Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο Νίκος Βέρτης ξεσήκωσε την Ρόδο



Ο Νίκος Βέρτης ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου για να παρακολουθήσουν την συναυλία του αγαπημένου τους  τραγουδιστή, να τραγουδήσουν και να χορέψουν στους ρυθμούς των μεγάλων του επιτυχιών.
 Το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου μετατράπηκε σε έναν πανέμορφο χώρο με μια τεράστια σκηνή, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες σε ένα φαντασμαγορικό show ευρωπαϊκών προδιαγραφών.


 Ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε για 3 περίπου ώρες χωρίς να κατέβει λεπτό απ' τη σκηνή και όλοι όσοι παραβρέθηκαν για να τον απολαύσουν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με ένα δυνατό, χορταστικό πρόγραμμα ο Νίκος Βέρτης έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό, ξεσήκωσε το κοινό και ανταποδίδοντας κάθε επιθυμία στο φανατικό fun club του που είχε σηκωθεί όρθιο, χόρευε και τραγουδούσε δυνατά καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας! Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από νωρίς το λιμάνι. Τόσο η αρένα όσο και οι ειδικά διαμορφωμένες κερκίδες με τους καναπέδες γέμισαν με κόσμο που δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να τον αποθεώνει και να  χειροκροτεί! Ανάμεσα στο κοινό την συναυλία παρακολούθησαν και αρκετοί επώνυμοιπου βρίσκονταν στη Ρόδο για το Σαββατοκύριακο όπως η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιάννης Αιβάζης με τη Μαρία Κορινθίου, η Τζένη Μπότση, ο Νίκος Βουρλιώτης με τη με τη σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Νικολέττα Ράλλη και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου