Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η Δήμητρα Μαστορίδου 27/4 στην Ελάτεια Λοκρίδος


ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ LIVE
Το να λέει μια γυναίκα την ηλικία της είναι σπάνιο!
Το να την τραγουδά ακόμη περισσότερο...Σε αυτό οφείλουμε τη γνωριμία μας με την τραγουδοποιό Δήμητρα Μαστορίδου, όταν το 2007 κυκλοφορεί από τη LYRA το πρώτο cd της με τίτλο «Καινούργιο Σπίτι» και τραγουδά περιχαρής το «Ετών 30» της.
Φέτος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου cd της με τίτλο «Παράλογο Με Θέα» την ξανασυναντάμε και  εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με την ειλικρίνεια και την αμεσότητά της.
Με το τραγούδι  «Κόκκινα Δάκρυα» να παίζεται ήδη από τα ραδιόφωνα και αφού ολοκλήρωσε τις  εμφανίσεις της στις αθηναικές μουσικές σκηνές (Stage 25, Mike’s Irish Bar, Small Cafe, Χυτήριο, Almaz  κ.α.), η τραγουδοποιός ετοιμάζει τις αποσκευές της για το καλοκαίρι...
Παίρνει μαζί της τα...mastoria  -την τριμελή μπάντα της , και κάνει την πρώτη εξόρμησή της στην Ελάτεια, στο café-bar Orfeas!
Το Σάββατο 27 Απριλίου θα μας ταξιδέψει με τραγούδια από τους δύο δίσκους της, αλλά και ελληνικές και ξένες διασκευές, πειραγμένες με αγάπη και σεβασμό.
Εισιτήριο του ταξιδιού είναι η μαγεία της εκρηκτικής σκηνικής παρουσίας της και η δροσερή καλοκαιρινή pop-rock διάθεση...
Η Δήμητρα Μαστορίδου και τα...mastoria της κουρδίζουν τη διάθεσή μας στο ακριβώς της διασκέδασης, της έκπληξης και του κεφιού.
Κόκκινα Δάκρυα
Ετών 30
Άνοιξη θα μπει
Just can't get enough
In a manner of speaking
info
Πότε; Σάββατο, 27 Απριλίου. Ώρα 22:30
Πού; ΟRFEAS café-bar, Ελάτεια Λοκρίδος
Eίσοδος; ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου