Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι 13χρονοι ροκάδες από το Μπρούκλιν που "χτύπησαν" συμβόλαιο 2 εκατ. δολ. με τη Sony

Πριν αποφασίσετε να βάλετε τις φωνές στο επαναστατημένο παιδί σας που βρίσκεται στη δύσκολη προεφηβική ηλικία και βάζει τη μουσική στο τέρμα, σκεφτείτε το λίγο καλύτερα.
Αυτή τη συμβουλή δίνει στους αγανακτισμένους γονείς το περιοδικό RollingStone, αναφέροντας το παράδειγμα τριών 13χρονων αγοριών από το Μπρούκλιν που κατάφεραν να υπογράψουν “χρυσό” συμβόλαιο 1,8 εκατ. δολάρια με τη Sony.
Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν οι τρεις Αφροαμερικανοί συμμαθητές βρέθηκαν στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης κι έκαναν μια χέβι μέταλ περφόρμανς με τους περαστικούς να τους αφήνουν “ό,τι είχαν ευχαρίστηση”. Εκείνη η πρώτη δημόσια εμφάνιση του συγκροτήματος “UnlockingtheTruth”, όπως ονομάζονται, τραβήχτηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο YouTube. Η απήχηση τεράαστια, αφού προσέλκυσε 1,5 εκατομμύριο viewers κι αυτό με τη σειρά του τράβηξε την προσοχή των “λαγωνικών” της Sony.

Read more: http://www.newmoney.gr/article/59100/oi-13hronoi-rokades-apo-mproyklin-poy-htypisan-symvolaio-2-ekat-dol-me-ti-sony#ixzz37jV2Y6wj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου