Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Πάνος Κιάμος - «Posidonio»:Το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας επιστρέφει

 

 

Το «Posidonio» ανοίγει ξανά τις πόρτες του -μετά τα πρόσφατα μέτρα της Πολιτείας για τον covid- και ο Πάνος Κιάμος βάζει ξανά «φωτιά» στις νύχτες μας! Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας επιστρέφει, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!



Εδώ και έξι μήνες, ο Πάνος Κιάμος και το «Posidonio» παραμένουν ασταμάτητα στην κορυφή της διασκέδασης. Το κοινό αγκάλιασε από την πρώτη μέρα το επιτυχημένο σχήμα, το οποίο ανταποδίδει την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου χαρίζοντας ανεπανάληπτες βραδιές.


Παρουσιάζοντας, όπως πάντα, ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα, ο καταξιωμένος και επιτυχημένος Πάνος Κιάμος «μαγεύει» το κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες του, τις αμέτρητες επιτυχίες του και την αμεσότητά του.


Τον δικό τους παλμό στο πρόγραμμα δίνουν δύο από τα πιο fresh κι επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας: ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος και η πάντοτε εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού.


Το σχήμα συμπληρώνουν με τον δικό τους ξεχωριστό τους τρόπο η Τάνια Καρρά, ο hitαρισμένος Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Μαριάννα Κάρα.
Στα decks ο DJ Pitsi.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου