Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

...κομπολόι με χρυσές χάντρες το " Teatro"

Μαζωνάκης-Πάολα
H συνταγές Πάολα Παντελίδη τις τελευταίες χειμερινές περιόδους και Πάολα Μαζωνάκης το καλοκαίρι έδειξαν να έχουν καλή δυναμική μια και το κοινό δήλωσε  παρόν στις συγκεκριμένες συνεργασίες .
Το σκεπτικό λοιπόν είναι απλό .
Τους κάνουμε μια παρέα και προχωράμε στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας με  μια νέα πρόταση διασκέδασης .
Πάολα- Παντελίδης 
Δισκογραφικά ανεβασμένοι με τα μουσικά  ραδιόφωνα να φιλοξενούν μέσα από τις εκπομπές τους συνέχεια τα τραγούδια τους και από την άλλη με πολύ καλές εμφανίσεις στις πίστες και οι τρεις σίγουρα κάνουν μια νέα συνταγή που δείχνει να έχει τα συστατικά όπου  θα μαγνητίσουν τους φίλους τη νεοελληνικής λαϊκής διασκέδασης
Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση που περνάει και ο κλάδος των εργαζομένων στα νυχτερινά κέντρα θέλει τέτοιες συνεργασίες έτσι ώστε  να προσελκύσει  ευκολότερα το κοινό .
Εκεί λοιπόν στο " TEATRO" από το Νοέμβριο δεν θα είναι μια γυναίκα δυο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες, αλλά... κομπολόι με χρυσές χάντρες γιατί η παρέα αυτή είναι πολύ καλή, όχι με ενδείξεις αλλά με αποδείξεις, μια και τα τελευταία χρόνια Μαζωνάκης Πάολα και Παντελίδης μπορούν και γεμίζουν τους μουσικούς χώρους που εμφανίζονται .
 Στατιστικά κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα
Σε αναμονή της πρεμιέρας τους λοιπόν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου