Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Παράταση ο Ορφέας Περίδης


ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ:
ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Σταυρός του Νότου Plus
 Ο Ορφέας Περίδης μετά τις φετινές πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου Plus, παιρνει παράταση για άλλη ΜΙΑ Παρασκευή στις 17 Ιανουαρίου.
Η μουσική παράσταση του Ορφέα Περίδη στηρίζεται σε μια επιλογή τραγουδιών από  τα εννέα προσωπικά του άλμπουμ, από τραγούδια συμμετοχές, αδισκογράφητο υλικό και μελοποιημένα ποιήματα.
Ο τραγουδοποιός θα κάνει ένα μουσικό ταξίδι, που θα ξεκινά από τους πρώτους του δίσκους «Αχ ψυχή μου φαντασμένη» (1993) και «Καλή σου μέρα αν ξυπνάς» (1996) και θα καταλήγει στα ακυκλοφόρητα τραγούδια του. Ενδιάμεσοι σταθμοί θα είναι όλες οι αγαπημένες επιτυχίες του, τραγούδια που τον έχουν συντροφέψει στην μακριά διαδρομή του και έχουμε όλοι αγαπήσει.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ο Ορφέας Περίδης στον Σταυρό του Νότου Plus, μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών που την αποτελούν οι: 
Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες, λαούτο, μαντολίνοΑλέξανδρος Ιακώβου: βιολί, τραγούδι Εύη Κανέλλου: κρουστά Κώστας Σταυρόπουλος: κοντραμπάσο, πιάνο, τραγούδιΗχοληψία: Νίκος Κωνσταντάκης

Σταυρός του Νότου Plus 
ώρα εναρξης: 10.30μμ Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - ΑθήναΤηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.grΕίσοδος: 12¤ με μπυρα/κρασι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου