Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης

 


 Έφυγε από τη ζωή   ο τραγουδιστής, Περικλής Περάκης, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η εξώδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η τραγουδίστρια Σου Κύρκου.


Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή που συνεργάζονταν, κατά τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μουσικής. Στη δημοσίευση έγραψε: «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει».

Στη συνέχεια και το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή με μία ανάρτηση. «Έφυγε ο Περικλής Περάκης... Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Περικλή... Η εξώδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου», γράφει η ανάρτηση.

Ο Περικλής Περάκης γνώρισε το απόγειο της καριέρας του στη δεκαετία του ’70, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες, όπως η «Απονιά» και το «Ποιος να το πίστευε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου