Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ : Ανδρέας Κατσιγιάννης - «Γη της Ιωνίας» Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 19:30

 



Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ
Ανδρέας Κατσιγιάννης - "Γη της Ιωνίας"

Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 19:30

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 19:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Νίκος Θρασυβούλου υποδέχονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας τον συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη (Εστουδιαντίνα) για ακρόαση του cd, «Γη της Ιωνίας».

1922- 2022: Φέτος είναι η επέτειος των 100 χρόνων από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και ο δίσκος ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ είναι το καλύτερο ηχητικό ντοκουμέντο. Μια συναρπαστική έκδοση, που περιλαμβάνει βιβλίο 64 σελίδων, αφηγήσεις και μελοποιημένα ποιήματα κορυφαίων Ελλήνων ποιητών, ερμηνείες επιφανών ερμηνευτών και αφηγήσεις ηθοποιών. Η έκδοση περιέχει επίσης μοναδικά αδημοσίευτα ντοκουμέντα και σπάνιες πολύτιμες γκραβούρες.
 
Στην εκδήλωση ο Ανδρέας Κατσιγιάννης θα μας πει όλη την ιστορία της ηχογράφησης και στο τέλος θα παίξουν live unplugged με την Ασπασία Στρατηγού.


 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
 
Link προκράτησηςhttps://bit.ly/3oX3q93
 
Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
 
Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

Link εκδήλωσης:  https://bit.ly/3uWYjtw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου