Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πρεμιέρα αύριο 15/2 ο Μανώλης Λιδάκης στο "Kyklos Live Stage"


ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ
Συμμετέχει η Σοφία Μάνου
Κάθε Σάββατο από τις 15 Φεβρουαρίου 2014
 
Ο αγαπημένος ερμηνευτής Μανώλης Λιδάκης ξεκινά έναν «Κύκλο» εμφανίσεωνστο Kyklos Live Stage σε μια περιήγηση στη μουσική του διαδρομή με τραγούδια που όλοι λατρέψαμε και τραγουδήσαμε .
Θα μας ταξιδέψει "Ο Γλάρος", "Με τα φτερά του έρωτα", πέρα από την "Χαλκίδα", γιατί "Δεν είσαι πουθενά" . Όλα αυτά "Για να σε συναντήσω", γιατί "Σ’ έχω δε σ’ έχω", "Αρετούσα" .... Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του Λιδάκη, την Κρήτη, όπως το "Πάλι πάλι", "Σαν είχες άλλον στην καρδιά" και το "Άστρα μη μαλώνετε", αλλά και πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Β’ ανάγνωση" .
Θα ακούσουμε ακόμη και καινούργια τραγούδια του, από τον επερχόμενο δίσκο του σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάνη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη , ενώ ήδη μια πρώτη γεύση έχουμε πάρει από το τραγούδι "Αύριο θα είναι αργά" σε στίχους του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη και σε μουσική της Βάσως Αλλαγιάννη.
Στο πλευρό του Μανώλη Λιδάκη στο Kyklos Live Stage, η Σοφία Μάνου, θα μας συγκινήσει ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων δημιουργών, όπως του Σταύρου Κουγιουμτζή, του Απόστολου Καλδάρα, του Μάνου Χατζιδάκη, του Άκη Πάνου, του Χρήστου Θηβαίου, του Μάνου Λοΐζου και άλλων.
Λ.Συγγρού 338 
Τηλ . 210 9570400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου