Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αντύπας " Το ερώτημα είναι "

Ο Αντύπας δηλώνει παρόν στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας με το νέο του τραγούδι " Το ερώτημα είναι" σε μουσική του καλού του φίλου και συνεργάτη  εδώ και πολλά χρόνια Βασίλη Ζουμπούλη και στίχους του Γιώργου Πολίτη .



Ο Αντύπας είναι μια σταθερή αξία στο λαϊκό και ερωτικό μας τραγούδι . Με ιδιαίτερο ηχόχρωμα στην φωνή του που τον κάνει να ξεχωρίζει   έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου που τον ακολουθεί πιστά στις εμφανίσεις του στους μουσικούς χώρους που δίνει το παρόν του  . 

Προερχόμενος από την παλιά καλή σχολή των λαϊκών τραγουδιστών  αφού όσοι των γνωρίζουμε από τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, τον είδαμε να συνυπάρχει  πριν ξεκινήσει την μεγάλη του καλλιτεχική καριέρα  με κορυφαία διαχρονικά ονόματα του Ελληνικού μας πενταγράμμου, κερδίζοντας πολλά που του έδωσαν την ευλογία και τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή παράληλα με τη  μεγάλη προσωπική δισκογραφική του διαδρομή . Ο  Αντύπας λοιπόν είναι παρόν με ένα νέο τραγούδι όπου  μαζί με τις διαχρονικές του επιτυχίες θα χαρίσει το χειμώνα στο κοινό όμορφες στιγμές διασκέδασης από την πίστα του " ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου