Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Δυναμική επιστροφή του Νίκου Βέρτη


Ο Νίκος Βέρτης ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις του με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στο  Fantasia Live, στη σκηνή που συνδέθηκε με απόλυτη επιτυχία με το όνομά του τα τελευταία χρόνια! Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί η διασκέδαση ανέβηκε στα ύψη και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι μετά από 5 επιτυχημένες συνεχόμενες σεζόν αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή και το νούμερο 1 προορισμό στην Αθήνα

 Με μια εντυπωσιακή είσοδο και ανανεωμένο πρόγραμμα ο Νίκος Βέρτης ερμήνευσε τις πρόσφατες μεγάλες του επιτυχίες “Πές μου ένα ψέμα, “Να χαμογελάσω”, “Αδιαφορείς” καθώς και αγαπημένα κομμάτια ξεσηκώνοντας τους φίλους και θαυμαστές του που βρέθηκαν στο Fantasia Live για να τον απολαύσουν. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, το δυνατό χειροκρότημα και ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν άφθονος ενώ ο λουλουδοπόλεμος δεν είχε σταματημό.
 Το κέφι στην πρεμιέρα κράτησε ως το πρωί με τον Νίκο Βέρτη να αποθεώνεται δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή.
 Μαζί του επί σκηνής αξιόλογοι καλλιτέχνες με εξαιρετικές φωνές, η Αποστολία Ζώη που έκανε αισθητή την παρουσία της μετά από πολύ καιρό αποχής από την πίστα, ο Αντώνης Δόμινος, η Μαριάννα Γερασιμίδου, η Josephine Wendel, ο Γιώργος Ρωμαίος, η Ειρήνη Δανιήλ και η Έυα Τσάχρα.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Δέκος, Γιώργος Μαραγκός
 Fantasia Live...ένα σίγουρα επιτυχημένο πρόγραμμα για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν!

 Fantasia Live
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου