Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αφιέρωμα στο Γαλλικό και Ιταλικό τραγούδι 26/4 από τον Τέρη Ιερεμία και την Ντόρα Στέρη στο " ΝΑΪΑΔΕΣ DANCING" στη Βούλα .


Μια μοναδική μουσική βραδιά θα παρουσιάσουν στις 26 Απριλίου  ο Τέρης Ιερεμίας και η Ντόρα Στέρη στο " ΝΑΪΑΔΕΣ DANCING" στην πλατεία της Βούλας  αφιερωμένη στο Γαλλικό και Ιταλικό τραγούδι . Το μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των  " CHARMS"  μαζί με την Ντόρα που τραγούδησε στο πλευρό της Μαρινέλλας , του Τόλη Βοσκόπουλου , του Πασχάλη Αρβανιτίδη κ.α ενώ επί έξι χρόνια έδωσε το παρόν της στα μουσικά στέκια του Παρισιού,  θα θυμίσουν τραγούδια της Εντίθ Πιάφ ( συμπληρώνονται εφέτος 50 χρόνια από το θάνατο της ) , Σάρλ Ασναβούρ, Ζιλμπέρ Μπεκό, Ζαζ, Σέρτζιο Εντρίγκο, Αdamo, Εros Ramazzotti,  , Λούτσιο Ντάλλα , Τζιάνι Μοράντι κ.α

Βέβαια από την ξεχωριστή μουσική βραδιά δεν θα λείψουν και λατρεμένα Ελληνικά τραγούδια σημαντικών δημιουργών. Τραγούδια που ερμηνεύουν κάθε Παρασκευή, Σάββατο και τα μεσημέρια της Κυριακής ο Τέρης Ιερεμίας και η Ντόρα Στέρη στον όμορφο αυτό χώρο των νοτίων προαστίων .
Πλατεία Βούλας . Τηλ 2108990197  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου