Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ενθουσίασε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ χορού και μουσικής.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ “3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ” 

ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 EARTHDANCERS

Farewell Earthdancers...” ακούστηκε από τη φωνή της παρουσιάστριας και οι τίτλοι τέλους έπεσαν στη σκηνή του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers».
Για 5 βραδιές η Αθήνα πλημμύρισε χρώματα και μουσικές από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ που ενώνει τους λαούς  και καταργεί τα σύνορα.  

Περισσότεροι από 400 χορευτές & μουσικοί από 12 χώρες του κόσμου, κατέκλυσαν το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και το Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι σε μια διεθνή γιορτή της παράδοσης.

Οι «Χορευτές του Κόσμου» παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και μουσικές και έκαναν τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Η Ελλάδα, η Ινδονησία, η Γεωργία, το Μεξικό, το Ιράκ, η Ισπανία και πολλές ακόμα χώρες κέρδισαν το εγκάρδιο χειροκρότημα του κοινού που γέμισε ασφυκτικά τα 2 θέατρα, δείχνοντας ότι η ελληνική ψυχή δεν το βάζει κάτω.

Το  διεθνές φεστιβάλ που θέσπισε ο Παναγιώτης Μπιτάκος και στηρίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία, έριξε αυλαία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2014 με ακόμα περισσότερους… ««Χορευτές του Κόσμου»!

 “Ελάτε να ταξιδέψουμε σε διάφορες χώρες του κόσμου…
…με τους χορευτές του κόσμου”

Διοργάνωση – Επιμέλεια:
Α.Μ.Κ.Ε. “Χορευτές του Κόσμου”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου