Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Το Σαββατιάτικο party του Bolivar Beach Bar.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, με τεράστια επιτυχία, καθώς το κάθε Σαββατιάτικο party του γίνεται talk of the town, επιστρέφει ο αγαπημένος μας superstar dj και παραγωγός Dino MFU στα decks του Bolivar Beach Bar.
Μιξαροντας house με το απαράμιλλο, μοναδικό του στύλ, θα ακούσεις στο dj set του κομμάτια για πρώτη φορά, αλλά και πολλά αγαπημένα classics σε ολοκαίνουρια remix, που αναμφίβολα θα μετατρέψουν την Ακτή του Ήλιου στη Λ.Ποσειδώνος  σε ένα απέραντο dance floor.
 Μαζί του ο Roni Iron.
Dino MFU
Δεν είναι συχνό να συναντά κανείς ανθρώπους που όλο τους το είναι προσδιορίζεται μέσα από τη μουσική. Όταν όμως αυτό συμβεί, ένα άστρο φαίνεται να κινείται, πάντοτε ρυθμικά, από πάνω τους. Σίγουρα έχει συμβάλει ένα μεγάλο κομμάτι στην νυχτερινή διασκέδαση της Ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια συνεχίζει πιο ακούραστος από ποτέ με δισκογραφική εταιρία, πολλά live και project παραγωγής. Dino MFU ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς house DJs της χώρας.

http://www.dinomfu.com/
Roni Iron:
O Roni Iron συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους Έλληνες djs/ παραγωγούς με πολλά κομμάτια να βρίσκονται στα charts καθώς και να συμπεριλαμβάνονται σε διάσημες συλλογές όπως “Budha Bar” και “From “Sunset to Sunrise”. Έχει μοιραστεί τα decks με πολλούς international djs και έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους Έλληνες. Έχει διαμορφώσει τον δικό του ιδιαίτερο ήχο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε οδηγήσει στο dance floor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου