Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Eπίτιμος καλεσμένος της Ρωσικής Πρεσβείας ο Λευτέρης Πανταζής



Ο Λευτέρης Πανταζής στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία

Επίτιμος καλεσμένος στην Εθνική Λυρική Σκηνή
Ως επίτιμος καλεσμένος της Ρωσικής Πρεσβείας βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής πριν από λίγες μέρες στην Εθνική Λυρική Σκηνή.  
Η συναυλία στην οποία παρευρέθηκε ήταν αφιερωμένη στα 186 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σύσφιξης των Ελληνορωσικών διπλωματικών σχέσεων.  



Επιπλέον η συναυλία που διοργάνωσε η κ.Μαρία Σιαφάκα διευθύντρια της εφημερίδας MAIL, είχε και έναν ακόμη σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας που στηρίζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 



Ο Λευτέρης Πανταζής αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση υποσχέθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου κ.Σπύρο Γραμμένο να συμμετάσχει σε επόμενη συναυλία και να βοηθήσει το σκοπό της εθελοντικής αιμοδοσίας δηλώνοντας ότι είναι «μια καθαρή πράξη αγάπης αφού με το αίμα σου χαρίζεις ζωή σε κάποιο συνάνθρωπο σου». 



Από τη συναυλία δεν θα μπορούσε να λείψει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Μιχαλόπουλου που ενθουσίασε το κοινό ενώ οι σολίστ που συμμετείχαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου