Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ευανθία Ρεμπούτσικα "Tι λέει η αλεπου;"


 Ευανθία Ρεμπούτσικα
«Τι λέει η αλεπού;» ΔΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 23 και 30 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 12:00
 
 Μετά από 10 επιτυχημένες εμφανίσεις, η Ευανθία Ρεμπούτσικα ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο παιδικών συναυλιών με το τίτλο από το ομότιτλο CD "Tι λέει η αλεπου;" με δύο τελευταίες παραστάσεις. Την Κυριακή 23 και 30 Μαρτίου στις 12:00.

Παρέα, πάντα, με τους αγαπημένους της μικρούς φίλους και 5 σολίστες μουσικούς παρουσιάζουν την παιδική συναυλία με τίτλο από το ομώνυμο cd  "Τι λέει η αλεπού;" Την μουσική  υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα  και τους στίχους η Ελένη Ζιώγα  και είναι εμπνευσμένο από τους Μύθους του Αισώπου. Μέσα από την μουσική και τις παιδικές φωνές  ζωντανεύουν αγαπημένοι ήρωες και χιλιοειπωμένες ιστορίες όπως η Αλεπού, η Χελώνα, ο Τζίτζηκας & ο Μέρμηγκας αλλά και ο ξεχωριστός Κόρακας.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικοί:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛOΠΟΥΛΟΣ πιάνο, ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ακορντεόν, ΤΖΙΜ ΣΤΑΡΙΔΑΣ τρομπόνι, ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ κοντραμπάσο, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΒΡΑΝΟΥΣΗΣ τύμπανα.
 Η παιδική χορωδία αποτελείται από τους:
Χρήστο Γόρδιο, Γιώργο Κανελλόπουλο, Μιχαήλ Πρωτονοτάριο, Βασίλη Τσιρκινίδη, Ηρώ Κανελλοπούλου, Δέσποινα Πέτσιου, Κάτια Σαρατσή , Μιρέλλα Αγιοπούλου και  Ειρήνη Φραγκή

Για το δίσκο!
Η δισκογραφική συνάντηση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα & της Ελένης Ζιώγα με αφορμή ένα άλμπουμ για παιδιά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από ξεχωριστή! Με όχημα τους Μύθους του Αισώπου, 8 τραγούδια ερμηνευμένα από παιδιά, 1 νανούρισμα που ερμηνεύουν γλυκά ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου και 3 ορχηστρικές μουσικές μας ταξιδεύουν στην παιδικότητά μας αλλά και φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με την ελληνική μυθολογία.
Το εξώφυλλο του άλμπουμ έχει φιλοτεχνήσει ο Αλέκος Φασιανός.
ην διδασκαλία των παιδιών έκανε η Άρτεμις Γκόνου.
Το άλμπουμ κυκλοφορεί με βιβλίο από την Cantini & τον ΙΑΝΟ!

Τελευταίες παραστάσεις: Κυριακή 23/3 και 30/3. Ώρα έναρξης: 12:00. Διάρκεια: 75'
Για παιδιά από 4 έως 104 ετών. Γενική Είσοδος: 10€
Οι πόρτες ανοίγουν μισή ώρα πριν την παράσταση.
Πληροφορίες - Κρατήσεις Εισιτηρίων:
IANOS | τηλ. 210 32 17 810210 32 17 810, Σταδίου 24 - Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου