Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πάμε σινεμά


Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που μπορείτε να δείτε στους κινηματογράφους   αυτήν την εβδομάδα . 

«Star Trek Into Darkness»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέι Τζέι Έιμπραμς με τους: Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόι Σαλντάνα, Σάιμον Πεγκ, Μπένεντικτ Κούμπερμπατς

Ο Τζιμ Κερκ και το πλήρωμα του Εντερπράιζ αναλαμβάνουν να κυνηγήσουν και να εξοντώσουν έναν επικίνδυνο διαστημικό τρομοκράτη, ο οποίος έχει καταφύγει σε έναν ελεγχόμενο από τους Κλίνγκον πλανήτη. Όταν όμως τον συλλάβουν, θα διαπιστώσουν ότι έχουν εμπλακεί σε μια περίπλοκη, επικίνδυνη για το μέλλον της Γης συνωμοσία.

«The Iceman»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άριελ Βρόμεν με τους: Μάικλ Σάνον, Γουινόνα Ράιντερ, Κρις Έβανς, Ρέι Λιότα, Ντέιβιντ Σουίμερ

Ο Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι είναι ένας τυπικός οικογενειάρχης με διπλή ζωή. Στις σχεδόν τρεις δεκαετίες της δράσης του, δολοφόνησε περισσότερους ως ψυχρός εκτελεστής της μαφίας από 100 ανθρώπους, χωρίς κανείς από το περιβάλλον του να υποψιαστεί το παραμικρό.

«Οι Μεγάλοι 2»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντένις Ντάγκαν με τους: Άνταμ Σάντλερ, Κέβιν Τζέιμς, Κρις Ροκ, Σάλμα Χάγιεκ

Τέσσερις μεσήλικες φίλοι αποδεικνύουν με τα καμώματά τους ότι οι άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ.

«Ο Κανόνας της Σιωπής»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τους: Σάια ΛαΜπέφ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζούλι Κρίστι, Νικ Νόλτε, Σούζαν Σαράντον

Ερευνώντας μια ιστορία της δεκαετίας του ’70 που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ένας νεαρός δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα ενός επιτυχημένου δικηγόρου, ο οποίος είναι καταζητούμενος ως πολιτικός ακτιβιστής. Αυτό θα αναγκάσει τον τελευταίο να τραπεί σε φυγή και να προσπαθήσει να καθαρίσει μια και καλή το όνομά του.

«Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρασίντ Μπουσαρέμπ με τους: Σιένα Μίλερ, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ροσντί Ζεμ

Η Μέριλιν, μια εργάτρια που λατρεύει το χορό της κοιλιάς, βρίσκει τον άνεργο άντρα της να την απατά με μια άλλη γυναίκα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η Μόνα, μια μετανάστρια από την Αφρική, αντιμετωπίζει τη φρικτή καταπίεση της πεθεράς της χωρίς καμία συμπαράσταση από τον αμέτοχο σύζυγό της. Για να γλιτώσει τις κατηγορίες για ένα φόνο που ουδέποτε διέπραξε, αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι της. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι από το Σικάγο προς τη Σάντα Φε γεμάτο παγίδες και δυσάρεστες εκπλήξεις που θα τις φέρουν πιο κοντά.

«Γεννημένοι Ξανά»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Σέρτζιο Καστελίτο με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Έμιλ Χιρς, Άντναν Χάσκοβιτς

Η παθιασμένη σχέση της Ιταλίδας Τζέμα και του Αμερικανού Ντιέγκο θα δοκιμαστεί από ένα αξεπέραστο πρόβλημα στειρότητας. Η εμμονή του ζευγαριού να αποκτήσει παιδί θα το οδηγήσει στο Σεράγεβο, όπου οι δυο τους θα αναζητήσουν μια παρένθετη μητέρα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, όμως, θα ανάψει η σπίθα του πολέμου σε ολόκληρη τη Βοσνία, με την πόλη να πολιορκείται από τις σερβικές δυνάμεις.


«Ένα Πιστόλι σε Κάθε Χέρι»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Κεσκ Γκάι με τους: Χαβιέ Καμάρα, Εντουάρντο Νοριέγκα, Ρικάρντο Νταρίν

Οι πρωταγωνιστές έξι σπονδυλωτών ιστοριών που ξεδιπλώνονται σε διάφορα σημεία της Βαρκελώνης φανερώνουν με γλυκόπικρη διάθεση τις κρυφές πληγές του σύγχρονου σαραντάρη όπως η ανεργία, η ανασφάλεια για το αύριο, η σεξουαλική ανικανότητα, η ενδοοικογενειακή βία και φυσικά η φιλία.

«Η Άρπα της Βιρμανίας»

Γιαπωνέζικη ταινία, σκηνοθεσία Κον Ιτσικάβα με τους: Ρεντάρο Μικούνι, Σόχι Γιασούι, Τάνιγε Κιταμπαγιάσι

Στη Βιρμανία του 1945 και ενώ η Ιαπωνία παραδίδεται στους Συμμάχους, ένας πληγωμένος στρατιώτης αρνείται να γυρίσει στη μονάδα του και περιφέρεται θάβοντας τους νεκρούς συμπολεμιστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου