Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Άννα Μπουρμά «Ένα τραγούδι αν σωθεί» στο " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης"

Μετά τα " Pόδα της αυλής " η Άννα Μπουρμά επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με 8 τραγούδια που συνυπάρχουν στη νέα της δουλειά με γενικό τίτλο " Ένα τραγούδι αν σωθεί"  και  θα παρουσιάσει στις 17 Μαρτίου στο " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης".
Η Άννα που ανήκει στη νέα καλλιτεχνική γενιά και στηρίζει το καλό Ελληνικό τραγούδι , από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό. 
Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.
 Η παράσταση  της Άννας θα περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό αφιέρωμα στους στιχουργούς που την εμπιστεύτηκαν όπως η Λίνα Δημοπούλου, η Φωτεινή Λαμπρίδη, ο Θοδωρής Γκόνης, η Βέτα Μπετίνη και ο Σωτήρης Βώπης. Ακόμη αγαπημένα τραγούδια θα ακουστούν με ιδιαίτερο τρόπο ενορχηστρωμένα από τον Τάκη Μπουρμά.
 Η παράσταση θα πλαισιώνεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό αλλά και από τους πιστούς  μουσικούς της που την ακολουθούν σχεδόν από την αρχή αυτού του ταξιδίου.Στο τέλος της παράστασης η καλλιτέχνιδα έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για τους ακροατές της!


 " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης"
  ANNA ΜΠΟΥΡΜΑ
Μουσική παράσταση
«Ένα τραγούδι αν σωθεί»
Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις 21:00




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου