Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Διασκέδασαν στο ΥΤΟΝ the music show με τον Νίκο Βέρτη


ΥΤΟΝ the music show
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Οι εμφανίσεις του  Nίκου Βέρτη  στο ΥΤΟΝ the music show  είναι σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή Αθήνα. 


Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Ηλίας Ψινάκης πήγαν  στο ΥΤΟΝ the music show για να απολαύσουν τον αγαπημένο Νίκο Βέρτη  και η βραδιά,  εξελίχθηκε για όλους όσοι έτυχε να βρεθούν στο μαγαζί,  απολαυστική. Λίγες μέρες νωρίτερα βρέθηκε στο  ΥΤΟΝ the music show και η Μελίνα Ασλανίδου με την παρέα της.



Γιατί ποιος είδε τον…. Τάκη Ζαχαράτο και δεν τον φοβήθηκε. Όταν ο Νίκος Βέρτης τον προσκάλεσε στην πίστα όχι μόνο δεν δίστασε να θυμηθεί μέσω των μιμήσεων του πάντα την αγαπημένη του Μαρινέλλα και την Άννα Βίσση αλλά βλέποντας τον Λευτέρη Πανταζή  είχε την ιδέα να μιμηθεί την Άντζελα Δημητρίου και να τον προσκαλέσει σε ένα ερμηνευτικό ντουέτο δίνοντας ρέστα. 


Η έκπληξη καραδοκεί στο ΥΤΟΝ the music show  όπου ο Nίκος Βέρτης συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία.  
Υπενθυμίζουμε ότι στο πλευρό του φέτος βρίσκεται η εντυπωσιακή Demy που μαγνητίζει τα βλέμματα με την εμφάνισή της επί σκηνής.


Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Δημήτρης Καραδήμος, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί μέσα από τις  επιτυχίες του, η  πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου,
ο Βαγγέλης 
Κακουριώτης , ο έμπειρος Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές του ικανότητες δίνει το δικό του τόνο στο πρόγραμμα αλλά και η Κική Σαββίδου με την υπέροχη φωνή της.
ΥΤΟΝ the music show
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 - 2103453139
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου