Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η " ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ " σηκώνει ...άγκυρα και ξεκινάει το μουσικό της ταξίδι .

Σ.Αγγελόπουλος-Α.Γεωργοπούλου
Όσο και αν αλλάζουν οι καιροί το λαϊκό τραγούδι θα έχει πάντα αίμα και καρδιά και όσοι το σέβονται και το υπηρετούν  θα κερδίζουν  την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού.
Δύο συνοδοιπόροι λοιπόν με πολλά χιλιόμετρα μέσα στους λαϊκούς μουσικούς δρόμους θα συνυπάρχουν  στη νυχτερινή διασκέδασης της Αθήνας και όταν λέμε θα συνυπάρχουν  όχι  μόνο στην ίδια σκηνή αλλά και δισκογραφικά .
Ο λόγος για τον Στάθη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Γεωργόπουλο που συνεργάστηκαν και παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο τραγούδι με τίτλο " Η Θεσσαλονίκη" και το Αθηναϊκό κοινό θα το απολαύσει στο ιστορικό μουσικό ...σχολείο της  " ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΡΚΙΖΑΣ" .
Γ. Γεωργόπουλος
Την παρέα τους όμως θα κάνει ακόμα ομορφότερη και η παρουσία της νέας καλλιτεχνικής γενιάς , η Αθηνά Γεωργοπούλου, που ήδη έχει κάνει  τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ταυτόχρωνα έχει περάσει από τα ...θρανία της " ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΡΚΙΖΑΣ" στο Παγκράτι

Στις 4 Οκτωβρίου λοιπόν τα διαχρονικά τραγούδια πιάνουν δουλειά . Το χθες θα γίνει σήμερα και το σήμερα αύριο . Οι διπλοπενιές και τα ταξίμια του Γιώργου  θα πάρουν φωτιά και  οι λαϊκές ερμηνείες του Στάθη και της Αθηνάς θα κάνουν τα ταξίδια τους από το μυαλό στη καρδιά και από  την καρδιά στο μυαλό. Mαζί τους η Έφη Μίγδου και ο Γιάννης Ζήνας
Η " ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΊΖΑ" σηκώνει  άγκυρα και ξεκινάει  ένα μουσικό δρομολόγιο  με επιβάτες τους φίλους του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού.


Τηλ 210 7511888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου