβάλει ένα μεγάλο κομμάτι στην νυχτερινή διασκέδαση της Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια συνεχίζει πιο ακούραστος από ποτέ με δισκογραφική εταιρία, πολλά live και project παραγωγής. Dino MFU ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς house DJs της χώρας.

http://www.dinomfu.com/
Roni Iron:
O Roni Iron συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους Έλληνες djs/ παραγωγούς με πολλά κομμάτια να βρίσκονται στα charts καθώς και να συμπεριλαμβάνονται σε διάσημες συλλογές όπως “Budha Bar” και “From “Sunset to Sunrise”. Έχει μοιραστεί τα decks με πολλούς international djs και έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους Έλληνες. Έχει διαμορφώσει τον δικό του ιδιαίτερο ήχο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε οδηγήσει στο dance floor.

ARIANA GRANDE "DANGEROUS WOMAN"


H ARIANA GRANDE ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ALBUM ΤΗΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ DANGEROUS WOMAN.



ΤO ALBUM ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ #1 ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ITUNES ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 65 ΧΩΡΕΣ

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ SHOWS: JIMMY KIMMEL LIVE!, GOOD MORNING AMERICA, BILLBOARD MUSIC AWARDS & ΑΛΛΑ

 


 

“Ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2016” People

 

“Η φωνή της σε αφήνει άναυδο- από τις καλύτερες στη σημερινή ποπ”– Entertainment Weekly

 

“Ένα ώριμο πορτραίτο μιας καλλιτέχνιδας που κατέχει μία από τις πιο ισχυρές φωνές της σύγχρονης ποπ μουσικής.”  USA Today

 

Ένα τεράστιο και επικίνδυνο ταλέντο” – Rolling Stone



Το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ της ARIANA GRANDE, Dangerous Woman [Republic Records], κυκλοφορεί!  e HERE.




Μόλις το άλμπουμ κυκλοφόρησε, αμέσως έφτασε στο #1 του iTunes Overall Top Albums Chart και του Top Pop Albums Chart όπου και παρέμεινε. Επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του, το άλμπουμ είναι στην κορυφή του iTunes σε περισσότερες από 65 χώρες. Το singleDangerous Woman” μπήκε με την κυκλοφορία του στο Top 10 του Billboard Hot 100, χαρίζοντας στην Grande τη διάκριση να γίνει η πρώτη καλλιτέχνιδα που μπαίνει στο chart με τo κύριο single των τριών πρώτων άλμπουμ της.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η πολλές φορές υποψήφια για GRAMMY® σταρ αποκάλυπτε κομμάτια του άλμπουμ της μέσω της Apple Music, ενώ παράλληλα έδωσε αποκλειστικό first-look υλικό από το βίντεο του Let Me Love You [feat. Lil Wayne].

 

To Vevo κυκλοφόρησε αποκλειστικά βίντεο από την performance- έκπληξη στο Angel Orensanz Center, στη Νέα Υόρκη με τραγούδια όπως τα Dangerous Woman, Be Alright,” “Let Me Love You,” “Everyday,” “Leave Me Lonely,” “Side to Side,” καθώς κι ένα αποκλειστικό Behind the Scenes βίντεο. Στο τέλος θα βρείτε τα links.



Μετά την εμφάνισή της ως host και performer στο Saturday Night Live και στα 2016 MTV Movie Awards, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, and the Radio Disney Music Awards, η Ariana Grande έκανε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση στο the Outdoor Stage του Jimmy Kimmel LIVE!

 

Επίσης εμφανίστηκε στο “Summer Concert Series” του Good Morning America. Την Κυριακή ερμήνευσε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το Into Youαπό το Dangerous Woman, ενώ την Τρίτη το τραγούδησε ξανά στο φινάλε του The Voice.

 

Πρόσφατα το περιοδικό TIME τη κατέταξε ανάμεσα στους «Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή». Τραγούδησε και μίλησε στο New York Gala όπου συγκεντρώθηκαν και γιόρτασαν όσοι είχαν την τιμή να μπουν στη λίστα. Η Ariana επίσης φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Billboard Magazine.

"Double visage à l'extrême" με την Pavlina Styl στο Faust

"Double visage à l'extrême" με την Pavlina Styl στο Faust
την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016
Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουιντέτο της, επιστρέφουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου, για μια βραδιά στην πιο ατμοσφαιρική σκηνή της πόλης, στο Faust, για να μας παρασύρουν στην μουσική γλώσσα των παθών του έρωτα και της διαφθοράς, με την παράσταση «Double visage à l'extrême».
Μέσα από ακούσματα της Μπέλ Επόκ και του μεσοπολεμικού Βερολίνου, φθάνοντας στο Dark Cabaret του σήμερα, οι θεατές θα ταξιδέψουν με swing-cabaret, tango και valse με jazz στοιχεία και διασκευές μέχρι η ψυχή τους να επιστρέψει ξανά στην φανταστική χώρα της επιθυμίας για να χορέψει μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, C. Porter, J. Kander, Σ. Κραουνάκη κ.α.
Το ανέφικτο του έρωτα, τα άκρα, ο πόνος, η προδοσία, το απαγορευμένο …  μια περιπλάνηση στιγμών και αναμνήσεων που χάραξαν την ψυχή μας, σε μια αισθαντική βραδιά γεμάτη από τα ηχοχρώματα των πλήκτρων,  του σαξοφώνου, της κιθάρας, του κοντραμπάσου, και των ντράμς, με την φωνή της Παυλίνας Στυλιανού.
Συντελεστές :
Παυλίνα Στυλιανού/Pavlina Styl: φωνή
Mάνος Κιτσικόπουλος : πιάνο
Δημήτρης Καραγιάννης: σαξόφωνο
Παναγιώτης Καψαμπέλης : κιθάρα
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Σεραφείμ Τουρίκας: ντραμς

Επιμέλεια παραγωγής : Παυλίνα Στυλιανού

Παράσταση:

"Double visage à l'extrême"
Swing – Cabaret Live

Στο Faust Bar-Theater-Arts
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, 10560 Αθήνα

Ημέρα: Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST - τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr

Είσοδος ελεύθερη