Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η Κάτια Δανδουλάκη ξεκινάει από τους Δελφούς


Η  Kάτια Δανδουλάκη   ξεκινάει τον Ιούλιο (9/7) από τους Δελφούς την καλοκαιρινή περιοδεία της με την κωμωδία «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε». 
 Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη διασκευή αυτής μαύρης κωμωδίας που είναι βασισμένη στο κλασικό θρίλερ «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά.
Η παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», αφού παρουσιάστηκε τη χειμερινή σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, θα ταξιδέψει τώρα σε διάφορα εγχώρια θεατρικά φεστιβάλ. Στη σύνθεση του θιάσου έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές αφού προστίθενται οι Θάνος Καλλιώρας και Πρόδρομος Τοσουνίδης.
Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Χαλκιάς) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει…
Διασκευή και σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας. Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη, κοστούμια ‘Εβελυν Σιούπη, φωτισμοί Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη,  Τάσος Χαλκιάς, Θάνος Καλλιώρας, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Πρόδρομος Τοσουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου