Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

" Έφυγε" από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς.




Μας χάρισε γέλιο χαρά και τραγούδι και έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο  μέχρι την τελευταία στιγμή με θάρρος και λεβεντιά .

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός  Σάκης Μπουλάς έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Υγεία» σε ηλικία 60 ετών  γεμίζοντας θλίψη  ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Χτυπημένος από τον καρκίνο τον αντιμετώπιζε με όσες δυνάμεις του είχανε απομείνει δίνοντας τον τελευταίο καιρό  το παρόν του στα καλλιτεχνικά δρώμενα από τη σκηνή της « ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» παρέα με τους Διονύση Σαββόπουλο , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και  Γιάννη Ζουγανέλη  παρουσιάζοντας την μουσική παράσταση « Οι  γενναίοι της νύχτας  Γκαγκαντίν».

Ήταν ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που είχε κερδίσει εδώ και χρόνια την μεγάλη  αγάπη του κοινού και των συναδέλφων του.

 Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία 

Σάκη καλό σου ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου