Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η ταινία Recycling Medea (Ανακυκλώνοντας τη Μήδεια) στους κινηματογράφους από τις 18 Ιουλίου


Η ταινία του Αστέρη Κούτουλα RecyclingMedea (Ανακυκλώνοντας τη Μήδεια) με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουλίου σε πρώτη προβολή από τη New Star
Μια συγκλονιστική, επίκαιρη ταινία, με την υποβλητική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και την επιβλητική χορογραφία του RenatoZanella. Μια ταινία για τα μνημόνια και την κρίση, αφιερωμένη σε αμήχανους γονείς και σε νέους που προσπαθούν να κατανοήσουν τη σκληρή πραγματικότητα που τους επιφυλάσσει το μέλλον.   
Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στον κινηματογράφο Τριανόν, θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, των συντελεστών της ταινίας αλλά και του διεθνούς φήμης κορυφαίου πιανίστα Στέφανου Κορκολή ο οποίος θα ερμηνεύσει στο πιάνο γνωστές μελωδίες του Μίκη με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ειδικά για αυτή την προβολή η είσοδος θα είναι 5 ευρώ  (ώρα έναρξης: 20.00)

Από την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η ταινία «Ανακυκλώνοντας τη Μήδεια» θα προβάλλεται κανονικά στους κινηματογράφους ΛΑΪΣ - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ιερά Οδός 48 & Μεγ.Αλεξάνδρου 134-136) και ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21 - ΜΕΤΡΟ Βικτώρια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου