Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Colour Day Festival 2016 18 Ιουνίου Βάζουμε χρώμα στην Αθήνα και μετράμε τις ώρες!








Colour Day Festival 2016
18 Ιουνίου
Βάζουμε χρώμα στην Αθήνα και μετράμε τις ώρες!
It's a date! Let's party!
Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 14.00
Η πρώτη μαζική ρίψη χρώματος θα γίνει στις 17.00
Το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με τα πιο hot ονόματα της ξένης και ελληνικής μουσικής σκηνής, DJ sets που θα συζητηθούν, special live acts σε ένα 10ωρο ατελείωτο event. Από 2 το μεσημέρι έως 11 το βράδυ ένα ξέφρενο, φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, θα βάλει χρώμα ως η απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού!

και οι
PLAYMEN
στο Colour Day Festival!
Οι PLAYMEN είναι το σχήμα DJ's/ παραγωγών που θα παίξουν στο πασίγνωστο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής του Tomorrowland. Πριν βρεθούν στο Βέλγιο, τέλος Ιούλη, ανεβαίνουν στο stage του Colour Day Festival.
Οι Playmen επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ!
Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με χιλιάδες πρωταγωνιστές!
Το Colour Day Festival έχει προγραμματίσει μαζικές ρίψεις χρωμάτων που θα απογειώσουν το κέφι και θα χρωματίσουν τον ουρανό του ΟΑΚΑ!
H πρώτη και μεγαλύτερη ρίψη είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 το απόγευμα, που ξεκινά και επίσημα το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ!


Παρουσιαστής – Εμψυχωτής
ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Line up

Ήχος, set & beats που θα σε ξεσηκώσουν έρχονται από τους αγαπημένους σου DJs! Δες ποιοί θα είναι στο φετινό lineup:
Faydee
Lariss
Melisses
Claydee
M.Tsaousopoulos
Playmen
HouseTwins
Dino MFU
Xenia Ghali
George Siras
The Mode
Mossel
A Flow Mobz
Sysex
Instamix
Arva & Rammos
Anastasio
Asterios Haritos

Special backstage news
by Κατερίνα Τσάβαλου
Όταν ξεκινήσουν τα acts, πάρε θέση, προετοίμασε τις φωτογραφικές μηχανές, ή το κινητό σου για ένα πραγματικό χρωματικό υπερθέαμα που έρχεται!

Και όταν η μέρα δώσει τη θέση της στη νύχτα, το party και οι ρίψεις συνεχίζονται! Με ένα τεχνολογικό υπερθέαμα και εκπληκτικά visual effects από τις γιγαντο-οθόνες μας, η νύχτα θα γίνει... μέρα προσφέροντας παράλληλα ένα φαντασμαγορικό φωτογραφικό υλικό, γεμάτο φαντασία, κέφι και πολλά χαμόγελα!

Ο ήλιος θα καίει στο Colour Day!
Λόγω πρόβλεψης της ΕΜΥ για πολύ υψηλή θερμοκρασία και ζέστη, την ημέρα του φεστιβάλ σας προτείνουμε να φοράτε:
ανοιχτόχρωμα ρούχα,
μόνιμα καπέλο,
γυαλιά ηλίου,
αντηλιακό
και να πίνετε συχνά νερό και υγρά
Το Colour Day Festival έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. Αν νιώσεις αδιαθεσία, σου προτείνουμε να ενημερώσεις άμεσα τη παρέα σου για να σε μεταφέρουν στο ιατρείο Δίπλα στη πύλη εξόδου ή να ειδοποιήσετε τους υπευθύνους τους φεστιβάλ.

Το Colour Day Festival ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 18/6 στις 14.00
Όσοι φθάσουν νωρίς θα μπουν με μεγαλύτερη άνεση στο χώρο τους φεστιβάλ και θα ευχαριστηθούν τις πολλές δράσεις, το αμέτρητο κέφι, τα παιχνίδια με το χρώμα και τους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα από τους χορηγούς του φεστιβάλ!
Στον χώρο της αρένας θα βρεις μέρη για να... «αράξεις» κάτω από τις ειδικά διαμορφωμένες περιοχές που παρέχουν σκιά από τις τέντες του Colour Day Festival!
Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή 17/6, ενώ εισιτήρια των 12 ευρώ (μόνο) με ένα σακουλάκι χρώμα θα πωλούνται από νωρίς στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (έξω από τον σταθμό Ειρήνη).

Στο Colour Day Festival υπάρχουν 2 βασικές είσοδοι:
Γενική Είσοδος Εισιτηρίων 9 ευρώ & 12 ευρώ
Τα εισιτήρια προαγοράς 9 ευρώ & 12 ευρώ, καθώς και τα εισιτήρια που θα αγοραστούν την ημέρα του φεστιβάλ από τα εκδοτήρια του χώρου, έχουν είσοδο – πρόσβαση στο σημείο που βρίσκεται έξω από τον Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ – Ειρήνη. Εκεί το team ελέγχου του Colour Day Festival κάνει check in στα εισιτήρια, δίνει το Colour Day βραχιολάκι εισόδου και μάρκα παραλαβής χρωμάτων. Από τη στιγμή του τσεκαρίσματος οι θεατές μπαίνουν στο γνωστό «φίδι» των φεστιβάλ που οδηγεί στην πύλη εισόδου του κύριας αρένας του φεστιβάλ!
Τα χρώματα παραλαμβάνονται πριν την Πύλη Εισόδου από τα σημεία με την ένδειξη «ΧΡΩΜΑΤΑ» ή και τα «BARS» ανάλογα πάντα με την προαγορά εισιτηρίου!
Είσοδος Εισιτηρίων COMBO (26 ευρώ)
Η δεύτερη είσοδος αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους εισιτηρίων COMBO και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων COMBO λαμβάνουν βραχιολάκι εισόδου και colour bag με χρώματα (στα combo tickets, τα 6 σακουλάκια με χρώμα δίνονται απευθείας) και δώρα και οδηγούνται εύκολα και γρήγορα στο σημείο Combo VIP θέσης, δίπλα σε stage & backstage!
Αν ξεμείνετε από χρώματα, θα βρείτε άφθονα σε ειδικούς χώρους του φεστιβάλ (με την ένδειξη «ΧΡΩΜΑ» & «BAR»).

Περισσότερα tips και info εδώ:
http://www.colourdayfestival.com/el/tips/tips.html 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 9 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
Προπώληση: 12 ευρώ + 3 σακουλάκια χρώμα
Προπώληση: 26 ευρώ + 6 σακουλάκια χρώμα (combo εισιτήριο περιλαμβάνει: Ανεξάρτητη Πύλη Εισόδου γρήγορης πρόσβασης, 1 συλλεκτικό καπέλο, Vip Area Bar, Ανεξάρτητη WC περιοχή)
Στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα του φεστιβάλ: 12 ευρώ + 1 σακουλάκι χρώμα
Χρώματα θα πωλούνται ΚΑΙ μέσα στο χώρο και η τιμή τους θα είναι 2 ευρώ το κάθε σακουλάκι

Σημεία προπώλησης
https://www.viva.gr/tickets/festival/oaka/colour-day-festival-2016/  
στο τηλέφωνο 11876
στα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου